- 20 Ekim 2013
- 103
- 39
- 43
- 35
canım naptıncanım benım gıttgım doktor şelaledeydı şimdi şifada fatma kübra güvenc dıye bır kadın cok ılgılı cok sevecen
cnm aradımmı sonuc nebındım taksıye uctum valla :) yazıcam mutlaka kızlar bol dua edın nolur.
kızlar fotoda bellı olmuyo ya ancak bu kadar cekebıldım
eşimi beklıyorum canım gelsin hemen hastaneye gıdıcem. arayıp ogrenılmıyomus oyle soledıler. az kaldı heyecandan bayılcam benCn
cnm aradımmı sonuc ne
aaa cnm var cıxgı ay ınsallah var bu benceeeeeekızlar fotoda bellı olmuyo ya ancak bu kadar cekebıldım
Kac gun var bata? Cok silik görünüyor..umarim hamilesindirkızlar fotoda bellı olmuyo ya ancak bu kadar cekebıldım
batım dündü canım gelmedı adetım. fotoda gorunmuyo ama sımdı bakıyorum o kadar bellı kı. telefondan kaynaklanıyo sanırım yaKac gun var bata? Cok silik görünüyor..umarim hamilesindir
Ayyy cıdden cok merak edıyorum nıye telde soylemıo yasaaaeşimi beklıyorum canım gelsin hemen hastaneye gıdıcem. arayıp ogrenılmıyomus oyle soledıler. az kaldı heyecandan bayılcam ben
ınsallah canım ınsallahh ya sımdıye cıkmıstr sonuc. eşim bı gelseydı de gıtseydıkAaa
aaa cnm var cıxgı ay ınsallah var bu benceeeeee
illa ayaklarına getircekler ya bızı de meraktan oldurcekler ıste. uff kızlar nolur dua edın nolur.Ayyy cıdden cok merak edıyorum nıye telde soylemıo yasaaa
Cnm ınsallh olumludur deılsede sakın sıkma canınııııınsallah canım ınsallahh ya sımdıye cıkmıstr sonuc. eşim bı gelseydı de gıtseydık
Bence de hamilesin o zaman batin gecmisse umarim tabi ..sevincin daim olsun boyle haberlerle umutlanalim biz de...ilk defa mi kullandin klomen...guzel haberlerle..batım dündü canım gelmedı adetım. fotoda gorunmuyo ama sımdı bakıyorum o kadar bellı kı. telefondan kaynaklanıyo sanırım ya
ıkısı de bole cıkınca sanırım cok kaptırdım kendımı. belkı de yok canım ya bosuna heveslenıyorumCnm ınsallh olumludur deılsede sakın sıkma canınıııı
Insallh dualarım senınleilla ayaklarına getircekler ya bızı de meraktan oldurcekler ıste. uff kızlar nolur dua edın nolur.
evet canım ılk klomenımdı. ben klomenı kullanırken bol bol kuru ıncır yedım. yumurta takıbıne gttım hıc yoktu uc gun sonra bıda gttım 18 mm oldugunu ogrendım doktorda şaşırdı ne cabuk buyumus dıye. sanırım ıncırın etkısıydıBence de hamilesin o zaman batin gecmisse umarim tabi ..sevincin daim olsun boyle haberlerle umutlanalim biz de...ilk defa mi kullandin klomen...guzel haberlerle..
Allah razı olsun canım sağolInsallh dualarım senınle
bu ay ınsallah tutarda gerek kalmaz tutmazsa bende kufu ıncır yıcem:)evet canım ılk klomenımdı. ben klomenı kullanırken bol bol kuru ıncır yedım. yumurta takıbıne gttım hıc yoktu uc gun sonra bıda gttım 18 mm oldugunu ogrendım doktorda şaşırdı ne cabuk buyumus dıye. sanırım ıncırın etkısıydı
Ben de ilk defa kullandim ekimde olmadi maalesef...bu ay beklemedeyim aralik icin belki tekrsr klomen ve incir kürü denerim..olmazsa direkt asilama düşünüyorum.klomen zararli diyorlar....evet canım ılk klomenımdı. ben klomenı kullanırken bol bol kuru ıncır yedım. yumurta takıbıne gttım hıc yoktu uc gun sonra bıda gttım 18 mm oldugunu ogrendım doktorda şaşırdı ne cabuk buyumus dıye. sanırım ıncırın etkısıydı
Senden ıyı haber beklıorummmm..Bende dayanamadım yaptım test ama gene tek cıZgı nerfet ettım artık . Buayda hasret kaldım tutmadı asılama. Demekkı kadk agrısı bosaymısAllah razı olsun canım sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?