Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

balım sağol cevabın için....şimdi gördüm msjını misafirler vardı yeni gittiler....dediğin doğru cenab-ı mevlam vermek istedikten sonra zaten olur....sakınan gözede çöp batar derler bide...Allahım hepimize sağlıklı bebişler versin....:Saruboceq:

slm agrin bende pazartesı vurdurdum ıgnemı benım adetın 16.gunu ıgnem yapıldı ustelık tek yumurtam var bılmıyorum bu ay umudum yok suan 20.gunum goguslerım acıyo benım ılk ayım klomenle sen adetın kacıncı gunu vurdurdun ıgnenı buarada doktor tek yumurta da ıyı dedı allah hepmıze nasıp eder ınsallah ruyamdada herzaman ıkız goruyorum dogum bıle yapıyorum ruyamda allahım hepımıze tattırır ınsallah benım beklenen adet tarıhı 4 eylul

slm agrin bende pazartesı vurdurdum ıgnemı benım adetın 16.gunu ıgnem yapıldı ustelık tek yumurtam var bılmıyorum bu ay umudum yok suan 20.gunum goguslerım acıyo benım ılk ayım klomenle sen adetın kacıncı gunu vurdurdun ıgnenı buarada doktor tek yumurta da ıyı dedı allah hepmıze nasıp eder ınsallah ruyamdada herzaman ıkız goruyorum dogum bıle yapıyorum ruyamda allahım hepımıze tattırır ınsallah benım beklenen adet tarıhı 4 eylul Mrb. Selvihan, canımm inşallah bu ramazan ayı uğurlu gelir hepimize ve hamile kalırız.Ben adetimin 10, günü dr.ye gittim yumurtalar 17-16-15 mm di.Doktorum iki gün bekliyelim onlar 19-20mm olur dedi.Ve ben dolayısıyla 12. gün vuruldum.Canım hiç üzülme normalda herkezin zaten tek yumurtası oluyo.Zaten ben bikere tedavisiz hamile kamıştım tek yumurtam var bide pcoluyum. Yani yeter ki Rabbim Ol desin olur inşallah.Valla bende rüyamda hep bebek görüyorum 24 saat ono düşünüyorum normal tabii.

:Saruboceq::Saruboceq:

1. Mrb. Selvihan, canımm inşallah bu ramazan ayı uğurlu gelir hepimize ve hamile kalırız.Ben adetimin 10, günü dr.ye gittim yumurtalar 17-16-15 mm di.Doktorum iki gün bekliyelim onlar 19-20mm olur dedi.Ve ben dolayısıyla 12. gün vuruldum.Canım hiç üzülme normalda herkezin zaten tek yumurtası oluyo.Zaten ben bikere tedavisiz hamile kamıştım tek yumurtam var bide pcoluyum. Yani yeter ki Rabbim Ol desin olur inşallah.Valla bende rüyamda hep bebek görüyorum 24 saat ono düşünüyorum normal tabii.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ınsallah arkadasım cok zor heran bebek dusuncesı ınsanın aklından cıkmıyor ordamısın?

Burdayım canımm.Ayy bilmezmiyim bir kavuşsakda inan kendime kıyafet bile almıyorum hamile kalırsam giyemem diye. Ben yaklaşık 1 senedir Kayseride yaşıyorum eşimin işi dolayısıyla ama dönücem. Bi ara bende mecidiyeköyde çalıştım. Sen nekadardır bebiş için uğraşıyosun.

Canım ben çıkıyorum iii geceler. Beni gelişmelerden haberdar edersen çok sevinirim.Bol bol dua edlim. Allahım sana yalvarıyoruz bu mubarek ramazan ayıda bizim içnde Ol de.Bizim yüzümüzü güdür.Dualarımızı kabul et. Amin.:Saruboceq:

günaydın kızlar..

size bir teklifim var. malumunuz mübarek ramazan ayındayız. diyorum ki hazır bu aydayken bir liste yapalım ve tefrici duası yapalım sırayla ne dersiniz???

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: BENİmki 7 aydır görev gibi yapmaktan bıktı garibim bu ay kendi haline bıraktım onu kaydirigubbakcemile3

yaa bizim de öyle yaa kafamçokkarıştı sanki yaparken de çok garip bişey yapıyomuşuz gibi. zorla yapmaktan bi hal oldukkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ALminasımmm fıstıgımm harikasınnn albüm resimlerine baktımm ş,imdiiiiii

tsk ederım ama yaslandım o albumdekıler yenı resımler o yuzden hepsınde tombısım ama bu sabah tartıldım ramazanda 2 kılo vermısım 58 dustum kaldı 3 kılo daha cok garıp degılmı hıc yuzunu resmını gormedıgın bırı ıle konusmak :))) ben albume ekledım ama belkı merak eden olur dıye :)

Süpersin çok güldüm sabah sabah :)))

gunaydın ne dıyeyım canım delikafadulden bızde 2 gundur rejımdeyız yarına kadar calısma yok bu sabahta esım dıyordu ooo cok uzun zaman oldu sımdı yarın calısalım desen valla unuttum nasıl yapıldıgını hatırlamıyorum dıyorrrr:roflol::roflol:

benım kociş kecı boynuzu almaya gıttı kurunu yapacakmıs sen o kadar ılac aldın kendımı vıcdanen rahatsız hıssettım bende bırseyler yapayım hazırlanayım dıyor bakalım bu ay olacakmı

Benim eşimdede 5 gündür tık yok adam bıktı valla :)) Bu seferki görev değil keyif için diyorum yok dinlemiyor :)) Öyle bıkmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…