evdeyim canım at bakım içime su serpilsin birazsen evdemisin
canım evden giriyorsan bir video linki atıyım izle mucizeleri gor bana çok iyi geldi
Zeynep bişi alıntı yapmışsın ama yazı yok anlamadım canım
evdeyim canım at bakım içime su serpilsin biraz
Canımmmm bak kendin soyledin belirlenen sorunun tüp tıkanıklıgının Şükürler olsun tedavisi var sen bu tedaviyi olunca yolun acılcak İnşallah bitanem ya benım gibi belirsiz kısırlık teşisi konulsaydı Allah (c.c) hu korun bilmediğin bi nedenden olmagını düşünmek inan çok kotu .. Sen şükret canım Dua et Rab'im derdinin dermanını senden eksirgemesin ve şifanı verip sağlıklı evlatlar kucaklamayı nasip etsin ... Sen kendine şuanda seni umutlandırıcak artılar bul moralini yuksek tut ..
çok çok sağol canım bugün yanımda olup bana moral verdiğin için allah razı olsun rabbim en kısa zamanda meleğini kucağına almayı nasip etsin inş. laparoskopiyi sence olmalımıyım? rabbim sebepsiz ve dermansız dert vermez. bende bu nedeni k belli olmayan kısırlıklara yarayacak şeyler var yani birkitap var orda yzıyor istersen sana yazıyım belki dermanın bunlardadır inşallah..
http://www.youtube.com/watch?v=nTDLFF1vPRw
canım ben bunu ikinci kez izliyorum mucizeler Allah(c.c)hu den bir bebegin nasıl olduguna inanamıycaksın çok muhteşem ornekler var hehehehe bu 7 parca izlerken kenarda diyer bolumleri cıkıyo devamını bulursun canım .. İyi seyirler seyrederken ben şoyle dedim ,Rab'im mucizelerine bizide nahil eyle ...
Amin...
Nedemek olmalımıyım tabiki olacaksın Hamd olsun bu senın derdinin dermanı olacak inşallah canım bnım ya bunu buyutme gozunde kız sen dogumu nasıl yapcan ozaman bundan korkuyosan hahahahah ... tereddut dahi etme en kısa zamanda olmak için elinden geleni yap benım yengemdede aynı osrun vardı tedaviden 1 ay sonra sonucunu aldı çok şükür ... Senınde Muradına ermen dilegiyle canım ....
Kitabı da yaz canım bende ona bakıyım
Nedemek olmalımıyım tabiki olacaksın Hamd olsun bu senın derdinin dermanı olacak inşallah canım bnım ya bunu buyutme gozunde kız sen dogumu nasıl yapcan ozaman bundan korkuyosan hahahahah ... tereddut dahi etme en kısa zamanda olmak için elinden geleni yap benım yengemdede aynı osrun vardı tedaviden 1 ay sonra sonucunu aldı çok şükür ... Senınde Muradına ermen dilegiyle canım ....
Kitabı da yaz canım bende ona bakıyım
Merhaba Canım sakın isyan etme kendini üzme Şerrin ble hayırlısı Allah (c.c.) hu den unutma ne olur .. Bizler biliyoruz ne kadar istediğini cunki hepimiz aynı şeyi arzuluyor ve istiyoruz... artık biliyoruz bu ay kaderinde yokmuş balım Zamanı elbet Rab.'imiz bilir ..Sen vucudunu yıpratma yine guzel dusun klomenle 3, kullanışta yuzdesi daha çok artıyormuş .. Rab'îmiz değilmi bizi yaradan o evladımızada bi can verir İnşallah bizi ona kavusturur kucamıza aldırı pamuk gibi yanaklarını öperiz İnşallah .. Hep boyle de Allah(c.c)hu izniyle elbet bir gun evladım olucak ..sanırım senın yumurtlamada sorun yoktu değilmi çok şükür defalarca deneye bilirsin .. annelik harekatı onu kesilemez engellenemez ve kimse bizi durduramaz:16:
Selam canım .. İnşallah agrıların hayırların mujdecisidir.. İnşallah senın hayırlı ve ugurlu haberlerini burdan okuruz. üzülme neden üzülelim normalde %15 lik bi şansımız vardı bu ay olmadı bidahaki aya İnşallah diyoruz biz .. ama sen şuan bunları at kafandan gunleri hatta saatleri saydıgını biliyorum inan ...normal akıntın varmı okudum hep normal akıntısı olanlarda hamilelik cıkmış genelde ama bellide olmuyormuş canım .. NEtse kafanı şişirmiyim .. sen seni üzcek şeylerle kafanı meşkül etme mutluluk hormonlaRIN tavan yapsın ... Sağlıcakla ve İnşallah bebeginle ol ..
