klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

kızma canımın ıcı kızma kendıne o an ınsanın butun sinirleri bozuluyor, ne dedıgımızı bılmıyoruz bazen. Eşin eminim seni anlamıştır o yüzden sorun etmez bence. Zaten biz bile yeterince yapmıyrz kı benmde esım bazen yorgn gelıyr zaten yorgun olan adam bırde bunu görev gıbı yapınca ınsanda soğuyor yalanmı :)) o yüzden sınırlendıgın zamanlarda başka odaya falan gıt sımdı doktorumu aradım haber beklıyrm testlerı falan olayım ben oyle gıdeym başka doktora cunku oda aynı seylerı ısteyecek. Birde aslında asılamaya hemen gecılebılıyrmus bır arkadasm demıstı ılaclarında yan etkısı var hem madem oyle onuda sor bence sen asılamaya geçsek ben surecı atlatamıyrm stres benı daha da moralmen coketıyor olacağı varsa da olmuyor de. Belki o sekılde olabılır. bende böyle soyleyecegım.

günaydın canım yeni ay yeni umutlarla gelsin inş. canım sende üzülme dün çok kötüydüm ama bugün biraz daha iyiyim

Hepimize gecmiş olsun canım ya sende sıkma canını bak eşinede yaptıgını okudum Günah yapma ona o istemezmi olsun sen ona neşe kat olsun be gecen ay olmadı bu ay sıkı yonetime felan giriceksin hani makara şaka içinde espiri olsun her soylediğinde kendin kadar onunda moralini yuksek tut . bizler eşlerimizle bütünüz .. Bende çok şey soyledim ama köpek gibi pişmanım özürümüde dilerim ağladım ama ne ytapcaz 10a kadar sayalım sinirlenince zaten o göz karartısı gecer ...

Pınar canım iki kere klomen deneyip aşılamaya geciyolar ama hgs filmi cektirmeden sakın aşılama olma .ya sen cektirmedinmi bana soylemedin sordum ama ...

bana doktor istersen direk tüp bebege gecelim diyor ama bende aşılama isticem ..

Zeynep sen adetinden kaç gun sonra hastalandın ve iğneden kaç gun sonra onu hemen yaz bi not defterine

Pınar sende canım 19, gun not al bende alıcam

Bence geç madem cunku aşılamayla onun arasındaki fark tup bebek daha yuzdesı guclu zaman kaybetmenın bı anlamı yokkı hem ılacların yan etkılerıde buyuk. Zamanla sınırlerımızde yıpranıyor halen umutluyken gec derım tabı ama senın kararın kuzum. Hgs cektırmedm msj attm sana ama okumadn herhal canımm :)

aynen öyle canım akşamları yorgun geliyor bazen evde bile proje çiziyor bende birşey diyemiyorum bir ayda 2-3 defa belki hal böyle olunca bende dediğin gibi soğuyorum .aşılamayamı geçmeyi düşünüyorsun sen hemen anlayamadım ben anladım anladım :) aşılama için dediki bana dr. madem bu kadar çok istiyorsunuz buraya gidip gelmek seni strese sokuyor o zaman aşılama yapalım ama onada ben pek sıcak bakmadım çünkü olmayışının sebebi zaten belli yeteri kadar yapamamak dünde eşim diyorki bende bir sperm testimi yaptırsam acaba siz yaptırdınızmı ? off kafam karıştı benimde sanırım ben bir kez daha çatlatma yöntemini deniycem

ya balım aşılamada çok yuksek oran varmöış iki de hakkım varmış diyorumki neden boşl geciyim o hakkımıda deniyim .. offf bilmiyorum bilmiyorum ... hayırlısı hakkımızda klomen kullanıp aşılama yapınca guzel sonuclar cıkıyomuş ...senın arkadaşın damı yaptırmış aşılama tutmuşmu sordunmu balım ayrıca pınar bak bidaha sooyluyorum bi defter sayfası ac kacında başladın ilaça kacında bitti kacında iğne oldun ilk agrın nezaman oldu negibi belirtiler oldu yaz hepsini bu ay karşılaştırıcaz ...ben oyle yapcam

