Yaa balım, ben artık adet olup, göbüşümü delik deşik etmek istiyoooruum..:)))) Sen adet olunca ne yapacaksın yafruumm.
Valla bu ay bende no stres no panikk.
kLOMENDEn sonraki ayımı korunarak geçirmek istedim :roflol:sıfırr çalışma :roflol:aferin bana :roflol:doktorum duysa deli der :roflol:
Banane hep onun dediği oldu artık özgürlüğüntadını çıkarıcam zemuszemus
Yumoşş artık istesende sperimi zor bulursun :roflol:
akannehir beklemıstır bu ay sperm yok dumur olmustur yumosların:roflol:
İyidir alminas işler yoğundu şimdi yazılanları okuyorum. Bende iyyim canım hala keyfim yerimde değil mutsuz ve yorgunum. Sen nasılsın
ıyıyım canım 2 gun calısmaya devam dun ıgnemı oldum
İnşallah bu kez olur canım uğraşlarına çalışmalara değer :))
sagol canım sen dr a gıdecekmısın ne yaptın karar verdın mı
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben dayanamadım doktora gitimm..bugün adet olmam gerekiyordu yaaa yada 2 gündür olmamıştım..sabahda bulantıyla fırladım yatakdan..dayanamadım gitim.benim 32mm olan yumoş olmuş 26mm...gelişti gelişti küçülüyo yavrucak...eğer çatlarda spermlerle kucaklaşırsaaaa hamiş kalabilcemmm...yok çkarşılaşmazsaaa adet olcam...hiç biri olmazsa ilaçla hem adet hem eritme olcak.....1 hafta bekle dedi doktor teyzemiz bekliyorzzz...duyrulur derya daha pırtlamadı da kanamadı daaaaaaa
Hay allah iyiliğini versin demek pırtlamadında kanamadında inşallah pırtlarsın :))) Ne büyümuş yumurta iyki kiste dönmemiş, 32 nedemek kocaman.
oldumu buyuk olsun soyle heybetlı olsun o yumostan cıkacak cocuk kapaı gıbı olur vallaaaakaydirigubbakcemile3
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben dayanamadım doktora gitimm..bugün adet olmam gerekiyordu yaaa yada 2 gündür olmamıştım..sabahda bulantıyla fırladım yatakdan..dayanamadım gitim.benim 32mm olan yumoş olmuş 26mm...gelişti gelişti küçülüyo yavrucak...eğer çatlarda spermlerle kucaklaşırsaaaa hamiş kalabilcemmm...yok çkarşılaşmazsaaa adet olcam...hiç biri olmazsa ilaçla hem adet hem eritme olcak.....1 hafta bekle dedi doktor teyzemiz bekliyorzzz...duyrulur derya daha pırtlamadı da kanamadı daaaaaaa
Valla çocuk bir doğuyormuş 70 cm 5 kilo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?