Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım ne zaman başladın kaç gün sonra doktora gittin
ve ne zaman çatlama iğnesi oldun

5 gün klomen kullandım sabah-akşam günde iki tane.7 günde doktora gittim çatlatma iğnesi oldum. sonra doktor iğne yapıldıktan 24 saat sonra başlamak üzere gün aşırı ilişki yapın dedi. sonra da 12 ekimde gelin dedi. eğer 12 ekimden önce adet olursan mutlaka gel dedi. 8 ekim regl günüm, inş kırmızılar gelmez de bebiş gelir :Saruboceq:
sen nasıl kullandın klomeni :uhm:

5 gün klomen kullandım sabah-akşam günde iki tane.7 günde doktora gittim çatlatma iğnesi oldum. sonra doktor iğne yapıldıktan 24 saat sonra başlamak üzere gün aşırı ilişki yapın dedi. sonra da 12 ekimde gelin dedi. eğer 12 ekimden önce adet olursan mutlaka gel dedi. 8 ekim regl günüm, inş kırmızılar gelmez de bebiş gelir :Saruboceq:
sen nasıl kullandın klomeni :uhm:

canım bende reglim 3. günü başladım sabah akşam 1 tane aldım
6sında yani reglimin 12.günü dokrtora gidicem bakalım
çatlama iğnesi olacakmıyım bilniyorum
sanırım sende reginin 12. günü gitmişsin
kaç yumurtan olmuş
bide ben hergün ilişki öneriyorlarmış diye duymuştum
çatlama iğnesinden kaç gün sonra gitmiş olacaksın doktora?

canım bende reglim 3. günü başladım sabah akşam 1 tane aldım
6sında yani reglimin 12.günü dokrtora gidicem bakalım
çatlama iğnesi olacakmıyım bilniyorum
sanırım sende reginin 12. günü gitmişsin
kaç yumurtan olmuş
bide ben hergün ilişki öneriyorlarmış diye duymuştum
çatlama iğnesinden kaç gün sonra gitmiş olacaksın doktora?

canım ben tarihleri çok iyi hatırlamıyorum. kaçıncı gün oluyor vs vs
adetimin 5. günü klomene başladım. 5 gün kullandım ve doktora gittim
gün aşırı ilişki dedi ama biz pek uygulayamadık eşimin nöbeti vardı, annemler geldi 1-2 gün yapabildik sonrada yapamadık inş o günler yeterli gelmiştir.
aslında her gün ilişki yapmak daha iyiymiş ama insan yoruluyor kaydirigubbakcemile3

canım ben tarihleri çok iyi hatırlamıyorum. kaçıncı gün oluyor vs vs
adetimin 5. günü klomene başladım. 5 gün kullandım ve doktora gittim
gün aşırı ilişki dedi ama biz pek uygulayamadık eşimin nöbeti vardı, annemler geldi 1-2 gün yapabildik sonrada yapamadık inş o günler yeterli gelmiştir.
aslında her gün ilişki yapmak daha iyiymiş ama insan yoruluyor kaydirigubbakcemile3

canım rabbim ol derse olur inşallah seninkide olmuştur
benim her iki yumurtalığımda ağrıyor
acaba çift filanmı yumurtluyorum diye merak ediyorum

buarada kızlar diğer topikte okudum millet adetine 5 gün kala bile idrarda öğrenmiş çokta var bendemi idrar yapsam acaba :)))

bende okumuştum kızın biri 8 gün varken görmüş çift çizgiyi ama sabredebilirsen bekle şunun şurasında kaçgünün varki:hulya:

yok canım septum tamamen alındı şimdiki risk doğuştan rahim anomalisi olan insanlarda rahim ağzı yetmezliği çok görülüyormuş çok dikkatli takip edilmeli dedi kartalın doktoru. Burda bir arkadaş vardı oda ameliyat oldu sonra serklaj yapıldı bakalım beni neler bekliyor.

