4 yıllık evliyim polikistik over var başka bir sorunum yoktu. Kanda pihtilasma olduğunu öğrendik 4 senede 4 kimyasal gebelik yaşadım. Doktor klomen verdi 31 günde 1 adet oluyorum. Adetin 3. Günü başla tek doz 7. Güne kadar kullan dedi. 10. Gün kontrole gel dedi. Gittim 3 tane olgun yumurtam oluşmuştu 19,17,17 mm. Ve bu ay pko oluşmamıştı yumurtalarımda doktor igneye gerek yok hepsini birden çatlatırsak 5 iz falan olma ihtimali yüksek riske atmayalim dedi toplam yumurtam 6 taneydi. 12. Günden itibaren hergün ilişki dedi adetten sonra 12. Gün başladık 1 hafta hergün ilişki oldu. İliskiden 10 gün sonra göğüs uçlarımda sizlama şeklinde ağrı olduğunu fark ettim ilk defa oluyordu böyle birşey birde kasiklarimda ağrı. Adete 1 hafta vardı test yaptım evde ikinci çizgi silik ama hemen çıktı şaşırdım. Ertesi günü adetime 6 gün kala 47 çıktı beta hcg. Doktoru aradık 2 gün sonra bir daha yapin 100 olmasi lazim dedi. 2 Gün sonra 203 çıktı aradık 2 gün sonra bir daha dedi. 467 çıktı bu sefer tamam kontrole gelin 1 hafta sonra keseyi görünce pihtilasma icin igne vericem dedi. Yarın kontrolum var inşallah kese gözükür.