Klomen ve çatlatma iğnesiyle bebişlerini bekleyenler bir bakabilir misiniz?

CilekRecelim

Kuş koysunlar yoluna
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
2.457
1.629
83
28
geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum bat yarın gözüküyor çarşambaya randevum var ve ben yarın yapmak için bi test aldım çok heyecanlıyım başkauzunuğraşlar sonucu bebişini bekleyen anne adayları varmı????

Canım yaptinmi testi? Inşallah hamilesindir bende aynı tedaviyi gördüm bi ay perşembe kesin sonucu ogrencem inşallah.. iğnenı hangi gün yaptırmıştın?

Hayır sabah yapıcam inşallah vardır bebeğim karnım gerim gerim gerildi☺29 aralıkta iğne oldum bu ay şansın daha yüksek dedi normalde pko var bende sağda yumurta oluşmuyodu ama çok şükür klomen kullandıktan sonra şoka uğradım sağda da solda da iki tane koca koca yumurtam olmuş yani bu sefer çok çok daha umutluyum Allah bize size herkese nasip etsin inşallah☺

Hayır sabah yapıcam inşallah vardır bebeğim karnım gerim gerim gerildi☺29 aralıkta iğne oldum bu ay şansın daha yüksek dedi normalde pko var bende sağda yumurta oluşmuyodu ama çok şükür klomen kullandıktan sonra şoka uğradım sağda da solda da iki tane koca koca yumurtam olmuş yani bu sefer çok çok daha umutluyum Allah bize size herkese nasip etsin inşallah☺

Bende de pco var canım bende uzun uğraşlar sonucu tedavimi buldum benimde yumurtam her ay olusmuodu oluşan da ise yaramiyodu 28 inde de ben vuruldum igneyi perşembe test yaptircam bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. ..

1 gün varmış aramızda hayırlı haberleri birlikte alırız inşallah☺

Inşallah canım ya yarın haber ver belki bana da bi cesaret werirsinde bende bi test yaparım :)
Yaptım testi çok çok silik iknci çizgiyi gördüm ama teatin sağlamlığından wmin olamadım yarın en iyisi hastanede kesinleştirmek

Yaptım testi çok çok silik iknci çizgiyi gördüm ama teatin sağlamlığından wmin olamadım yarın en iyisi hastanede kesinleştirmek
Canim cok normal çok silik çıkması çünkü daha yeni yeni idrara geçmeye başladı yarın da dene idrar testini daha belirginlesicektir gözün aydın olsun tebrik ederim darısı da benim basima:)))

Canim cok normal çok silik çıkması çünkü daha yeni yeni idrara geçmeye başladı yarın da dene idrar testini daha belirginlesicektir gözün aydın olsun tebrik ederim darısı da benim basima:)))
İnşallah ya ama bişey söliyim mi yine aynısı oldu geçen ay da kanda bile gebeliğimi öğrenmiş olduğum halde hiç hamile olduğuma inanamadım sanki değilmişimde herkea beni hamile sanıyormuş gibiydim ikinci çizgiyi gmrmek için heycanla bekledim ama nce bana yine bişeyler oldu sanırım hamile olursam iki üç ay geçmeden alışamicam gibi☺

Hamilesin işte :)
Geçen ay kimyasal geçirdiğinden dolayı temkinlik olmak istiyosun seni anlıyorum ama sevinn bence kocamannnnn...

Artık öyle bi zamana geldik ki sağlıklı gebeliklere şaşırır olduk sırf bu yüzden böyle olduk ben kızıma hamile olduğumda sadece pozitif dediler okadar yok beta hcg yok başka bişe bilmedim şimdi aman yukseldimi yok kesesi oluştumu die dusunmekten tadını bile cikaramioruz 3 düşükten sonra alışmak benim için de zor olur..

İkincisini istemiyorum varsa var desinletir yoksa yok desinler varda düştü oldun istemiyorum

İkincisini istemiyorum varsa var desinletir yoksa yok desinler varda düştü oldun istemiyorum
Ya sabah zar zor gördümüğüm çizgiye bidaha bakmak için testi çöpten aldım karamsarlığım kayboldu i bakınca silikte olsa net görülüyo ikinci çizgi heycanlarım umutlarım tavannnn resmini çekmek istedim buraya atmak için ama gözükmüyo kamerada erken gebelik testi yapsam daha net çıkar da yarın hastane sonucunu atarım buraya

Yarın gidiceksin zaten ne kaldiki şurda yarına. . Stres yapma yeni yeni oluşan bi hamilelik rahat ol canım.. yarın da sonuçlarıni Paylaş burda bizde mutlu olalım canım. ..

Yarın gidiceksin zaten ne kaldiki şurda yarına. . Stres yapma yeni yeni oluşan bi hamilelik rahat ol canım.. yarın da sonuçlarıni Paylaş burda bizde mutlu olalım canım. ..
İnşallah valla varya ne kadar rahatlatıyosunuz beni ya eşimede söledim çevremde olmasada böyle insanların olduğu bi siteye üye olduğum için çok mutluyum hepsi bi başkasının derdine kol kanat geriyo diye Allah hepinizden razı olsun geçen sefer iğneden 10 gün sonra gittim beta hcg 10.28 di bu sefer 14. Gün gitmiş olcam tahmini kaç çıkar acaba

Burayı bende sewiorum es dost seni anlamiyo dertler aynı olmayınca kimse onemsemio burda çaresi çaresizligi yasadiklari acilari kayıpları aynı olan insanlar bir araya gelince seninde derdine derman olabiliyolar canım.. walla kan değeri kişiden kişiye degisio canım iğneden 14 gün sonrasi adet olman gereken günü gosterio bazılarında 60 larda olurken 500 lerde olanı da duymustum. Senin 10 çıktığı zaman idrar testinde gormusmuydun çift çizgiyi

Evet görmüştüm iki test yapmış ikisinde de görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…