Biz yaptıracağız sperm testı dedı doktorum zaten belkı sende degıl onda problem senın vücuduna bu kadar ılacları yuklemenın bı anlamı yokkı o zaman dedı. Yaptırın madem hem sıcak bakıyorsa bu olaya. Zeynep dıyorum kı bızler hayatın yoğun temposunda koşarken bırde bırbırımıze dokunmayın görev gıbı belledıgımzden esımızde bızde strese gırıyruz ınsanın bunu ısteyesı varkende soğuyor. Sen baştan çıkarmaya calıs madem Ben yarın hormon testı yaptıaracagm bakayım bırde bu hgsyı soracağım, eşimde sperm testı yaptırcak bu hafta falan. Madem oyle butun testler olsun neyse meydana cıksn ondan sonra tedaviye devam edelım. her ay belkıde boosuna umut edıyoruz. Bence sende bunları yaptırmadıysan yaptır sonra tedaviye başladığın sorun yoksa ona gore yol çizersin :)

bende bin defa özür diledim dün olan dünde kaldı ben seni anlıyorum aşkım desede ben vicdanen huzursuz oldum kırdım onu

sanırım bizde sperm testi yaptırıcaz eşimin rahatlaması için nerede ve ne kadar yapıyorlarmış peki bilgin var mı ?

ya bişi dicem sizin doktorlar sperm testi yapmadımıs size

Arkadaş cıldırıcam kafayı yiycem bu doktorlarınız neye gore size klomen vermiş ya eşinizdeyse sorun her tahline bakmadan sonucları gormeden nasıl olurda klomene başlatır yemin ederim sinir oldum o test 80 tl laboratuvarda yapıyorlar devletr hastaneleri yapmıyor .. 4 saate sonuc cıkıyor sperm sayısı 20milyon diyelim onemli olan ileri hızlı hareketlki sperm sayısı yuzde kaç cıkıcak onu hesaplıcaklar 5 milyon uzerinde olması lazım altında cıkarsa tüp bebek ...

Ya inanın sinir oldum ha pınar sende o hgs yi cektir agzımdan kotu bişi cıkıcak o herif nasıl sana hgs cektirmeden klomen der ya ...

Tamam şekerim oyle yapayım madem. Kagıtlara yazıyrdum onlarda kayboluyordu. O asılama yaptıranları soylemıstı oyle bı polıklınıkte soyluyrdu madem oyle 2 hakkımız varsa kullanalım zaten cok beklemıyormusuz. Ben sımdı konuştum doktorla sonuçlara gore tedaviye devam edıcekmıs carsamba bekliyor. Sperm testıde yarın olacak. 110 Tlyms. Doktor bana klomenın 1 hakkı daha var asılamaya gecılmez eger test sonuçları normalse dedı. Ben geçmek ıstıyrm ama sıkıldım bu süreçten offf lanet olsun doktorlardanda nefret edıyorum muayene olmaktan sıkıldm haftann 7gunu ızın alıyrm nerdeyse dırek gecsın ne var yani.

Bu degıldı ona yapan dıger doktordu. Ona 3 kere gıttım bılıyrsun klomenden once sadece seker ılacını vermıstı 3 ay onu kullandım. Snra cok sınrlendım buna yonlendrdı benı hastayms dıye. Bı boka yaramadı bu dedı o sekılde olmaz senın testlere bakılması lazm hepsını kontrol edelımkı ona gore tedaviye devam edelım belkı sende degl sorun dedı. Ya o hgsyı başka zaman yaptırsam korkuyrm ağrılı dıyr herkes

sanırım bizde sperm testi yaptırıcaz eşimin rahatlaması için nerede ve ne kadar yapıyorlarmış peki bilgin var mı ?

Canım sımdı sordum medıpol kosuyolunda 110 tlmıs artı muayene ucretı varms sgk lıya. Madem reglysın yarın sızde yaptırın sende tedaviye ona gore devam et. sonuçta klomene de devam edıceksek ya 3ncu gun yada adetın 5.gunu baslıyruz deglmı ona gore yol cızerız kzuum.

ya canım benım bak inan kendimi zor tutuyorum ver o doktorun tlşf nunu ben arıcam ablasıyım dicem sen neye gore kıza okadar hormopn yuklemesi yaptın hangi sonuclara gore kromozon testi yaptınmı sperm testi yaptınmı kan şekerine baktınmı hgs cektirdinmi bunlar temiz cıuktıda hiç bi sorunyokmuş gibi dayadınız kardeşime hormonu dicem vallahi cıldırıcam . mal herif. ya eşinın spermelerinde sorun varsa ya senın rahımde felan perde varsa bunlar 2 haftalık tedavıyle gecicek sorunlar sonrasıda turp gibi evlat ... agrıya gelince ben senı o gun kendi gittiğim yere gotururum iğne olmaktan korkuyormusun oda onun kadar acıtıyor artık eskisi gibi değil herşey son teknolojı o senı tedavi ederken tv izler gibi ekrandan izliyorsun zaten sana bitti dediğinde bukadarmı diceksin canım benım ya herşeyi ortaya koycak hgs filmi sakın ama sakınnnnnnnnnnnnn ihmal etme

