Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
arkadaşlar ne dicem ben klomen kullandım 2 yumurta oluşmuş biri çatlamak üzereydi ayın 17 sinde drum bugün ilişki yok yarın önemli ilişki var ertesi gün yok sonraki gün var dedi bende bayramda eşimden ayrı olacağımı söyledim ara verme ozaman deddi ama yine önemli günde ilişki oldu 2 gündür ayrıyım sabah evde olucam sizce tutma olasılığı ne kadardır tutmuşmudur ne dersiniz...
balım cevap vermekte biraz geç kaldım kusura bakma.
hafif yükselmiş, sırı 12-8 e çektiler artık
eskiden sınır 14-9 du.
parasetamol içeren ağrı kesicileri 1000mga kadar içerbilirsin böyle durumlarda
iyi akşamlar canım rep puanlarını sildiler haksızlık oluyomuş herkesi sıfırladılar tekrar baştan vericez:)) sanki yine aynı şey olmıycak neyse
sen nasılsn bakalım
iyi akşamlar canım rep puanlarını sildiler haksızlık oluyomuş herkesi sıfırladılar tekrar baştan vericez:)) sanki yine aynı şey olmıycak neyse
sen nasılsn bakalım
ınsallah sonuc guzel olur arkadasım sende kendı dıkkat et ne ısı falan yaa sacmalama lutfen otur kıcının ustune keyfını cıkar hamıslıgının gercekten ama dıkkat et kendıne lutfen hoscakal
“Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN****
günaydın kıslaaarr...bayramın son günü...izmirdeyim...sayılı saatler var...hiç gitmek istemiyorum istanbula....doyamadım ki daha????
biz bu akşam yola çıkıcaz....artık yarın sabah iş yerinden yazarım sizee....
sanırım bayramda hamiş haberi yok....ben hala regl olmadımmmmmmmmmm