Klomen ve çatlatma iğnesi tedavi sürecindeki arkadaslarımız deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

batım dündü canım gelmedı adetım. fotoda gorunmuyo ama sımdı bakıyorum o kadar bellı kı. telefondan kaynaklanıyo sanırım ya
Bence de hamilesin o zaman batin gecmisse umarim tabi ..sevincin daim olsun boyle haberlerle umutlanalim biz de...ilk defa mi kullandin klomen...guzel haberlerle..

Bence de hamilesin o zaman batin gecmisse umarim tabi ..sevincin daim olsun boyle haberlerle umutlanalim biz de...ilk defa mi kullandin klomen...guzel haberlerle..
evet canım ılk klomenımdı. ben klomenı kullanırken bol bol kuru ıncır yedım. yumurta takıbıne gttım hıc yoktu uc gun sonra bıda gttım 18 mm oldugunu ogrendım doktorda şaşırdı ne cabuk buyumus dıye. sanırım ıncırın etkısıydı

B
bu ay ınsallah tutarda gerek kalmaz tutmazsa bende kufu ıncır yıcem:)

Ben de ilk defa kullandim ekimde olmadi maalesef...bu ay beklemedeyim aralik icin belki tekrsr klomen ve incir kürü denerim..olmazsa direkt asilama düşünüyorum.klomen zararli diyorlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…