klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Canım öğrendim avcılar hospitalda sper yıkama 150 sperm testi 42 tl dedi burasında haliç hospitalda gibi uygunsuz eee zaman diğerleri neden pahalı of ben çökmüş kuşkusu yaklaşıyorum
Telefondami soylrdiler bana soylememislerdi o zaman hsg de ucuzdur. Bence takma o kadar test sonicta yaptiklarinda o kadar zor bsy yokki

Bende senin gibi biliyordum yani regliden hemen sonra diye

Ağladım biraz uzaktan gelişem izin alamıyorum diye cazibeme dayanamadılar

Ayy cok teşekkür ederim ben orda yaptirirm o zaman kptu bir hastane degil sende hisar da yaptir madem hsg yide sorsana yavrum ya madem soyluyorlar nolurrr

Ağladım biraz uzaktan gelişem izin alamıyorum diye cazibeme dayanamadılar

Pınar ya birşey sorucam sana benim doktorum ıyı ama pek bilgi vermiyor ben mesajla bir senedir gidiyorum hala yumurtlama günümü bilmiyorum söylemiyor işte tedavi yöntemleri içinde ilk olarak direk aşılama önerdi herhangi bir fikir ayda yol söylemedi çatlatmayla iğnesinde ben bir arkadaşımdan duymuştum bir arkadaşıma bahsetmiştim bundan Dr, değiştir birde başkasını dene diyip iyi bir Dr. Bitip Türkiye hastahanesinden bir numara verdi acaba bu ay bu doktorumu denesem yoksa bu defa daha yine aynı doktorumamı gitsem sonuçta eşim bu keZ de çatlatmayla iğnesi yaptıralım sperm testini de yaptıralım dedi neyapsam karar veremedim

Bilgi vermeyen doktoru ne yapcan. Bak benim ilkide oyleydi değiştirdim. Bu kadin bayagi bilgi verdi su boyutta soyle boyle bak o testleri yapalim belki sende degil sorun falan falan. Git madem ozelleri biliyorsun bir cogu para tuzagi degistirmeden anlayamiyoruz. Hormon testini sperm testini al yanina randevunu da al git birde onunla görüş. Begenmezsen diherine devam edersin. Yinede son karari sen ver canım.

Ayy allah razi olsun yarin randevu alırım ben. Allah ne dilegin varsa versin. Muah

Bende öyle yapayım zaman ama ben yeni doktordan randevu aldım çatlatmayla iğnesi için güya ama kadın izindeymiş üç ocağa verdiler randevu zaman da benim adetimin sekizinci günü oluyor geç kalmış sayılmazmıyım

Evet gec tabi ya 3.gunu yada 5.gunu veriyorlar. Siz sperm testini yaptirmadiniz ama sen adet oldun o arada nasil yaptircan. Sperm testi 2 gun3 gece durup oyle yaptirman gerekiyormus ne az ne cok yanlis cikiyormus. Bunlara dikkat et. Ben bu ay gitmiycem doktora benim 3. Gunum diger ay deniycem butun testlerle. Bosuna hormon ilaclarida yukleme kendine sonucta bi yerden sonra etki etmeyebilir. Sende hazirla herseyini oyle git madem.

Birde sen klomen kullanmadanmi catlatma ignesi kullaniyorsun. Eger klomensiz igne oluyorsan gec degil balim.

Nasıl yani kafam karıştı benim ama şimdi eşiyle işte neredeyse iki haftadır ilişkiye girmiyoruz olmazmı yani sperm testi şimdi önce ilişkiye girip iki gün geçmesini bekliyoruz yani testi yaptırmak için diğer konuda sen şimdi Real'inin sekizinci günü gitsem geçmiş kalırsın diyorsun ama bak geçen ay çatlatmayla iğnesi için Real'inin beşinci günü gittim üç gün sonra tekrar çağırdı yani sekizinci günü oldu iğneyi yazdı iki gün daha bekle dedi oldu sana on gün yani Reglinin onuncu günü iğne yaptırdı eee kafam karıştı ben şimdi buna yeni doktora geçmiş kalmış oluyorum

Birde sen klomen kullanmadanmi catlatma ignesi kullaniyorsun. Eger klomensiz igne oluyorsan gec degil balim.

Klomen ne bilmiyorum onu hiç kullanmadım dediğim gibi doktor bana direk aşılama demişti ben söyledim iğne diye oda o zaman deneylim. Birkaç kez dedi. Ben imedi nadim ne diyorsun sen sekizinci günü geçim değilmi yeni doktora gitmek için ya aslında bana kalsa erken giderim ama izindeymiş kadın

Zeynep cep telefonu nu ozel mesajla gönder burdan zor oluyor. Seni klomen kullaniyorsun saniyorum. Gerci kullansanda gec kalmış olmuyorsun suan adetin kacinci günün desin. Evet sperm testi dedigim gibiymis dokktorda dedi. Yoksa bende yaptircaktim. 9 gun olmustu bizimde. :)))

Zeynep ben senin kafani karistirdim butun soylediklerimi unut bastan duzgun yazxam. Telden giriyorum ya zor oluyor. evet sen randevu nu al git o yeni doktora. Cunku direk asilaama icin gidiceksin. Bu arada hemen burlikte olun en az 48 saat en fazla 72 saat arasinda sperm testini yaptirin o da o zamana yetisir. Bu ayda bebisine hamis kalirsin iste insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…