Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

benımkını dun vurdu hadı olsun olsun 18 mm olsun cunku oncekı gun 16.5 mm dı 20 olmadı yanı beklemedıCADIARZU
benim 4 yumurtam olmuştu 1 tanesi 20 mm oldu ikisi 18 19 falan 4. hiç büyümemişti zaten belki 18 olanda döllenmiş olabilir 18 olunca yeterli görüyo zaten dr.
canım korkmayın bende başta çok korkmuştum nasıl acı çekiyodum varya çok karın ağrım oluyodu sürekli yatıyodum karnımda acayip şişti ama inanın geçiyo sonradan şuan sadece hafif şişkinliğim var okadar hatta bu konuyla ilgili topic bile açtım bakın isterseniz

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...lk-haftalarinda-karin-sisligi-olabilirmi.html

anaaa hamile kaldıktan sonrada sorunlar bitmiyor yani anlaşılan.napalım allah kolaylık verin.gelsin bebişde onlar bana tatlı sorun gelir.
olmazmı oluyo tabi en büyüğüde sorun değil ama korku ona bişey olucak diye o yüzden sürekli dua ediyorum
o bahsettiklerimizse dediğin gibi bebiş olsunda tatlı sorun oluyolar:1hug:

Konuyu toplam 7 kayıtlı kullanıcı 2 misafir okuyor :))))))
balım hoşgeldin canım özledim

umutlu 22 nbr canım gozukmuyorsun hıc ozledık senı

Geldim canım geldim. kaydirigubbakcemile2 Sorma işyerindeyim ya, izin dönüşü de işler birikmiş çalışıyuuum yanii. Kız senin doktor da nasıl öyle sabah akşam ilişki öneriyoo:uhm: benimki gün aşırı diyo. Yaa kızlar benim ferlutalım bitti ama hala adet olamadım. Balsuratlııımm guzuumm hoşgeldin yafruumm. Dinooomm nerelere kayboluyorsun bakiimklava:

benım 7 tane yumosum oldu bırı 14 dıgerı 16.5 ıdı otekılerde 13 ve 11 falan bu ay ıs cıkmaz dedı ne bılım valla kafam karısıyor

UMUtlum burdayımmmm cöööö lülülülülülü lülülülülülü

ezgimm nasıl gidiyor hamişlikk :lepi:

UMUtlum burdayımmmm cöööö lülülülülülü lülülülülülü

ezgimm nasıl gidiyor hamişlikk :lepi:
güzel gidiyo canım dr.a gitmeme 4 günüm var kalp atışları için onu bekliyorum bide şu 3 ayımın güzel bi şekilde biran önce geçmesini:)
sen nasılsın bakalım

ne bılım benımkı bıraz catlak bı drkaydirigubbakcemile3

güzel gidiyo canım dr.a gitmeme 4 günüm var kalp atışları için onu bekliyorum bide şu 3 ayımın güzel bi şekilde biran önce geçmesini:)
sen nasılsın bakalım

Bende iyiyim ramazan :)) iftar sahur derken günler geçiyorr.Ramazan yarı olmuş bileeeakannehir

teşekkür ederim canım...

Valla bu ay bende no stres no panikk.
kLOMENDEn sonraki ayımı korunarak geçirmek istedim :roflol:sıfırr çalışma :roflol:aferin bana :roflol:doktorum duysa deli der :roflol:

Banane hep onun dediği oldu artık özgürlüğün tadını çıkarıcam zemuszemus

Yumoşş artık istesende sperimi zor bulursun
:roflol:

Yaa balım, ben artık adet olup, göbüşümü delik deşik etmek istiyoooruum..:)))) Sen adet olunca ne yapacaksın yafruumm.

kız allah iyiliğini versin:roflol::roflol:
yumoş artık istesende spermi zor bulursun:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…