CAnımsın beniimmm aslında bı saydıraydın ıcım soğurdu ama allaha havale edıyorum o karıyı. Çarsamba hgsyı soyleyeyım madem. Onuda cektr deerse bu ay denemem kklomenı ondan sonrakı ay denerim sart degıl ya umutlanacağıma her ay herseyı bılıp ona gore tedavı olmakta fayda var. Sendende allah razı olsun böyle samimi dürüst kalbi güzel arkadaş gormedım ben. Çok seviyorum seni allahım kucaklarımızı bebişlerle doldursn ınsallah. Uykusuz geceler gecırelım yarabbım dertsız tabii

Canım benım bende senı çok seviyorum inan benım elimden bişi gelse yapmazsam iki gözüm mnume aksın .. ama ya bunedir zeynebede soyluyorum o doktoruna sor bakalım neye gore kllomen dayamış size ... pınar ben ciddiyim ver arıcam akşam benım herif gelince onun tlfdan . bu ayı sakın hgsz gecirme onun için 2 gunonceden randevu alcaz zaten hastasın eşinde 2 gun ilişkiye girmemiş olamsı lazım sperm testi için unutma ... istanbul haseki hastanesinin yanında 80 ntlye yapıyolar ordan randevu alırız neden 30 lira fazla verek ..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=577703&page=2

Burayada yazalım kızlar

Pınar iyi oku

oziii06 oziii06 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Papatya

Giriş tarihi
Mar 2012
arkadaşlar sze biraz umut olmak için hikayemi anlatayım. 1,5 yıllık evlyim ve pko'luyum. Genç kızlığımdan beridir adetlerim hep düzensiz. Eşime ilk test yapıldığında sayı ve morfoloji çok düşük çıkmıştı birkaç ay sonra test tekrarlandı herşey normal dediler. 2 defa klomen+ovitrelle kullandım ama sonuç alamadım.En son bu ay 5 şubatta tek yumurtama aşılama yapıldı. İlk aşılama tutmaz dediler çok umutsuzdum hiç bir belirtimde yktu annemin ısrarlarıyla dün test yaptım vee sonuç anında gayet net bi çift çizgi.bugün de kan vermeye gidicem. Allahım dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu o çift çizgiyi gördüm yaa şkürler olsun.

Maşallahhhhh

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=577703&page=2

Burayada yazalım kızlar

Pınar iyi oku

oziii06 oziii06 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Papatya

Giriş tarihi
Mar 2012
arkadaşlar sze biraz umut olmak için hikayemi anlatayım. 1,5 yıllık evlyim ve pko'luyum. Genç kızlığımdan beridir adetlerim hep düzensiz. Eşime ilk test yapıldığında sayı ve morfoloji çok düşük çıkmıştı birkaç ay sonra test tekrarlandı herşey normal dediler. 2 defa klomen+ovitrelle kullandım ama sonuç alamadım.En son bu ay 5 şubatta tek yumurtama aşılama yapıldı. İlk aşılama tutmaz dediler çok umutsuzdum hiç bir belirtimde yktu annemin ısrarlarıyla dün test yaptım vee sonuç anında gayet net bi çift çizgi.bugün de kan vermeye gidicem. Allahım dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu o çift çizgiyi gördüm yaa şkürler olsun.

Maşallahhhhh

ben 13.gün çift çizgiyi gördüm.aynı gün kan testiyle teyit ettim.sonuç 125.50 dün itibariyle hamileyim çok şükür
ben pkoluyum ve femara ile hamile kaldım.yumurta büyüdükten sonrada çatlatma iğnesi vuruldum.rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Maşallahhhhh

canım benim tek yumurtam vardı. Benim aşılama biraz tuhaf oldu ben karsta öğretmenlik yapıyorum malum buralarda imkanlar kısıtlı sömestr tatili tam adet bitimine denk geldi ankaraya geldim daha doktora gitmeden günde 1 tane klomen almaya başlamıştım çünkü almasam o ayı da kaçıracaktım. Dolayısıyla tek yumurta oluştu normalde aşılamayı göbekten yapılan daha kuvvetli yumurta geliştiricilerle yapıolarmış ama doktor madem böyle bi durumun var böyle bi deneyelim dedi.5 şubatta yaptırdık aşılamayı dün test yaptım çok şükür pozitif.

