klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

ofisten izleyemiyorum evden izlerim ama sen yinede kısaca anlatırmısın ne anlatıyorlar

şimdi bu tüp bebegiş anlatıyor canım biz emriyoyu yerleştirdikden 7 -8 gun sonra doktor bi batma var diye arayanlar için çok umutlanıyoruz onlar telaş ediyor ama biz seviniyoruz bu bebegin yerleşme sancısı olabilir diyorrrrrrrr .. Ya canımmmm İnşallahhhhhhh ama İnşallahhhhhhh oyledir

İNŞALLAH İNŞALLAH :)))) allahımm binbir umutla bekledıgımız bebeişlerimizi bize bağışlasın inşallah ağlama konusuna gelınce ben yolda radyo dınlıyorum haberlerı oradada her boka yoldayım yanı ağlıyorum sonra kızıyorum kendıme noluyr sana rezıl oluyrsun dıye :)) Allahtan artık yolda suzanla konusuyrmda oyle yol nasıl bıttıgını anlamıyorum :) bu a rada bsy sorcam ıgne olduğumuz gunu sayıyormuyuz. Oyleseyse benım 17.gunum :)))

çok umutlanmak istemiyorum çünkü heray aynı hüsranı yaşıyorum ama inş tatlım inş. senin gönlünden geçen kadar iyi bir sonuç alırız mesala şuan kasığımda minik bir sancı ve yanma oluştu ama öyle uzun sürmüyor bir kaç sanıye içinde çıkıyor

Kizlar meraba ya benimde bugun 22.gunum yani eger dollenme olduysa insallah olmustur bi hafta oluyo ve iki gundur bi sag bi sol kasigim vve sirtim cok kotu agriyo nefes aldirmayacak kadar kulunc var zannettim masaj yaptiriyorum kirilsin diye yok agri gecmio .bu video bana da umut oldu nolur tutunuyo olsun bebislerimiz yaa :)

canım sen test yapmadınmı

neyin 22. günü bu

İnaşşalh canım inşallah... bende bi tuhafım aglıyom oto noka :d hehehe nie rezil olcakmışsın canım ya ahatlıyorsan ağla atma içine ..persembe olmuştum 9 gun oluyo sanırım bugun benımde kız senın 17 gunmu oldu hey maşallahhhhhhhh yerim ben seni Allah sabır versin sana çok zor beklemek balımm sana yapsakmı acaba test ya iğne olalı 17 gun olduguna eminmisin bitanem ...

canım umutlancaz biz umutlu olcaz mutlu olcaz tabiki üzülme sağlığımız yerinde olsun 5-10-20 kerede deneriz ... Allah ol desin yeterki ......bak doktor diyoki 2 ile 6 arası aşılama yapıla biliyormuş yaş olarakda 38 -39 yaşına kadar yapıla biliyomuş ben video izliyom size duyduklarımı aktarıyorum hehehehe

neyin 22. günü bu

Adettimden bu zamana 22.gun ..yani gecen hafta beyaz akintim oldu kasik agrim cok oldu yumurtlama.olabilir die degerlendirdik sora agrilar azaldi iki gundur yine kasiklarim batiyo umutlanmamak elde deil video da dio ya yerlestirdikten bi hafta sora agrilar normal die tup bebeblilere ozel deil heralde sadece bu durum

4 senedir bebegim olmuyor klomene başladım buay catlama iğneside oldum 9, gundeyim sol kasıklarımda bir agrı var bugun ilk defa oldu sizdede bu agrı oldumu çok merak ediyorum ( hayırlı cumalar İnaşallah...
canım öncelikle Rabbım gonlune gore versın ınsallah tez zamanda hamış haberlerini alırız buarada bende kasık agrısıyla doktora gıttım

Bu cevabı 6 ay sonra dogum yapacak bi bayan yazmış :d

Son düzenleme:

sen ayın kacında hasta oldun canım

Sigaraya kesinlikle yasak diyor doktor videoda içmeyin diyor ... agır metal oluyormuş sigara icen kadınlarda infertti bu yuzdne oluyormuş genelde (((( ne yapcaz ya ben çok içiyorum hele bu aralar sitresten :18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…