klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Gunaydin kizlar; hepinizin yazdiklarini tek tek okudum..adet olmussunuz cok üzüldüm ama bir yandan da seviniyorum enazindan ilaclara karsi vucudumuz tepki verdi yumurtamiz oluştu catladi vs..rabbimin vardir bir bildiği. Üzülmeyin demiycem yürekten hissediyorum duygularinizi.oyleki bizi bizden baskasi anlamaz anlayamaz..rahim filmi mutlaka çektirin ben 4yildir korkudan hep erteledim ama bu ay cektirdim neticede tuplerimde tikaniklik cikti ve islem esnasında açılmış. .bugüne kadar oyüzden mi olmadi bilmiyorum adetimi bekleyip gorucez..eşim sperm testi tedaviye ilk basladigimizda verdi yalniz ikna etmem 3ayimi aldi..simdi ortada pco dışında bir sorun görünmüyor. .benim agrim sizimda kalmadi sizleride duyunca olmayacagini düşünüyorum bu ay benimde...hakkimizda hayırlısı buymuslari yasiyoruz allah büyük elbet olacak rabbimin hazinesinde hersey bol bizede nasip eder inşallah. ..sizi seviyorum.

Selam kizlar bayadir giremedim haftasonu esim evdeydi misafir falan yogunluk vardi neler olmus oyle ya hep adet olmussunuz hani eslerimize 14 subatta supriz yapcaktik siz adet olduysaniz benimde 2-3 gunum kaldi kesin bende olurum agrilarim artti kasiklarda..ama uzulmeyelim ins bizimde bigun olacak herkes gununu tedavisini guzelce yazar birbirimize destek oluruz kendinize iyi bakin.. browni sen ve ben kaldik galiba o malum gunu bekleyenn

Evet elif sen benden öncesin ben 4subati bekliyorum. .ama aklım karisti doktor bana igneden 15 gün sonra adet tarihin demisti arkadas 19gun sonra olmuş. .dusunmekte istemiyorum ama mecbur bekleyip gorucez

yahu herkes nerede kendimi yalnız hissediyorum ama gelin artık

Canım benim eşin haklı ne güzel demiş bende yatırayım ondan sonra hersey belli olsun sonrasında akışına bırakalım demiş. Allahım inşallah gönlümüze göre evlatlar verir hepimize. Bende bugun hormon testını yaptırdım doktora sordum hsg cektıreyımmı dıye cektır dedı esımde sperm testını yaptıracak neyse çıksın sonuçlar tedaviye ona gore devam edelım. Yalnız hsg cok pahalı suzanın dedıgı yere gıdıcem. Sende hsg cektır bence Zeynep'cim. herşeyin hayırlısı versın rabbim.

Canımsın browni dediğim gibi işte başladm yavaştan testlere. Ne güzel yazmışsın sen umutsuzluğa kapılma 4 1 yaparız belki ne biliyorsun bizim testler tam degılkı çıksın bırseyler. Allahım inşallah eder amin amin amin. Bizde seni seviyoruz hatta hepınızı bende seviyorum

Evet elif sen benden öncesin ben 4subati bekliyorum. .ama aklım karisti doktor bana igneden 15 gün sonra adet tarihin demisti arkadas 19gun sonra olmuş. .dusunmekte istemiyorum ama mecbur bekleyip gorucez

canım ben 19. gun oldum Sende oyle olcan dıye bsy yok tabı benım hala goguslerım agrıyr kasıklarım arıyor. Belim ağrıyor o iğne yuzundenmıs demekkı bende yan etkı farklı suzanda farklı yapmışş. Sendede bebiş vardır ne malum

