Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Merhaba arkadaşlar herkese iyi bayramlar. Ben bayramda alanyadaydım giremedim.

Umutlu22 çok tebrik ederim sende hamişelr listesine katılmışsın. Gözün aydın olsun.

Bu arada eşimde test yaptırdı. Yrdımcı olursanız sevinirm.

PH:8
FRUKTOZ 384
SAYI (1CC DE) 136 MıLYON
NADıR LOKOSıT GÖRÜLDÜ.

HAREKETLı % 85 (YARIM SAAT) % 80 (1 SAAT) % 75 (2 SAAT)
YAVAŞ HAREKETLı %10 (YARIM SAAT) %10 (1 SAAT) % 10 (2 SAAT)
HAREKETSıZ %5 (YARIM SAAT) %10 (1 SAAT) %15 (2 SAAT)

SPERM MORFOLOJıSı
NORMAL YAPILI: %26
KÜÇÜK BAŞLI :10
AMORF :%50
BÜYÜKBAŞ %1
ÇıFT BAŞLI :%1
ORTA KISIM ANOMALıSı %5
AKROZMAL VAKUOL %5
YUVARLAK BAŞ %2

NOT: SPERM ÖRNEĞıNıN VıTALıTE VE HARKETı VıTAL-SCREEN, LOKOSıT ıÇERıĞı LEUCO-SCREEN ıLE DEĞERLEDıRLMıŞTıR.

NEDıR BU DEĞERLER?

canım bu değerler şuan çok iyi görünüyo özellikle hareketli %85 çok iyi sperm sayısımı 136 milyon çıktı benim eşimin 35 milyon çıkmıştı çok iyi dedi dr.

canım bu değerler şuan çok iyi görünüyo özellikle hareketli %85 çok iyi sperm sayısımı 136 milyon çıktı benim eşimin 35 milyon çıkmıştı çok iyi dedi dr.

evet canım sayım 1 cc de 136 milyon yazıyor. Hay allahya bu kadar iyi sperm 4-5 yumurtayla nasıl karşılaşmaz ya :(

slm kızlar benim internet yoktu kac gundur gıremedım iyi bayramlar herkese gercı bayram bıttıkaydirigubbakcemile3 kızlar ben bayramın 1.gunu aksam hafıf leke geldı 2 de bıttı hala bışey yok anlamadım sancım var ama kahve hafıf leke oluyo bugun hıç bışey yok anlamadım napıyım ben dr adetın 4.gunu klomene basla dedi yarın başlıyımmı şimdi bilemedim cvp yazarsanız sevınırım öptum hepınızıopuyorumnanaktan

slm kızlar benim internet yoktu kac gundur gıremedım iyi bayramlar herkese gercı bayram bıttıkaydirigubbakcemile3 kızlar ben bayramın 1.gunu aksam hafıf leke geldı 2 de bıttı hala bışey yok anlamadım sancım var ama kahve hafıf leke oluyo bugun hıç bışey yok anlamadım napıyım ben dr adetın 4.gunu klomene basla dedi yarın başlıyımmı şimdi bilemedim cvp yazarsanız sevınırım öptum hepınızıopuyorumnanaktan

cANIM :)HERşey olabilirrr adetin tam gelmemiş benceee doktora gitmelisin bakalım adetin neden öyle geldii.YADA DOKTORU tlf mutlaka ara:icecream:

hayalet kasaba gibi oldu hadi kızlar tatil bittiiiiiii gelin artık zten bu ayda tutturamadım:umursamaz:

slm mıllet ben geldım bayram zıyaretlerını bıtırdık afyondan ıstanbula donus yaptık.cok yorgunum butun dengem bozuldu uykusuzum cok fena bılıyorsunuz yarın sabah ıstekı ılk gunum olacak ama ben dokuluyorum ne yapacagım bılm ıyorum bana dua edın ben buay ılac kullanmayacagım dogal akısına bırakacagım bırkac ay ılacsız denemek ıstıyorum esımde ılac ıstemıyor dr madem hersey yolunda dedı ılac ıcıp dengenı bozma dıyor hemde ıse yenı baslayacagım ıcın oyle hemen ılk ay ben hamıleyım demek ıstemıyorum bakalım artık hayırısı ılac ıcmeyecegım dedım ama yumurta takıbımı yaptıracagım bakalım ılacsız ne kadar buyuyor sımdı gece calısan bır dr bulmam lazım cunku benım dr um aksam calısmıyor neyse hepınızı cok ozledım yarın aksam gorusmek uzere hoscakalın

evet canım sayım 1 cc de 136 milyon yazıyor. Hay allahya bu kadar iyi sperm 4-5 yumurtayla nasıl karşılaşmaz ya :(

arkadasım merhaba benımde 11aydır cocugum olmuyo du esımden suphelendım benım herseyım normal cıktııcın bu ay esımın testlerı yapıldı sperm sayısı 138 mılyon cıktı super otesı dedı doktor ama olmayınca olmuyo ıste sen rahım fılmı cektırdınmı bana doktor cekelım dıyo ben cok korkuyorum hele esımın sonuclarını gorunce kesı kanallarda sorun vardır dedı ama kactım halada gıtmedım doktoraaaa ayyyyyy cokuzattımmmmmmmakannehirakannehirakannehir

Back
X