Aslında garip düşük yapmamak için ortadan bir riski kaldırıyorsun sonra başka bir riskle uğraşıyorsun.

canım inş. bu kez hamiş kalırsın ve sağlıklı bişekilde yavruna kavuşursun sen içini rahat tut

zeyhatcım merhaba...istersen yapabilirisn ama benimde okuduklarım var adetine 1 gün kala yapıp negatif çıkan ve adetinin 2.-3. günü pozitif cıkan arkadaslar var....bence biraz daha sabret.

kişiden kişiye değişiyo canım haklısın benim görümcemin 5-6 gün geçmişti idrarda çıkmadı kanda çıkmıştı bazen geç döllenme oluyor bazende erken döllenme:tomato:en iyisi beklemek galiba

Kimse yokmu kızar ben bugün idrar testi yaptımilk idrarla değil 3,5 saatlik bişeydi. ılk 15 dakka içinde ikinci çizgi gölge şeklinde belirdi. Testte 30 dakkadan sonrakisonuçlar geçersizdir diyordu.

Tabi yarında pazar olduğu için ben iki tane daha test almaya giitim sonra vazgeçtim fortel aldım yarın ilk idrarla bakacağım ama nedense hiç sevinmedim sadece merak ediyorum.

slm zeyhat nbrrr bana uyar goruselım ben sadece pazar gunlerı ızınlıyım program yapın ben katılırım ayrıca senın ısyerının yanında benım annem oturuyor ustgecıt varya yemek sıtesı hemen ılk bına kahverengı sarı dıs boyalı ayrıca pendık devlet hastanesınde kızkardesım laboratuvar kısmında calıstı 10 yıl kadar cok sasırdım ya ne kadar yakınmısız:)))) dunya kucuk dıye bosuna dememısler

zeyhatcım sana bırsey soracagım madem mıllı egıtımdesın benım ablamın oglu var ılkokul 2 . sınıf ogretmenınden sıkayetcıyız cunku dayakcı bır kadın bu ogretmenı sıkayet etsek sence faydası olurmu nasıl bır yol ızlemmemız gerek bılgın varmı acıklarsan sevınırm

slm zeyhat nbrrr bana uyar goruselım ben sadece pazar gunlerı ızınlıyım program yapın ben katılırım ayrıca senın ısyerının yanında benım annem oturuyor ustgecıt varya yemek sıtesı hemen ılk bına kahverengı sarı dıs boyalı ayrıca pendık devlet hastanesınde kızkardesım laboratuvar kısmında calıstı 10 yıl kadar cok sasırdım ya ne kadar yakınmısız:)))) dunya kucuk dıye bosuna dememısler

tamam canım banada pazar uyar birgün ayarlarız deryaberilde buluşuruz biz senle ne kadar yakınmışız ya. pazartesi ieş giderken oraya dikkatlice bakarım ama çok şaşırdım birde istanbul büyük derler :)

zeyhatcım sana bırsey soracagım madem mıllı egıtımdesın benım ablamın oglu var ılkokul 2 . sınıf ogretmenınden sıkayetcıyız cunku dayakcı bır kadın bu ogretmenı sıkayet etsek sence faydası olurmu nasıl bır yol ızlemmemız gerek bılgın varmı acıklarsan sevınırm

bunun için milli eğitime gelip şikayet dilekçesi vermelisiniz soruşturma bölümüne. Onlar bir heyt oluşturuyor olayı inceliyor eğer öğretmen haksız bulunursa ceza alıyor yoksa hiç bir şey yapılmıyor. Eğer başka öğrencilerde varsa onların velileriyle giderseniz daha garanti olur pendiktemi oluyor bu.

bunun için milli eğitime gelip şikayet dilekçesi vermelisiniz soruşturma bölümüne. Onlar bir heyt oluşturuyor olayı inceliyor eğer öğretmen haksız bulunursa ceza alıyor yoksa hiç bir şey yapılmıyor. Eğer başka öğrencilerde varsa onların velileriyle giderseniz daha garanti olur pendiktemi oluyor bu.

bende cok sasırdım yaa cok yakınmısız hatta eslerle bıle gorusuruz kızkızada gorusuruz fark etmez hatta tuzla fılızlerde kofte yerız evet hemen ustgecıtte annem pastanenın arkasındakı ılk ev kahve ıcmeye gıdersın cok tatlı kadındır sanada fal bakar bu arada annemın kahve falıda cıkar:))) evet okul pendıkte fakat kadın yaptıklarını ınkar edıyor dıger cocuklarada aynı seyı yapıyormus cocuklar soyluyor ogretmenle gorusmeye gıttıklerınde hayır yapmadım dıyormussss

Back
X