günaydın balım akşam eşimle tekrar konuştuk regli oldum diye onu kırdığım için tekrar özür diledim daha sakın konuşmayı başardık asıl sorunlarımızı ve çözümlerini bulduk sanıyorum . sorun şu evlendiğimiz günden buyana yeterli yani sağlıklı insanlar gibi düzenli bir cinsel hayatımızın olmayışı yani ayda sadece bir iki defa birleşme ile bebek olmaz ne yazıkki bende ona bebekten once cinsel anlamda bir sorunumuz var bizim onu çözersek zaten ikimizde sağlıklı isek bebiş kendiliğinden gelir dedim ve oda bunu sonunda kabul etti istersen bu ay çatlatma iğnesi yaptırmayalım akışına bırakalım biraz sakinleşelim dedimsede şöyle bir cevap aldım ; '' bu ay sperm testi yaptırmak istiyorum sende bir sorun olmadığını anladık bende gerekli testleri yaptırayım iğneyi bu ayda yaptıralım ve daha fazla yapalım yine olmazsa o zaman ikimizde sağlıklıyız Rabbim doğru zamanı bekliyor demek der akışına bırakırız '' dedi.

zeynep canım merhaba ben hastanedne geliyorum o yuzden sabah giremedim senide yanlız bıraktık pınarda yok dövcem onu gelince konuştuguna hayat arkadaşınında gönlunu aldıgına çok sevindim canım düzenli ilişki diyorsunda bi cogumuzda bu yok zaten bizde konuşuyoruz bu konuyu evet biz 4 yıldır evliyiz ama hiç boyle ummalı calışmalara girmedikki ben bide hep adet bitince olur sanıyordum ona gore yapıyorduk ödevleri ahahhaa ... demem oki canım aynı sorun hemen hemen her ciftte var onlar işten yorgun geliyor e görev gibi dayatma da olmaz birazda onları anlamak lazım .. ve ben biliyorum kadından daha çok istiyor erkekler onlar için baba olmak hayatlarının tek gayesi üreme nesil geliştirmek gurur kaynakları .. şimdi gönlün rahat olsun bunları düşün bne oyle yapıyorum ozaman kendimi firenliyorum ..öpüyorum seni kendine iyi bak ... burdayız sende gel özletme ya canım sen iğneden kaç gun sonra hastalandın .?

Gunaydın canım evet yedik kırmızı kartı maşllahhhhhhh sana diyorum sadece 41 kere maşallah inşallah bu ayki umudumuz sen ve elifde ...haklısın çok şükür yumoşlarımız oluyor .. ben diyer arkadaşlara çok şaşırdım ikisininde hgs ve sperm testi isenmemiş doktorları tarafından nasıl bir tedavi sorunu bilmeden anlamadım ...neyse ikiside bu ay sperm testini yaptırcaklar İnşallah ..
sende bi batma akıntı yada herhangibi bişi varmı canım şuan tam kaç gun oldu ... benım 12. gunde kırmı pınarın 19, gun zeynepe srdum da unuttum .. herşeyi not al canım bizde seni öpüyor senın güzel haberinle İnşallah bu ay mutlu olmayı bekliyoruz Dualarımız senınle .. Allah(c.c)hu yar ve yardımcın olsun ..Amin..

Sen unut bizi evde kekler borekler misafirler muhabetler sonra gel küsüs biz sana küsssss Canım Hepimiz birden kalırsak olmaz zaten her ay iki üç kişi kalcakki tadı olsun hahahaha bu ay İnşallah browni ( gene canım cekti beeee) ile sende ipin ucu ..Bak dun sabah yani 12,gun sabahı benım kırmızı kart gorundu baskın bir agrıyla ama akşama kadar damla gelmedi pınara anlattım oda git sabah doktora dedi sabahda gittim sabahda bişi yoktu doktor bişi gorunmuyor kanda zaten kesede gorunmez daha dedi bu adet ise 3 gun sonra tamamen kesilir ama gun içinde ara ara oluyorsa ilaçlardan olabilir dedi . ha yok bi sabah gelip akşama kadar duruyorsa takip edicez dedi eve yolladı yani şuan kanamam yok ama çok kotuyum ne biliyim bi var bi yok umudundayım banada 3 gun bekle denildi ilk defa byle oldum ... Neyse umarım bugun bizlesindir pınarda gelir birazdan aramıza Canım Allah(c.c)hu senınde yarve yardımcın olsun Olsun İnşallah duaların bu ay gercekleşir.. Öpüyorum...

