kazene söyleyelim 100. hamilemize zıbın takımı yollasın hediye olarak :)
kaydirigubbakcemile3süper bi fikir:CüvCüv:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kazene söyleyelim 100. hamilemize zıbın takımı yollasın hediye olarak :)
güzelim işte herkes aynı değil işte sabretmeyi inanım bende burdan sizlerden öğrendim dediğin gibi araştırmak çok önemli
klomen kullanmayı özledimmsositososito
ben o kadar çok dr gezdimki benim rahmimde septum vardı. Düşün drlar bana diyorki bir hamileliği dene belki bir ihtimal 9 ay devam ettirirsin ama bu şekilde en fazla 6 aylık olur ama denemek lazımmış. Bir doktora nasıl bunu söylemek kolay gelir ben elim kalbimdemi yaşacağım düşücek diye ve 6 aylık çocuğu kaybetmek kolaymı. Tamamen travma. Bunu bana 2-3 dr dedi. En son ameliyatımı yapan hamilemi kalmak istiyorsun doğum yapmak dedi. Ameliyat önerdi. Sıradan bir mantar kontrolünde araştırılak bu durum ortaya çıktı ve ben daha hiç hamile kalmadan bu riski göze alamadım ömür boyu vicdan azabı çekerim ben
ne kadar uzun yazdım ya.
benimde işler var kalkıp onlara bakayım esemos kendine iyi bak canım görüşürüz.
arkadaşlar herkeze günaydın.. geçen hafta hamile olduğumu öğrenmiş ve burda paylaşmıştım. umarım Allah herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.sormak istediğim bişey var arkadaşlar. doktor hamilelik kesesinin tam ortada değilde biraz yanda oluştuğunu söyledi. biraz dikkat etmemi ve birde bir ilaç önerdi progestan. konu hakkında bilgi verebilecek arkadaşlardan msj bekliyorum.Allah herkeze en kısa zamanda müjdeli haberler duymayı nasip etsin.
minikcan hoşgeldinnn nehabersinnn canımm...
canım bazen doktorlar gerçekten acımasız oluyorlar 6 aylık bir gebeliği sonlandırmak çok zor olur elbette insanın dünyası başına yıkılır...şimdi öyle bir riskin varmı hala düzeldimi sorunun tamamiyle..