Maşallahhhhh

merhaba canım yumurtanın çatlaması mutlaka hamile kalacağın anlamına gelmiyor o zaman başka sorunu olmayan herkesin çatlatma iğnesindn olumlu sonuç alması gerekir ama malesef öyle olmayabiliyor.İnşallah senin ki öyle olur. Mesela benm de yumurtalıklarım da tembellik vardı bikaç ay yumurta geliştirici ilaç kullandım ardından çatlatma iğnesi oldum ama malesef olmamıştı en son aşılama denedik ilk aşılamam tuttu.

Maşallahhhhh

Onaylıyorum çatlatma iğnesi ile hamile kaldım
merhabalar ben hamile kalmadan önce bu siteyi çok okuyordum ve birgün hamile olunca bende üye olup yazacağım dedim ve sonunda dün hamiş olduğumu öğrendim.
İlk başta şunu söylemek istiyorum pko hastasıyım 1 senelik evliyim 3. ayda çocuk denemeye başladım ve olmuyordu doktora gittim doktor bana klomen çatlatma iğnesi verdi 3 ay kullandım olmadı. ben olmuyor diye çok ağlıyordum doktor rahim filmi çekelim görünürde bir şey yok ama bir bakalım dedim anestezi ile oldum bir şey çıkmadı. rahim filminden bir ay sonra 27 gün sonra normalde adetlerim 35 günde bir olurdu kendiliğinden adet oldum ve o ay yumurtam iğnesiz çatlamamış kist oluştu. yaklaşık 15 gün adetim sürdü. o ay klomen kullanamadık ama ilaçta kullanmadım adetimin kendiliğinden kesilmesini istedim. Adetim bitti hemen hemen hergün doktora gittim ve doktor bana yumurtan oluşuyor ama kendiliğinden çatlamıyor gel bu ay sadece iğne olalım dedi bende tamam ddm 20mm ben iğne oldum.iğneden 11 gün sonra benden koyu kahve nokta nokta kan gelmeye başladı adet oluyorum diye yine ağladım.Gittim eczeneden test aldım parmağımı deldim ve kanı onun üzerine akıttım çok silik çıktı. Ertesi gün o kan yoktu ve 13 gün yine başladı. ama az az geliyordu hep 15.gün yine kan testi yaptım evde daha belirgin çıktı ve 17. gün idrar yaptım dahada belirgin oldu 18 doktora gittim yaklaşık 3 haftalık olduğunu öğrendik. Allah'tan ümit kesmeyen her okuduğunuza da inanmayın bende ne öyle mide bulantısı falan yada baş dönmesi var sadece göğüslerim çok ağrıyor birde kasıklarım ve o kanama nokta nokta hala devam ediyor doktor haftaya bir daha çağırdı bu yerleşme olduğunu düşünüyoruz düşük ise allah korusun ilaç kullanacağım. bu arada şeker hapı ve folik asite devam edeceğim. şunu söylemek istiyorum rahim filmini doktorunuz diyorsa tereddütsüz yaptırın işe yarıyor ve ben her gece bu sitede yazan bir duayı okudum 19 gece boyu.Allah'ım ne zaman istiyorsa veriyor sakın kendiniz sıkmayın dua sadece dua

Maşallahhhhh

günaydın balım akşam eşimle tekrar konuştuk regli oldum diye onu kırdığım için tekrar özür diledim daha sakın konuşmayı başardık asıl sorunlarımızı ve çözümlerini bulduk sanıyorum . sorun şu evlendiğimiz günden buyana yeterli yani sağlıklı insanlar gibi düzenli bir cinsel hayatımızın olmayışı yani ayda sadece bir iki defa birleşme ile bebek olmaz ne yazıkki bende ona bebekten once cinsel anlamda bir sorunumuz var bizim onu çözersek zaten ikimizde sağlıklı isek bebiş kendiliğinden gelir dedim ve oda bunu sonunda kabul etti istersen bu ay çatlatma iğnesi yaptırmayalım akışına bırakalım biraz sakinleşelim dedimsede şöyle bir cevap aldım ; '' bu ay sperm testi yaptırmak istiyorum sende bir sorun olmadığını anladık bende gerekli testleri yaptırayım iğneyi bu ayda yaptıralım ve daha fazla yapalım yine olmazsa o zaman ikimizde sağlıklıyız Rabbim doğru zamanı bekliyor demek der akışına bırakırız '' dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…