Sagol canım benim girerim burayada ezberledik gerci tüm yorumları sayfaları konuları : )) Allah razı olsun canım duaların için
bende hepimize dua ediyorum..kabul olur insallah.
Sendende Allah (c.c.) hu razı olsun İnşallah .. Valla hepinizin hakkı var bende zamanınızı ayırıp cevaplar yazdınız dertşerime ortak oldunuz hakkınızı helal edin .. dediğin gibi ezberledik artık yazıların içinden istedigim cumleleri cımbızla ayıklıyordum aa bak bu bende var galiba hamileyim diye hehehhehe ama bu ay gene oyle yapcam gelen ayda Rab'imiz nasip edene kadar her ay daha çok istekle beklicem bebegimi ve sisin bebeklerinizide ... öpüyorum ...
Toparlanmış olmana sevindim canım kimbilir ben nasıl toparlıycam kendimi daha şimdiden onun derdine düştüm inanki
zeynep canım bzi hastalandık sadece çok şükür dermansız bi derde yakalanmadık caresi olmayan bi hastalığımızda yok umudumuz hep var yumoşlarımız oluyo ..ayrıca senın hormon testi sperm tesi sonuclarından sonra çok daha guzel ve anlamlı bi tedavi göreceksin İnşallah neyin ne oldugu ortaya cıkıp ona gore tedavini olcan canım hiççççç belini bukme dim dik sapa sağlam durki bebegin geldiğinde demesin annem yaşlanmış çok yıpranmış genc gorun kızzzz heheheheh
Suzansuu canim evet resmen saniyeleri sayiyordum ama esim aradi yatili misafir geliomus hemen toparlandim ev temizliorum yemek su bu derken kafamdan gidio adet olma dusuncesi insallah bebegim benledir hic akinti yok ve adet sancimin aynisini cekiorum suan ne mide bulantisi ne bas donmesi hic bise yok hayirlisi olsun bakalim
insanın elinde değilki birden boşalıyor insan tutamıyorum kndimi.. eşimin çocukları ne kadar çok sevdiğini ve bir bebeğimizin olmasını ne kadar çok istediğini ayların geçmesini dört gözle beklediğini görmek ve regl oldum demek çok zor gerçekten. allahım nolur nasip et isteyenlere banada. bu zorlukta bir kolylık göster
bu arada yengenin tam sorunu neydi yani nasıl tedavilerden geçti?
Merhaba Canım sakın isyan etme kendini üzme Şerrin ble hayırlısı Allah (c.c.) hu den unutma ne olur .. Bizler biliyoruz ne kadar istediğini cunki hepimiz aynı şeyi arzuluyor ve istiyoruz... artık biliyoruz bu ay kaderinde yokmuş balım Zamanı elbet Rab.'imiz bilir ..Sen vucudunu yıpratma yine guzel dusun klomenle 3, kullanışta yuzdesi daha çok artıyormuş .. Rab'îmiz değilmi bizi yaradan o evladımızada bi can verir İnşallah bizi ona kavusturur kucamıza aldırı pamuk gibi yanaklarını öperiz İnşallah .. Hep boyle de Allah(c.c)hu izniyle elbet bir gun evladım olucak ..sanırım senın yumurtlamada sorun yoktu değilmi çok şükür defalarca deneye bilirsin .. annelik harekatı onu kesilemez engellenemez ve kimse bizi durduramaz:16:
Selam canım .. İnşallah agrıların hayırların mujdecisidir.. İnşallah senın hayırlı ve ugurlu haberlerini burdan okuruz. üzülme neden üzülelim normalde %15 lik bi şansımız vardı bu ay olmadı bidahaki aya İnşallah diyoruz biz .. ama sen şuan bunları at kafandan gunleri hatta saatleri saydıgını biliyorum inan ...normal akıntın varmı okudum hep normal akıntısı olanlarda hamilelik cıkmış genelde ama bellide olmuyormuş canım .. NEtse kafanı şişirmiyim .. sen seni üzcek şeylerle kafanı meşkül etme mutluluk hormonlaRIN tavan yapsın ... Sağlıcakla ve İnşallah bebeginle ol ..
