anaaa hamile kaldıktan sonrada sorunlar bitmiyor yani anlaşılan.napalım allah kolaylık verin.gelsin bebişde onlar bana tatlı sorun gelir.
benim 4 yumurtam olmuştu 1 tanesi 20 mm oldu ikisi 18 19 falan 4. hiç büyümemişti zaten belki 18 olanda döllenmiş olabilir 18 olunca yeterli görüyo zaten dr.benımkını dun vurdu hadı olsun olsun 18 mm olsun cunku oncekı gun 16.5 mm dı 20 olmadı yanı beklemedıCADIARZU
canım korkmayın bende başta çok korkmuştum nasıl acı çekiyodum varya çok karın ağrım oluyodu sürekli yatıyodum karnımda acayip şişti ama inanın geçiyo sonradan şuan sadece hafif şişkinliğim var okadar hatta bu konuyla ilgili topic bile açtım bakın istersenizbenimde cnm karnım çok şiş ve gaz sancım çok oluyor karnım çok ağrıyor insan korkuyor vallahi aynen benimde 5 aylık gibi :) tam 2 hafta sonra duyacağız inş kalp atışını Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cnm benim
olmazmı oluyo tabi en büyüğüde sorun değil ama korku ona bişey olucak diye o yüzden sürekli dua ediyorumanaaa hamile kaldıktan sonrada sorunlar bitmiyor yani anlaşılan.napalım allah kolaylık verin.gelsin bebişde onlar bana tatlı sorun gelir.
balım hoşgeldin canım özledimKonuyu toplam 7 kayıtlı kullanıcı 2 misafir okuyor :))))))
umutlu 22 nbr canım gozukmuyorsun hıc ozledık senı
benim 4 yumurtam olmuştu 1 tanesi 20 mm oldu ikisi 18 19 falan 4. hiç büyümemişti zaten belki 18 olanda döllenmiş olabilir 18 olunca yeterli görüyo zaten dr.
canım korkmayın bende başta çok korkmuştum nasıl acı çekiyodum varya çok karın ağrım oluyodu sürekli yatıyodum karnımda acayip şişti ama inanın geçiyo sonradan şuan sadece hafif şişkinliğim var okadar hatta bu konuyla ilgili topic bile açtım bakın isterseniz
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...lk-haftalarinda-karin-sisligi-olabilirmi.html
AŞAğıda eski dinazorları görüyorumm hu ses verin :roflol:
güzel gidiyo canım dr.a gitmeme 4 günüm var kalp atışları için onu bekliyorum bide şu 3 ayımın güzel bi şekilde biran önce geçmesini:)UMUtlum burdayımmmm cöööö lülülülülülü lülülülülülü
ezgimm nasıl gidiyor hamişlikk :lepi:
Geldim canım geldim. kaydirigubbakcemile2 Sorma işyerindeyim ya, izin dönüşü de işler birikmiş çalışıyuuum yanii. Kız senin doktor da nasıl öyle sabah akşam ilişki öneriyoo:uhm: benimki gün aşırı diyo. Yaa kızlar benim ferlutalım bitti ama hala adet olamadım. Balsuratlııımm guzuumm hoşgeldin yafruumm. Dinooomm nerelere kayboluyorsun bakiimklava:
güzel gidiyo canım dr.a gitmeme 4 günüm var kalp atışları için onu bekliyorum bide şu 3 ayımın güzel bi şekilde biran önce geçmesini:)
sen nasılsın bakalım
UMUtlum burdayımmmm cöööö lülülülülülü lülülülülülü
ezgimm nasıl gidiyor hamişlikk :lepi:
canım adetine daha çok var.kesin yumurtlama günlerindesindir ondandır.klomenin etkisiyle daha çok hissediyoruz yumurtlamalarımızı.düşünsene ben bekarken hiç böyle yumurtulıklarımın ağrıdığını bilmem.şimdi dahada biliçlendik farkındayız birde ilaçların etkisi var onun için daha çok hissediyoruz.merak etme sorun yok bence.bu günleri değerlendir.eğer çok boşlukta kalırsan doktoruna görün derim.
harbiden çatlakmış benimki gün aşırı bile demiyo bi iğneyi vurulduğum gün ilişki veriyo o kadar başkada bişi demiyo gerisi sana kalmış artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ne bılım benımkı bıraz catlak bı drkaydirigubbakcemile3
kardeş rizelimisin eğer öyleysen hemşeriyiz demektir ben de rizeliyim....
evet balım ya ama şuan benim için günler çabuk geçsin daha iyi özellikle 1.5 ay hıphızlı geçsin:))Bende iyiyim ramazan :)) iftar sahur derken günler geçiyorr.Ramazan yarı olmuş bileeeakannehir
kız allah iyiliğini versin:roflol::roflol:Valla bu ay bende no stres no panikk.
kLOMENDEn sonraki ayımı korunarak geçirmek istedim :roflol:sıfırr çalışma :roflol:aferin bana :roflol:doktorum duysa deli der :roflol:
Banane hep onun dediği oldu artık özgürlüğüntadını çıkarıcam zemuszemus
Yumoşş artık istesende sperimi zor bulursun :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?