klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

sen evdemisin

canım evden giriyorsan bir video linki atıyım izle mucizeleri gor bana çok iyi geldi

Zeynep bişi alıntı yapmışsın ama yazı yok anlamadım canım

evdeyim canım at bakım içime su serpilsin biraz

Canımmmm bak kendin soyledin belirlenen sorunun tüp tıkanıklıgının Şükürler olsun tedavisi var sen bu tedaviyi olunca yolun acılcak İnşallah bitanem ya benım gibi belirsiz kısırlık teşisi konulsaydı Allah (c.c) hu korun bilmediğin bi nedenden olmagını düşünmek inan çok kotu .. Sen şükret canım Dua et Rab'im derdinin dermanını senden eksirgemesin ve şifanı verip sağlıklı evlatlar kucaklamayı nasip etsin ... Sen kendine şuanda seni umutlandırıcak artılar bul moralini yuksek tut ..

evdeyim canım at bakım içime su serpilsin biraz

http://www.youtube.com/watch?v=nTDLFF1vPRw

canım ben bunu ikinci kez izliyorum mucizeler Allah(c.c)hu den bir bebegin nasıl olduguna inanamıycaksın çok muhteşem ornekler var hehehehe bu 7 parca izlerken kenarda diyer bolumleri cıkıyo devamını bulursun canım .. İyi seyirler seyrederken ben şoyle dedim ,Rab'im mucizelerine bizide nahil eyle ...

Amin...

çok çok sağol canım bugün yanımda olup bana moral verdiğin için allah razı olsun rabbim en kısa zamanda meleğini kucağına almayı nasip etsin inş. laparoskopiyi sence olmalımıyım? rabbim sebepsiz ve dermansız dert vermez. bende bu nedeni k belli olmayan kısırlıklara yarayacak şeyler var yani birkitap var orda yzıyor istersen sana yazıyım belki dermanın bunlardadır inşallah..

Nedemek olmalımıyım tabiki olacaksın Hamd olsun bu senın derdinin dermanı olacak inşallah canım bnım ya bunu buyutme gozunde kız sen dogumu nasıl yapcan ozaman bundan korkuyosan hahahahah ... tereddut dahi etme en kısa zamanda olmak için elinden geleni yap benım yengemdede aynı osrun vardı tedaviden 1 ay sonra sonucunu aldı çok şükür ... Senınde Muradına ermen dilegiyle canım ....

Kitabı da yaz canım bende ona bakıyım

Son düzenleme:

amin inşallah izliyorum canım gerçekten güzel bir video teşekkür ederim canım

ne güzel inşallah bizlerde bir sonuç alırız hayırlısıyla. doğuma gelene kadar önümdeki süreçleri geçirmem lazım. hayırlısıyla göbişimde hissedim bir onu varya sanki dünyalar benim olacak öyle hissediyorum. her anneye lazım diye umarım bulursun bulamazsan ben burdan yazım kademe kademe

Son düzenleme:

bu arada yengenin tam sorunu neydi yani nasıl tedavilerden geçti?

Haklisin benim esimde cok seviyor cocuklari suan adet belirtilerim var ve ona alistirarak soyluorum olcam galiba bugun yarin falan die uzuluo hissediorum ama bi yandanda olsun obur ay var dio bilmiorum napcaz bole hayirlisiyla.bi alsaydik kucagimiza

Kizlar selam oncelikle sunu soyleyim ben pco luyum ve hic duzenli adet gormuorum 1 ocak da gordum ve suan bebegim yoksa eger 1 subat gibi gormem gerekio normalde asla gormezdim ve bu aylar surerdi ama bu ay belirtilerim cok adet olcam sanki buna bile seviniom duzene girdi die..cunku ugrastim bi akrabamin 5 yil olmadi cocugu baska topikde anlatmistim ne tedavilerden gecti olmadi duzensizdi "ot" kullanmis ve suan hamile ..aradim otlarin adini aldim yaptim ve ictim daha ilk aydan belirtiler var galiba duzene girdi ..bu ot hamile birakir demiorum duzene sokar ve soradan yumurtlamayi hesaplayip hamile kalirsin dio kiz ..tam 3 ay kullanmis ve sonucunu almis ne guzel..simdi size de bunu paylascam belki faydam dokunur ..eger hamile kalirsamda bu otlar sayesinde yumurtladim, adet olursamda bu otlar sayesinde duzene girdi eminimmm

