Zeynep ben senin kafani karistirdim butun soylediklerimi unut bastan duzgun yazxam. Telden giriyorum ya zor oluyor. evet sen randevu nu al git o yeni doktora. Cunku direk asilaama icin gidiceksin. Bu arada hemen burlikte olun en az 48 saat en fazla 72 saat arasinda sperm testini yaptirin o da o zamana yetisir. Bu ayda bebisine hamis kalirsin iste insallah
suzan benım adım .. iğneden 17 gun sonramı ya canım eminmisin iğneden 17 gun sonra oldguna 5 gunde hastalıgı eklesen 22 gun yapar benmi yanlıs hesaplıyorum ... hastalığın gunu gununemı oluyordu hep senın ...Canım ismin neydi senin ? Ben iğneden 17 gün sonra reglı oldum yanı olası adet günüme bir gün kala ne yazıkki
Ben en başından beri zeynep ve pınar size diyorumki klomeni size hiç bi test yapmadan dayayan doktorlarınızı değiştirin tereddüt bile etmeyin . Pınar hgyi ben sana soyledim ordan daha iyi bi yer yok ayrıca o fiyatada kimse cekmez .. zeynep alibeykoydeysen haseki hastenesinin yanında 80 tlye yapıyorlar sperm testini 3 saatte e-mailinede e-mail olarak atıyorlar neyse siz aranızda bi karara varın hayırlısıyla inş .. İyi Akşamlar..
yazdım canım sana ben ...olsun ama ya iğneyi vermedne once bi test felan nie yapmadılar sana canım .. neyse çok karıştırmıyım ben senın kafanı ama bu ay tam teşkilat hazırlıklı başla lütfen ..canım bana klomeni vermediler direk olarak çatlatma iğnesi hoş benim doktorum biraz garip her gittiğimde bakıp bakıp gönderiyordu bilgi vermiyordu hiç yönlendirme desen sıfır çatlama iğnesinide ben söylemiştim canım ismini sormuştum yazdınmı kaçırdım ben ama yinede tekrar sorayım asıl ismin neydi acaba
Selam kızlar nasılsınız,moreliniz nasıl toparladınız mı kendiinizi daha iyi misiniz?
hoşgeldin cici seni gorduk daha iyi hisediyoruz kendimizi sen nasılsın ne var ne yok
en zor aşama saatler gun gibi geliyor bak canın sıkılırsa balım burayada gir arada kalabalık http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=664832&page=796&p=33746234&posted=1#post33746234Bende iyiyim Canım neolsun hersey aynı,bende ne agrı ne sızı hıc bısey kalmadı gün sayıyorum işte..
Bende iyiyim Canım neolsun hersey aynı,bende ne agrı ne sızı hıc bısey kalmadı gün sayıyorum işte..
öyle çok isterdimki burda bebeğim gelmiş demeyi.. fakat yine hüsran.. bugün kırmızı karı gördüm ben.. inanın bu halde bile belirti arıyorum kendimde.. yarın olmam belki. felan filan... umut dünyası bitmek bilmiyor bazen... canım çok sıkkınn
en zor aşama saatler gun gibi geliyor bak canın sıkılırsa balım burayada gir arada kalabalık http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=664832&page=796&p=33746234&posted=1#post33746234
Allah (c.c) hu sanada hayırlı sağlıklı bir evlat dogurup buyutmeyi nasip etsin İnşallah canım..
toparlandık mecburen canım yeni aya yeni umutlarla giriyoruz brownicim senim bu nikinde çok tehlikeli yaw insanın canı istiyor
öyle çok isterdimki burda bebeğim gelmiş demeyi.. fakat yine hüsran.. bugün kırmızı karı gördüm ben.. inanın bu halde bile belirti arıyorum kendimde.. yarın olmam belki. felan filan... umut dünyası bitmek bilmiyor bazen... canım çok sıkkınn
Elde deil biliyorum ama uzulme canim kafana takma strese girdikce iice olmuo bidahiki aya de ve umudunu yitirme ..benimde bi iki gunum kaldi agrilarim artti olucam sanirim.daha simdiden uzuluorum sana diorum ama kendimde ayniyim ama dua edelim sabir edelim hayirlisini isteyelim
Sagol canım benim girerim burayada ezberledik gerci tüm yorumları sayfaları konuları : )) Allah razı olsun canım duaların için
bende hepimize dua ediyorum..kabul olur insallah.