Pınarrrrrrrr bak gülüm herkes burda sen yoksun hadi gel gariiiii

Sen nıye benı hayalet gıbı gosterıyrsun yazdım ya bı ton yukarda hıc okumuyorsun ask olsun

Sen nıye benı hayalet gıbı gosterıyrsun yazdım ya bı ton yukarda hıc okumuyorsun ask olsun
canım benım ben geldiğimde okurken yazıların yoktu demek ben cevap yazarken sen patır patır doldurmuşsun hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn....

Sen unut bizi evde kekler borekler misafirler muhabetler sonra gel küsüs biz sana küsssss Canım Hepimiz birden kalırsak olmaz zaten her ay iki üç kişi kalcakki tadı olsun hahahaha bu ay İnşallah browni ( gene canım cekti beeee) ile sende ipin ucu ..Bak dun sabah yani 12,gun sabahı benım kırmızı kart gorundu baskın bir agrıyla ama akşama kadar damla gelmedi pınara anlattım oda git sabah doktora dedi sabahda gittim sabahda bişi yoktu doktor bişi gorunmuyor kanda zaten kesede gorunmez daha dedi bu adet ise 3 gun sonra tamamen kesilir ama gun içinde ara ara oluyorsa ilaçlardan olabilir dedi . ha yok bi sabah gelip akşama kadar duruyorsa takip edicez dedi eve yolladı yani şuan kanamam yok ama çok kotuyum ne biliyim bi var bi yok umudundayım banada 3 gun bekle denildi ilk defa byle oldum ... Neyse umarım bugun bizlesindir pınarda gelir birazdan aramıza Canım Allah(c.c)hu senınde yarve yardımcın olsun Olsun İnşallah duaların bu ay gercekleşir..

Amin canimm unuturmuyum sizi aklim hep sizde ..Allah Allah biraz oldu simdi yok mu tuhaf takip altina gir bakilsin hayirdir ins canim bide rahat birak kendini sikma adetse aksin gitsin stres yapma ondanda gelmio olabilir

Canım soz sperm testi yaptıracaksın galiba yalnız hatırlamıyorsam alibeyköy haliç hospıtalda 45 tl ye yapıyorlar osmanoğlu klınıgındede 87 tl ota jınemedde de 90 tl haliç hospitalda neden o kadar ucuz şüpheye düştüm şimdi

Aman kım kımı kazıklarsa semtine gorede degısıyor. Haliç hospıtalda oyleyse avcılar hospıtaldada oyledır dımı telefondan cevap vermıyorlar fıyat hakkında

Canım ismin neydi senin ? Ben iğneden 17 gün sonra reglı oldum yanı olası adet günüme bir gün kala ne yazıkki

Aman kım kımı kazıklarsa semtine gorede degısıyor. Haliç hospıtalda oyleyse avcılar hospıtaldada oyledır dımı telefondan cevap vermıyorlar fıyat hakkında

Dur ben ararım avcılar hospıtalda bugün evdeyim işte arayamayabilirsin sen fiyat uygunsa normalmi diyorsun şüphelenmeye gerek yokmu

Aslında Burda da telefonda cevap vermediler evimize yakın diye gidip sordum ben arayıp deniycem ama senin için belki şansımıza verirler bilgi

Dur ben ararım avcılar hospıtalda bugün evdeyim işte arayamayabilirsin sen fiyat uygunsa normalmi diyorsun şüphelenmeye gerek yokmu

normal tabı suzanın dedıgı 80 tlydı medıpol kosuyolunda 110 tl ara ama fıyat vermıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…