2 paket civan percemi
1 paket sari kantoron
1 paket aynısafa
1 paket ada cayi
1 paket aslan pencesi
1 paket coban cantasi
1 paket meyan köku
1 paket isirgan otu
1 paket nar cicegi
1 paket hayıt tohumu

Bunlarin hepsini bi posete dök karistir .baya cok oluyo 3 ay falan gider sora kavanoza al biraz..her gun bi yemek kasigi bu ot karisimini 1 su bardagi kaynar suyun icine at demlensin 5-10 dakka..daha sonra süz ve ic..cok aci kotu bi tat ama ben dayaniyorum koklamadan bi yudumda icmeye calis..buarada gun icinde ne zmaan icersen ic ama tok olmamaya calis yemeklerden iki saat sora falan hafif acken ic ..2 kez ic gunde..umarim faydali.olur :) 10 tane ot lokman hekimlerde var hepsi toplam 30 tl tuttu bizim burda ..

bu arada yengenin tam sorunu neydi yani nasıl tedavilerden geçti?

Canım yengemin sol tupu kapalıydı lazerle tedavi oldu ve 1 ay kadar kısa süre sonra muradına erdi çok fala derinine inmedim çunki aynı bizim gibi oda çok bekledi 5 sene sonra kotu gunleri hatırlamaması için inceden sormadım ama muhabbeti acar iyice ogrenirim ...

ben çektirdim ağustos ayında.2 kez serophene ile yumurtam büyüyüp çatlatıldı ama gebelik olmayınca çekeceğiz dedi doktorum.el mahkum tek başıma gittim çekileceğim yere.sonra doktorum geldi.masaya yattım.işlem başladı işte.önce sağ tarafıma basınç verdi o arada hemşire sürekli üstten film çekiyordu.burası temiz dedi.sola geçti ki işte o zaman canım baya acıdı.dayanamayacağım dedim doktora ama ağlayacaktım ter bastı beni baya kötü oldum.doktorumda sağolsun biraz bekleyeyim dedi dişini sık çok az bir işimiz kaldı dedi.bi 30 sn derin derin nefes aldım tamam dedim.o anda yeniden basınç verdi ve sol tüpümdeki yapışıklık basınçla açıldı.filmde o kadar belliydiki bu durum.içim rahat bir şekilde bitti film işi de.

canım belki senınde yapışıklık vardır bu kadar kolay tedavi olursun.... İnşallah derdinin dermanı tez olsun canım..

tv8 de bebek sahibi olmakla ilgili konu var acin isterseniz

Haklisin benim esimde cok seviyor cocuklari suan adet belirtilerim var ve ona alistirarak soyluorum olcam galiba bugun yarin falan die uzuluo hissediorum ama bi yandanda olsun obur ay var dio bilmiorum napcaz bole hayirlisiyla.bi alsaydik kucagimiza

inşallah canım birgün olacak umudumuzu yitirmeyelim sende sıkma canını belki meleğin seninledir inş. eşlrimiz bu süreçte bizlere destek olmaları çok iyi bir şey onların o tatlı tesellileride olmasa zaten iş içinden çıkılmaz bir hal alıyor. demem o ki sıkma canını

Anlatayım tabii Canım,

4 Yıldır evliyim 25 yasındayım 3 yıldır bebeğimiz olmuyor..

Klomen serophene vb ilaçlar fayda sağlamayınca

iğne tedavisine başladık yumurta oluşumu için..

İleri derecede pcoluyum..bu ay rahim filmi çekildim

tüplerde tıkanıklık varmiş işlem esnasında şükıürler olsun açılmış..

Ganol f iğnelerimi her gün yaptım istenilen büyüklüğe geldi yumurtalarım 3 adet olmuş

20 ocak çatlatma iğnemi oldum ve doktor 15 gün sonra det tarıhın demişti..

Düzensiz adetlerim olduğundan nezaman olacagım belirsiz normalde ..

Doktorun bi bildiği var demekki catlatma iğnesinden 15 gün sonraya adet tarıhın dedi..

3-4 şubatı bekliyorum Canım ama ben adet olmıycam inşallah..

Belirtilerimi sorarsanda şuanda hamileliği birak adet olacagıma dair belirtimde yok

Umutsuzum ama o amalar hiç bitmiyor işte...Rabbim nasip edermi bilmem bu ay.

Yoksa aşılamaya geçilecek ve çok korkuyorum.

böyle işte canım benim..

sende anlatır mısın kendini bende kaçırmıs olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…