Klomen ve çatlatma iğnesiyle bebişlerini bekleyenler bir bakabilir misiniz?

Evet görmüştüm iki test yapmış ikisinde de görmüştüm
Ya 10 çok düşük bi değer nasıl gördü idrar testi 20-50 arası goruo die biliyorum.. bende yaşadım kimyasal gebelik mesela bi değeri 29 dan düştü biri 47 den en son gebeliğim kurtajla sonuçlandı. Sen yarın test yapınca 2 gün sonra tekrarla düzenli artış varsa daha da korkma kimyasaldan. Zaten sürekli tekrarlayan bi durum değil canım için rahat olsun..

Canim sen ne durumdasın? Yanlış hatirlamiosam test yapmaya korkuyodun kirdinmi şeytanın bacagini???

Yok canım test yapmak benim hobim artık :) sen başkasıyla karıştırıyor olabilirsin çünkü ben hiç test yapmaya heyecanlanacak kadar bir gecikme yaşamadım aksine hep 1 hafta öncesi regl olurum :/

Ya 10 çok düşük bi değer nasıl gördü idrar testi 20-50 arası goruo die biliyorum.. bende yaşadım kimyasal gebelik mesela bi değeri 29 dan düştü biri 47 den en son gebeliğim kurtajla sonuçlandı. Sen yarın test yapınca 2 gün sonra tekrarla düzenli artış varsa daha da korkma kimyasaldan. Zaten sürekli tekrarlayan bi durum değil canım için rahat olsun..
Evet dr da dedi düşük bi değer diye ama testler yanıltmadı beni nettrn araştırdığma göre 30-220 arası çıkması gerekiyomuş yarın inşallah yüzüm gülcek bu ay ☺

Back
X