ofisten izleyemiyorum evden izlerim ama sen yinede kısaca anlatırmısın ne anlatıyorlar
şimdi bu tüp bebegiş anlatıyor canım biz emriyoyu yerleştirdikden 7 -8 gun sonra doktor bi batma var diye arayanlar için çok umutlanıyoruz onlar telaş ediyor ama biz seviniyoruz bu bebegin yerleşme sancısı olabilir diyorrrrrrrr .. Ya canımmmm İnşallahhhhhhh ama İnşallahhhhhhh oyledir
şimdi bu tüp bebegiş anlatıyor canım biz emriyoyu yerleştirdikden 7 -8 gun sonra doktor bi batma var diye arayanlar için çok umutlanıyoruz onlar telaş ediyor ama biz seviniyoruz bu bebegin yerleşme sancısı olabilir diyorrrrrrrr .. Ya canımmmm İnşallahhhhhhh ama İnşallahhhhhhh oyledir
neden sevmedın buradasn dıye soyledım bellı dıyeyok bugun esım gececı oyuzden bende genelde anneme gecerım senle benziyoruz heee :))) bu arada bı ev var dun aradk, ben evımde kalmaya korkuyrm hırsız gırmıstı cumartesı gunu ona bakıcaz. gole bakıyormuş ev bıraz kırası yüksek sımdıkı oturduğumuz yere gore ama ınsallah anlasırızda ben de bu süreçte onunla oyalanırım hem tedbılı mekanda ferahlı kvarmıs belkı yenı ev bebegımı de getırtır ayyy
günaydın canım nasılsın
çok umutlanmak istemiyorum çünkü heray aynı hüsranı yaşıyorum ama inş tatlım inş. senin gönlünden geçen kadar iyi bir sonuç alırız mesala şuan kasığımda minik bir sancı ve yanma oluştu ama öyle uzun sürmüyor bir kaç sanıye içinde çıkıyor
Kizlar meraba ya benimde bugun 22.gunum yani eger dollenme olduysa insallah olmustur bi hafta oluyo ve iki gundur bi sag bi sol kasigim vve sirtim cok kotu agriyo nefes aldirmayacak kadar kulunc var zannettim masaj yaptiriyorum kirilsin diye yok agri gecmio .bu video bana da umut oldu nolur tutunuyo olsun bebislerimiz yaa :)
Kizlar meraba ya benimde bugun 22.gunum yani eger dollenme olduysa insallah olmustur bi hafta oluyo ve iki gundur bi sag bi sol kasigim vve sirtim cok kotu agriyo nefes aldirmayacak kadar kulunc var zannettim masaj yaptiriyorum kirilsin diye yok agri gecmio .bu video bana da umut oldu nolur tutunuyo olsun bebislerimiz yaa :)
iyiyim çok şukur canım sen nasılsın
bende iyi ve meraklıyım bugün 14 .gün pınarcım
İNŞALLAH İNŞALLAH :)))) allahımm binbir umutla bekledıgımız bebeişlerimizi bize bağışlasın inşallahağlama konusuna gelınce ben yolda radyo dınlıyorum haberlerı oradada her boka yoldayım yanı ağlıyorum sonra kızıyorum kendıme noluyr sana rezıl oluyrsun dıye :)) Allahtan artık yolda suzanla konusuyrmda oyle yol nasıl bıttıgını anlamıyorum :) bu a rada bsy sorcam ıgne olduğumuz gunu sayıyormuyuz. Oyleseyse benım 17.gunum :)))
çok umutlanmak istemiyorum çünkü heray aynı hüsranı yaşıyorum ama inş tatlım inş. senin gönlünden geçen kadar iyi bir sonuç alırız mesala şuan kasığımda minik bir sancı ve yanma oluştu ama öyle uzun sürmüyor bir kaç sanıye içinde çıkıyor
neyin 22. günü bu
Adettimden bu zamana 22.gun ..yani gecen hafta beyaz akintim oldu kasik agrim cok oldu yumurtlama.olabilir die degerlendirdik sora agrilar azaldi iki gundur yine kasiklarim batiyo umutlanmamak elde deil video da dio ya yerlestirdikten bi hafta sora agrilar normal die tup bebeblilere ozel deil heralde sadece bu durum
canım sen test yapmadınmı
canım neden üzülüyorsunki tek yumurtalığı alınan ve tedavi sonucu hamile kalan tek tup tıkalı olup da okadar çok hamiş anneler varki .Allah (c.c) merhamet etsin bize acısın yeter..Bazen biz kadınlar çok ince şeyleri hıssederiz belki sendede oyledir İnşallahda hisseiğin ve beklediğin gibi güzel bir mujdenın belirtileridir .. Sen tedavi oldunmu iğne yapılmı canım ve hastalığına kaç gun var
doğru diyorsun tabi bunada çok şükür elhamdüliilah. inşallah bende sende ve isteyen herkes bu mutlulukla birgün müjdeleniriz inş. tedavi oldum evet 2 kez klomen kullandım sonrasında çatlatma iğnemi oldum olmadı sonuç negatifdi. bu ay 29 gibi olmam gerekiyor. dua edin inşallah olmaz..