Sendende Allah (c.c.) hu razı olsun İnşallah .. Valla hepinizin hakkı var bende zamanınızı ayırıp cevaplar yazdınız dertşerime ortak oldunuz hakkınızı helal edin .. dediğin gibi ezberledik artık yazıların içinden istedigim cumleleri cımbızla ayıklıyordum aa bak bu bende var galiba hamileyim diye hehehhehe ama bu ay gene oyle yapcam gelen ayda Rab'imiz nasip edene kadar her ay daha çok istekle beklicem bebegimi ve sisin bebeklerinizide ... öpüyorum ...
Toparlanmış olmana sevindim canım kimbilir ben nasıl toparlıycam kendimi daha şimdiden onun derdine düştüm inanki
zeynep canım bzi hastalandık sadece çok şükür dermansız bi derde yakalanmadık caresi olmayan bi hastalığımızda yok umudumuz hep var yumoşlarımız oluyo ..ayrıca senın hormon testi sperm tesi sonuclarından sonra çok daha guzel ve anlamlı bi tedavi göreceksin İnşallah neyin ne oldugu ortaya cıkıp ona gore tedavini olcan canım hiççççç belini bukme dim dik sapa sağlam durki bebegin geldiğinde demesin annem yaşlanmış çok yıpranmış genc gorun kızzzz heheheheh
Sagol canım benim girerim burayada ezberledik gerci tüm yorumları sayfaları konuları : )) Allah razı olsun canım duaların için
Toparlanmış olmana sevindim canım kimbilir ben nasıl toparlıycam kendimi daha şimdiden onun derdine düştüm inanki
Ama ama senle ben birbirimizi tamamlıyoruz bak çay saatinde browni ne güzel gider
Merhaba Canım sakın isyan etme kendini üzme Şerrin ble hayırlısı Allah (c.c.) hu den unutma ne olur .. Bizler biliyoruz ne kadar istediğini cunki hepimiz aynı şeyi arzuluyor ve istiyoruz... artık biliyoruz bu ay kaderinde yokmuş balım Zamanı elbet Rab.'imiz bilir ..Sen vucudunu yıpratma yine guzel dusun klomenle 3, kullanışta yuzdesi daha çok artıyormuş .. Rab'îmiz değilmi bizi yaradan o evladımızada bi can verir İnşallah bizi ona kavusturur kucamıza aldırı pamuk gibi yanaklarını öperiz İnşallah .. Hep boyle de Allah(c.c)hu izniyle elbet bir gun evladım olucak ..sanırım senın yumurtlamada sorun yoktu değilmi çok şükür defalarca deneye bilirsin .. annelik harekatı onu kesilemez engellenemez ve kimse bizi durduramaz:16:
Selam canım .. İnşallah agrıların hayırların mujdecisidir.. İnşallah senın hayırlı ve ugurlu haberlerini burdan okuruz. üzülme neden üzülelim normalde %15 lik bi şansımız vardı bu ay olmadı bidahaki aya İnşallah diyoruz biz .. ama sen şuan bunları at kafandan gunleri hatta saatleri saydıgını biliyorum inan ...normal akıntın varmı okudum hep normal akıntısı olanlarda hamilelik cıkmış genelde ama bellide olmuyormuş canım .. NEtse kafanı şişirmiyim .. sen seni üzcek şeylerle kafanı meşkül etme mutluluk hormonlaRIN tavan yapsın ... Sağlıcakla ve İnşallah bebeginle ol ..
Sendende Allah (c.c.) hu razı olsun İnşallah .. Valla hepinizin hakkı var bende zamanınızı ayırıp cevaplar yazdınız dertşerime ortak oldunuz hakkınızı helal edin .. dediğin gibi ezberledik artık yazıların içinden istedigim cumleleri cımbızla ayıklıyordum aa bak bu bende var galiba hamileyim diye hehehhehe ama bu ay gene oyle yapcam gelen ayda Rab'imiz nasip edene kadar her ay daha çok istekle beklicem bebegimi ve sisin bebeklerinizide ... öpüyorum ...
