Klomen ve çatlatma iğnesi tedavi sürecindeki arkadaslarımız deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Guzel olmazmıııı ınsallah nasıp olur banada. Test yaptım aöa bombos canım benımkı umutsuzum artık
asla umudunu yıtırme canım benım. ALLAH ın da vardır bır bıldıgı zamanı vaktı vardır rabbim tez zamanda sızlerın de yuzunu guldursun. hepınıze cok tesekkur ederım destegınız ıcın ALLAH RAZI OLSUN HEPINIZDEN

asla umudunu yıtırme canım benım. ALLAH ın da vardır bır bıldıgı zamanı vaktı vardır rabbim tez zamanda sızlerın de yuzunu guldursun. hepınıze cok tesekkur ederım destegınız ıcın ALLAH RAZI OLSUN HEPINIZDEN
Hayırlı olsun canım allah sag saglım aldırsın kucagına....

Amin canım insallah... Yarın dıyorum kan testıne baktırsammı. Evdekı bombos cıktı ama nedersın

fotografı gordun mu canım. ıkıncıyı yaptım aradan sadece 1 saat sonra yaptım ılk testten ıkncısı daha bellıydı yıne sılık ama ılkınden bellı
kan tahlılşınde ne cıktı haber et cok merak ettım.... hesabım kıtlene bılır... kıtlenmeden haber ver ltf

yuuuppiieeeeeeeeeeeeeeeee gözün aydıııınnn allah saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp eder ınsallah benım hesabım sılıncek ..... bırdaha gelemem gözün aydın canım hersey gönlünce
neden sılınıyo kı canım cok sağol bu arada darısı basınıza ınsallaaaaaaaaaaaaaaaahhh

Ya olmazsa dusuncesiyle gitme canim sabah kalktiginda besmele ille basla gune ve herseyin guzel olcani senin icin hayirli bi gun olcani dusun... lutfen butun olumsuzluklari cikar kafandan negatif enerjiyi yok et ustunden.... allah yardimcin olsun canim
sağol canım bugün aşılamayı oldum 10 gün sonra gel dedi doktor.sol kasığımda ağrı var ama

Back
X