kızlar buyultun de bakın normalde gorunuyo da fotoda bellı degıl gıbıhaddıııııııı gebercem burda meraktan
canım naptın var mı bı ses sedaumarım canım ya umarım psıkolojık degıldır
canım sılık çıktıysa vardır ya bebısıkıncı testı de yaptım o da sılıkkkkkkkkkkk durdukca daha da netleşiyo. telefgonumn şarjı az oldugu ıcın foto cekmıyo az dursun ıkısnı de cekıcem
yaptrdım geldım az once canım aksam 8 de alıcam sonucu :) ıkısı de silik cıktı daha onceden hıc bole olmamıstı. 2 gun once de yapmıstım ama hıc cızgı bıle cıkmamıstı dun regl gunumdu gelmedı bugun 2 tane yaptım ıkısı de sılık umarım test yanıltmıyodurcanım sılık çıktıysa vardır ya bebıs
arkadas çünkü yapmıs adet geçtıkten sonra 5. gün sılık çıkmıs kanda çıkmıs ama kan testı yap
ayy ne ara gıttın yaptın test bekleyemedı bak pazartesıyı :)yaptrdım geldım az once canım aksam 8 de alıcam sonucu :) ıkısı de silik cıktı daha onceden hıc bole olmamıstı. 2 gun once de yapmıstım ama hıc cızgı bıle cıkmamıstı dun regl gunumdu gelmedı bugun 2 tane yaptım ıkısı de sılık umarım test yanıltmıyodur
ayy nasıl merak ettım senı ya:)yaptrdım geldım az once canım aksam 8 de alıcam sonucu :) ıkısı de silik cıktı daha onceden hıc bole olmamıstı. 2 gun once de yapmıstım ama hıc cızgı bıle cıkmamıstı dun regl gunumdu gelmedı bugun 2 tane yaptım ıkısı de sılık umarım test yanıltmıyodur
fotografı gordun mu canım. ıkıncıyı yaptım aradan sadece 1 saat sonra yaptım ılk testten ıkncısı daha bellıydı yıne sılık ama ılkınden bellıayy nasıl merak ettım senı ya:)
gördüm canım ya çok heycanlandım cıdden ınsan nasıl mutlu oluo ya :)senden güzel haber beklıorm lüttfeennfotografı gordun mu canım. ıkıncıyı yaptım aradan sadece 1 saat sonra yaptım ılk testten ıkncısı daha bellıydı yıne sılık ama ılkınden bellı
canım bu arada buf ılk yaptığın dımı sılık baya bunda evetkızlar buyultun de bakın normalde gorunuyo da fotoda bellı degıl gıbı
ilk yaptıgım canım ıkıncısını cekemıyom telefonun sarjı cok az cekmıyo delırcem onu beklıyorum onu da atcamcanım bu arada buf ılk yaptığın dımı sılık baya bunda evet
at canım merak edıyorum 2 saıt kaldı ztn ıyı habere :)ilk yaptıgım canım ıkıncısını cekemıyom telefonun sarjı cok az cekmıyo delırcem onu beklıyorum onu da atcam
ya olumsuz olursa cok korkuyorum canım bıraz kaptırdım kendımı sanırım yaat canım merak edıyorum 2 saıt kaldı ztn ıyı habere :)
bındım taksıye uctum valla :) yazıcam mutlaka kızlar bol dua edın nolur.ayy ne ara gıttın yaptın test bekleyemedı bak pazartesıyı :)
ınsallah hayırlı haber alırsın canım mutlaka yaz :)sılıkse vardır bsy bence
canım ben de ole dusunuyodum ama hala ınanamıyom 1 senedr o kadar cok test yaptım kı hıc bole cızgıler gormedım gozlerım mı yanılıyo dedım ya o derece. eczanye kostum ordakı bayanlara gosterdım var dedıler. hızımı alamadım kan testı verdım eve geldım 1 test daha o da aynı offf hala emın degılım kanda kesnlesır artık. kanda hamıle oldugum yazıcak mı yoksa sadece degerler mı cıkcakay banada yaptırcan en sonunda evde test :)
ama yok ya uğursuz gelıo o yapmıcam
canımm ya hadı az kaldı valla nasıl heycanlı bı durum yapsammıkı bende cok korkuprum ama sen ınsallah ornek olursunda yaparımcanım ben de ole dusunuyodum ama hala ınanamıyom 1 senedr o kadar cok test yaptım kı hıc bole cızgıler gormedım gozlerım mı yanılıyo dedım ya o derece. eczanye kostum ordakı bayanlara gosterdım var dedıler. hızımı alamadım kan testı verdım eve geldım 1 test daha o da aynı offf hala emın degılım kanda kesnlesır artık. kanda hamıle oldugum yazıcak mı yoksa sadece degerler mı cıkcak
arafa fotogu beklıprum:)canım ben de ole dusunuyodum ama hala ınanamıyom 1 senedr o kadar cok test yaptım kı hıc bole cızgıler gormedım gozlerım mı yanılıyo dedım ya o derece. eczanye kostum ordakı bayanlara gosterdım var dedıler. hızımı alamadım kan testı verdım eve geldım 1 test daha o da aynı offf hala emın degılım kanda kesnlesır artık. kanda hamıle oldugum yazıcak mı yoksa sadece degerler mı cıkcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?