zeynep canım bzi hastalandık sadece çok şükür dermansız bi derde yakalanmadık caresi olmayan bi hastalığımızda yok umudumuz hep var yumoşlarımız oluyo ..ayrıca senın hormon testi sperm tesi sonuclarından sonra çok daha guzel ve anlamlı bi tedavi göreceksin İnşallah neyin ne oldugu ortaya cıkıp ona gore tedavini olcan canım hiççççç belini bukme dim dik sapa sağlam durki bebegin geldiğinde demesin annem yaşlanmış çok yıpranmış genc gorun kızzzz heheheheh
Elde deil biliyorum ama uzulme canim kafana takma strese girdikce iice olmuo bidahiki aya de ve umudunu yitirme ..benimde bi iki gunum kaldi agrilarim artti olucam sanirim.daha simdiden uzuluorum sana diorum ama kendimde ayniyim ama dua edelim sabir edelim hayirlisini isteyelim
Aysima ben üzülme diyemiyorum çünkü yaşadıklarımız kolay şeyler değil..
Bizler üzülme kısmını bile geçtik içimiz yanıyor resmen...
Daha çok yeni evlisin bizleri düşün bak 4 yıl oldu,önümüzde secenekler var tedavi olmak için..
haplarla olmuyorsa iğneler o olmuyorsa aşılama oda olmazsa tüp bebek vs..
Ya bu tedavıler olmasaydı neyapacaktık ozaman hepten bitmistik.
Bizler için her ay yeni bir umut ..senin içinde öyle olsun lütfen yıkılma.
pozitif olmaya çalış güzel şeyler düşün..
Ha bunları nekadar ben kendim uygulayıp basarılı olabiliyorum tartısılır.
Mecbur birbirimize teselli oluyoruz işte
sen evdemisininsanın elinde değilki birden boşalıyor insan tutamıyorum kndimi.. eşimin çocukları ne kadar çok sevdiğini ve bir bebeğimizin olmasını ne kadar çok istediğini ayların geçmesini dört gözle beklediğini görmek ve regl oldum demek çok zor gerçekten. allahım nolur nasip et isteyenlere banada. bu zorlukta bir kolylık göster
Merhaba Canım sakın isyan etme kendini üzme Şerrin ble hayırlısı Allah (c.c.) hu den unutma ne olur .. Bizler biliyoruz ne kadar istediğini cunki hepimiz aynı şeyi arzuluyor ve istiyoruz... artık biliyoruz bu ay kaderinde yokmuş balım Zamanı elbet Rab.'imiz bilir ..Sen vucudunu yıpratma yine guzel dusun klomenle 3, kullanışta yuzdesi daha çok artıyormuş .. Rab'îmiz değilmi bizi yaradan o evladımızada bi can verir İnşallah bizi ona kavusturur kucamıza aldırı pamuk gibi yanaklarını öperiz İnşallah .. Hep boyle de Allah(c.c)hu izniyle elbet bir gun evladım olucak ..sanırım senın yumurtlamada sorun yoktu değilmi çok şükür defalarca deneye bilirsin .. annelik harekatı onu kesilemez engellenemez ve kimse bizi durduramaz:16:
Selam canım .. İnşallah agrıların hayırların mujdecisidir.. İnşallah senın hayırlı ve ugurlu haberlerini burdan okuruz. üzülme neden üzülelim normalde %15 lik bi şansımız vardı bu ay olmadı bidahaki aya İnşallah diyoruz biz .. ama sen şuan bunları at kafandan gunleri hatta saatleri saydıgını biliyorum inan ...normal akıntın varmı okudum hep normal akıntısı olanlarda hamilelik cıkmış genelde ama bellide olmuyormuş canım .. NEtse kafanı şişirmiyim .. sen seni üzcek şeylerle kafanı meşkül etme mutluluk hormonlaRIN tavan yapsın ... Sağlıcakla ve İnşallah bebeginle ol ..
tabiki arkadaşım yaşadığımız iyi veya kötü herşey rabbimden. benim farklı düşünür bir yanım yok. fakat insan oğlu işte çok ince hssas duygularla kaplıyız. hemen dağılıp tekrar toparlanıyoruz bugünümüze de çok şükür yumurtlamam da sorunyok yani olsaydı sanırım doktorlar söylerdi çok şükür tek sorunum tek tüp kapalı.. klomen ve iğne oldum negatif. doktor üç ay bekle demişti bu iinci ay olacak. laparoskopi olucam galiba. bilmiyorum. kafam çok karışık hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?