Suzansuu canim evet resmen saniyeleri sayiyordum ama esim aradi yatili misafir geliomus hemen toparlandim ev temizliorum yemek su bu derken kafamdan gidio adet olma dusuncesi insallah bebegim benledir hic akinti yok ve adet sancimin aynisini cekiorum suan ne mide bulantisi ne bas donmesi hic bise yok hayirlisi olsun bakalim
Canım benım bende bugun yarını bekliyorum 4 gun once sabah kan geldi ama bu gune kadar damla gitmedi elim ayağım buz gibi doktora gittik 2 gun daha bekle bu adet olsa devamı gelirdi keseyi zaten goremeyiz kanda şimdilik bişi yok dedi içim içimi yiyiyor Allah İnşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere 4 gundur sanki adet oluyo gibi agrılarım be beyaz akıntım geliyo hiç olmazdı boyle belki ilaçtandır diyorum ... okadar çok umutlarım yok olduki o yuzden Akışına bıraktım .. İş yaparken fazla zorlama kendini yuksek raflara uzanma yerle ani egilip kalkma bol bol su iç canım .. Sağlıcakla bebeginle ol İnşallah...
2 paket civan percemi
1 paket sari kantoron
1 paket aynısafa
1 paket ada cayi
1 paket aslan pencesi
1 paket coban cantasi
1 paket meyan köku
1 paket isirgan otu
1 paket nar cicegi
1 paket hayıt tohumu
canım bu paketlerin kaç gr oldugu onemli ve sana sonuna kadar katılıyorum bu şifalı bitkilerçok etkili ben bu ay hep arı sutu bal corek otu tarcın karışımı yedim bakalım ne olcak ...
Sağ ol canım bizide düşünüp bunu paylaştıgın için..
Bunlarin hepsini bi posete dök karistir .baya cok oluyo 3 ay falan gider sora kavanoza al biraz..her gun bi yemek kasigi bu ot karisimini 1 su bardagi kaynar suyun icine at demlensin 5-10 dakka..daha sonra süz ve ic..cok aci kotu bi tat ama ben dayaniyorum koklamadan bi yudumda icmeye calis..buarada gun icinde ne zmaan icersen ic ama tok olmamaya calis yemeklerden iki saat sora falan hafif acken ic ..2 kez ic gunde..umarim faydali.olur :) 10 tane ot lokman hekimlerde var hepsi toplam 30 tl tuttu bizim burda ..
Canım yengemin sol tupu kapalıydı lazerle tedavi oldu ve 1 ay kadar kısa süre sonra muradına erdi çok fala derinine inmedim çunki aynı bizim gibi oda çok bekledi 5 sene sonra kotu gunleri hatırlamaması için inceden sormadım ama muhabbeti acar iyice ogrenirim ...
Canım benım bende bugun yarını bekliyorum 4 gun once sabah kan geldi ama bu gune kadar damla gitmedi elim ayağım buz gibi doktora gittik 2 gun daha bekle bu adet olsa devamı gelirdi keseyi zaten goremeyiz kanda şimdilik bişi yok dedi içim içimi yiyiyor Allah İnşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere 4 gundur sanki adet oluyo gibi agrılarım be beyaz akıntım geliyo hiç olmazdı boyle belki ilaçtandır diyorum ... okadar çok umutlarım yok olduki o yuzden Akışına bıraktım .. İş yaparken fazla zorlama kendini yuksek raflara uzanma yerle ani egilip kalkma bol bol su iç canım .. Sağlıcakla bebeginle ol İnşallah...
Saol canim haklisin fazla zorlamiorum sende dikkat et kendine ayyy hadi insallah ya 2 gun sora keseyi gorursunn :)
Canım yengemin sol tupu kapalıydı lazerle tedavi oldu ve 1 ay kadar kısa süre sonra muradına erdi çok fala derinine inmedim çunki aynı bizim gibi oda çok bekledi 5 sene sonra kotu gunleri hatırlamaması için inceden sormadım ama muhabbeti acar iyice ogrenirim ...
Canim paketler genelde hep ayni boy kimisi 50 gr kimisi 40gr farketmio yani ama cogunlukla 30-50 gr arasi olan boylardan alip karistirdim
Haklisin benim esimde cok seviyor cocuklari suan adet belirtilerim var ve ona alistirarak soyluorum olcam galiba bugun yarin falan die uzuluo hissediorum ama bi yandanda olsun obur ay var dio bilmiorum napcaz bole hayirlisiyla.bi alsaydik kucagimiza
benim gibimiş onun sorunuda lazerle yani laparoskopi ile oldu sanırım ve ondan sonra bebeğine kavuştu doğru anladım galiba.. öğrenince benide haberdar et mutlaka. bende en yakın zamanda laparoskopiyi olmalıyım belki meleğim ordan gün ışığına çıkacak
bir sen bir benohh daha ne olsun brownicim sen çatlatma iğnesinden sonra gün sayıyordun değilmi kaç gün kaldı ayy yoksa yanlışmı hatırlıyorum iyisimi sen bir baştan durumunu bana hatırlatırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?