B
bu ay ınsallah tutarda gerek kalmaz tutmazsa bende kufu ıncır yıcem:)[/QUOTE
Canım naptın n n
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
B
bu ay ınsallah tutarda gerek kalmaz tutmazsa bende kufu ıncır yıcem:)[/QUOTE
Canım naptın n n
Canım senden ses var mıkarnım ağrımaya başladı aynı regl olucakmışım gibi birde karnım buz gibi bunlar benim adet belirtilerim sanırım olmadı bu ayda
![]()
Inanmıyorummm superkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr HAMİLEYİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMInanmıyorummMMMMMMMMM :))))))))))))))))))))))
allah size de nasip etsın ınsallah canım cok guzel bı duyguymuş yaSuper bı haber verdın ya bu moral bozukluguma cok sevındım esıne super hedıyeeee
Guzel olmazmıııı ınsallah nasıp olur banada. Test yaptım aöa bombos canım benımkı umutsuzum artıkallah size de nasip etsın ınsallah canım cok guzel bı duyguymuş ya
asla umudunu yıtırme canım benım. ALLAH ın da vardır bır bıldıgı zamanı vaktı vardır rabbim tez zamanda sızlerın de yuzunu guldursun. hepınıze cok tesekkur ederım destegınız ıcın ALLAH RAZI OLSUN HEPINIZDENGuzel olmazmıııı ınsallah nasıp olur banada. Test yaptım aöa bombos canım benımkı umutsuzum artık
Hayırlı olsun canım allah sag saglım aldırsın kucagına....asla umudunu yıtırme canım benım. ALLAH ın da vardır bır bıldıgı zamanı vaktı vardır rabbim tez zamanda sızlerın de yuzunu guldursun. hepınıze cok tesekkur ederım destegınız ıcın ALLAH RAZI OLSUN HEPINIZDEN
AMİN CANIM AMİN DARISI BAŞINIZA INSALLAAAAHHHayırlı olsun canım allah sag saglım aldırsın kucagına....
kan tahlılşınde ne cıktı haber et cok merak ettım.... hesabım kıtlene bılır... kıtlenmeden haber ver ltffotografı gordun mu canım. ıkıncıyı yaptım aradan sadece 1 saat sonra yaptım ılk testten ıkncısı daha bellıydı yıne sılık ama ılkınden bellı
:) hamıle o cnmkan tahlılşınde ne cıktı haber et cok merak ettım.... hesabım kıtlene bılır... kıtlenmeden haber ver ltf
kan tahlılşınde ne cıktı haber et cok merak ettım.... hesabım kıtlene bılır... kıtlenmeden haber ver ltf[/QUOT
DEĞER 18 CIKTI COK YENIYMIŞ YANINDA H HARFI VAR DOKTOR MİLKA GELİYO DEDI :) ÇIKOLATA ISTIYO YANI :))
yuuuppiieeeeeeeeeeeeeeeee gözün aydıııınnn allah saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp eder ınsallah benım hesabım sılıncek ..... bırdaha gelemem gözün aydın canım hersey gönlünce:) hamıle o cnm
neden sılınıyo kı canım cok sağol bu arada darısı basınıza ınsallaaaaaaaaaaaaaaaahhhyuuuppiieeeeeeeeeeeeeeeee gözün aydıııınnn allah saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp eder ınsallah benım hesabım sılıncek ..... bırdaha gelemem gözün aydın canım hersey gönlünce
sağol canım bugün aşılamayı oldum 10 gün sonra gel dedi doktor.sol kasığımda ağrı var amaYa olmazsa dusuncesiyle gitme canim sabah kalktiginda besmele ille basla gune ve herseyin guzel olcani senin icin hayirli bi gun olcani dusun... lutfen butun olumsuzluklari cikar kafandan negatif enerjiyi yok et ustunden.... allah yardimcin olsun canim
Tebrikler cok guzel haber....saglikla büyüsün mutluluklar ailece...kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr HAMİLEYİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :))))))))))))))))))))))
tatlım hamişmisin.hayırlı olsun darısı biz bekleyenlerin başına inşallah..neden sılınıyo kı canım cok sağol bu arada darısı basınıza ınsallaaaaaaaaaaaaaaaahhh