2 ocak canim..14-15 ocak gibi beyaz bi akintim oldu kasik agrimda coktu o gunleri degerlendirdik agrim bitmisti..simdi yine artti kasik ve sirt agrim
sen ayın kacında hasta oldun canım
doğru diyorsun tabi bunada çok şükür elhamdüliilah. inşallah bende sende ve isteyen herkes bu mutlulukla birgün müjdeleniriz inş. tedavi oldum evet 2 kez klomen kullandım sonrasında çatlatma iğnemi oldum olmadı sonuç negatifdi. bu ay 29 gibi olmam gerekiyor. dua edin inşallah olmaz..
elif ve pinar ve ben senınle aynı gunu belicez canım ...İnaşşah hastalanmıcaz İnşallah.......
elif bende 3ü gece oldum 28 i bekliyrum aslında şubat 1 i aynıyız senle bak benım dune kadar hiç agrım sızım yoktu hep odun gibiyim derdim pınara .. Ama bu sabahberi sol kasığımda bi agrı bi batma anlatamam .. yolladıgım videoyu izledin sanırım İnşallah bizim agrılarda bebek içindir canım ...2 ocak canim..14-15 ocak gibi beyaz bi akintim oldu kasik agrimda coktu o gunleri degerlendirdik agrim bitmisti..simdi yine artti kasik ve sirt agrim
var ..2 subata kadar bekliorum bakalim
elif ve pinar ve ben senınle aynı gunu belicez canım ...İnaşşah hastalanmıcaz İnşallah.......
elif bende 3ü gece oldum 28 i bekliyrum aslında şubat 1 i aynıyız senle bak benım dune kadar hiç agrım sızım yoktu hep odun gibiyim derdim pınara .. Ama bu sabahberi sol kasığımda bi agrı bi batma anlatamam .. yolladıgım videoyu izledin sanırım İnşallah bizim agrılarda bebek içindir canım ...
öylemi... inşallah olmayacağız ezanda okunuyor rabbim bu ezanlar yüzü gözü hürmetine bizlerede nasip eder inşallah.. o gün geldiğinde hepimiz mutluluk çığlıkları atacağız inşallah..
elif bende 3ü gece oldum 28 i bekliyrum aslında şubat 1 i aynıyız senle bak benım dune kadar hiç agrım sızım yoktu hep odun gibiyim derdim pınara .. Ama bu sabahberi sol kasığımda bi agrı bi batma anlatamam .. yolladıgım videoyu izledin sanırım İnşallah bizim agrılarda bebek içindir canım ...
Evet canim bu ana kadar off bak yine kasiklar agridi bir haftaya adet olursun diodum kendime videoyu izledim hemen yazim dedim umutlandim .ay hadi insallah 2 subatta guzel haberler aliriz ve 14 subata kadar kocama solemeyi dusunmuorum sevgililer gununde supriz yapalimm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?