Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Canım hepimiz artık halimizle dalga geçer hale geldik. Sinir sistemi dersen bende çok dibe çöktü. Balsurat biliyor bana doktorun verdiği ilacın adını :))

Zeyhatcım sende var mı değişiklikler? Ben kendimi çok dinliyorum yaa. Sen benden hemen öncesin İnşallah mutlu haberleri alırız hepimiz

kızlar aynı sorun bizde de var...normalde sorun yaşamayan biz klomenden sonra konu çalışmaya gelince sorun yaşıyoruz....adam artık sinir olmaya başladı delikafadulden

ZEyhatımm 9 gündee çıkması imkansız gibi biş neden bu kadar acele ediyorsun
1. iğnedeki gebelik hormonu vücuttan 10günde atılıyorr

2.eğer bebe döllendiyse daha yeni rahme yerleşmiştir..

3.Yumurta geçte çatlamış olabilir..Oyüzden en az 13.güne kadar test yanlıs verebılır

kızlar aynı sorun bizde de var...normalde sorun yaşamayan biz klomenden sonra konu çalışmaya gelince sorun yaşıyoruz....adam artık sinir olmaya başladı delikafadulden

bızde cok guluyoruz calısırken adamcagızımda dıyorkı bu cocuk acayıp cıvık bırsey olacak nasıl cıddıyet kazandıracagız bılmıyorum dıyorrdelikafadulden

Zeyhatcım sende var mı değişiklikler? Ben kendimi çok dinliyorum yaa. Sen benden hemen öncesin İnşallah mutlu haberleri alırız hepimiz

Bende çok garip bişey var. Benm bütün yumurtalarım sağdaydı. Ama hiç sağ kasığım ağrımadı. Klomenden bugüne kadar arada sol kasığım batıyor. Geçen ayda sol olmuştu. Geçen ay çok midem yanmıştı. Bu ay % 80 azaldı yanması. Sadece içim yanıyor akşamları bolca koa içiyorum. Onuda iki gündür azalttım. Mesela geçen sefer göğüslerim ağrımıştı bu ay hiç ağrımadı. Sinir sistemimde geçen aya göre daha iyi. Sadece iğnenin 4. günü akıntı başladı. Sanki ben bu ay iğne ilaç kullanmmaış gibiyim. Geçen ay berbattı. Bu ay midem bulanıyor yemek yerken başlarda değil yemeğin ortasına doğru yediğim yemekten tiksiniyorum ve kalkıyorum sofradan.

coca colayı cok ıcıyorsan benım gıbı coca cola zero ıc sıfır seker belkı daha ıyıdır

Balsuratlım çarşambaya geliyor o zamanmı git diyorsun. 13. gün geç döllenme mevzusuda ortadan kalkmış oluyor değilmi o zaman?

Aaaa kızlar bir arkadaş 2009 uncu sayfaya gelince kutluyalım diyordu 2009. sayfa olmuş :))) Hadi hepimize hayırlı olsun. 2019-2029 uncu sayfalarda herkes hamiş haberini vermeye başlasın inşallah.

ya kızlar bugün dr.a gidiyorum adette olamadım...sivilce bastı heryerimi göğüslerim ağrıyo karnım ağrıyo....bu adet olamamakta cok büyük bir dert aslında...daha dört ay öncesi günü şaşmazdı ama ne olduysa rahim filminden sonra oldu bende....3 ayda 2 defa adet oldum ikiside söktürücüyle...:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…