gulyhas naber.kan tahlili yaptırdınmı.
Slm Gülcancım,iyiyim sen nasılsın? yarın yaptıracağım kan testini ve ilk muayeneyi. Çok heyecanlıyım şimdiden inşallah ehrşey yolundadır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gulyhas naber.kan tahlili yaptırdınmı.
süperim valla şafak 13 bekliyorum bu ay günümden önce test yapmayı düşünmüyordum ama yapmak zorundayım çünkü kuzenimin :teytey::teytey:düğünü var istanbula gidicem neolu ne olmaz bebiş gelirse düğünü müğünü sallarımkaydirigubbakcemile3sen nasılsın canım dahada iyi oldun dimi..
amaaann bebiş gelsin de düğünü müğünü salla vallahii. Sağol gülüm ben daha iyiyim. Allah bi şekilde sabrını veriyor. Düşününce içinden çıkamıyorum ama, düşünmemeye çalışıp, Rabbimin bi bildiği vardır diyorum. Bal dinazorumla senin adetleriniz hafta sonuna geliyiii. Ama cumadan yaparsın testi de, dediğin gibi varsa biran önce öğreniriz.
ya kızlar hayırdır inş. ben bu gece rüyamda rahim filmi çektiriyormuşum masaya yatıyorum acıyacağını hissediyorum ve çok korkuyorum... rüyamda bugüne kadar bebişle ilgili biçok şey gördüm rahim filmini de yeni görüyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kızlar doktor bana rahİm fİlmİnİn kÖtÜ yÖnlerİnİde sÖyledİ tÜplerde İltİhap oluŞup bu da yapıŞıklıĞa sebep olabİlİyomuŞ sorunsuz 6 ay hİm İlaÇ kullanmadan destek almadan gebe kalamazsan o zaman Çektİrİrİz dedİ ve narkozsuz dayanamazsın dedİ sİzde oldu mu bÖyle yapıŞıklık falan
kızlaaarr hepınıze gunaydın dun adet gunumdu olmadı bugun sabah gelır dedım yıne olmadı.acabamı dedım ama cok az kahve lekem geldı dun be bugun.hamılelıge daır hıcbır belırtım yok adet olucakmısım gıbı terlıyorum.acaba bugun test yapsam oglen falan cıkarmı.ama beklemekte ıstıyorum ya negatıf cıkarsa uzulurum.1 2 gun daha beklıyım dıyorum.
kızlaaarr hepınıze gunaydın dun adet gunumdu olmadı bugun sabah gelır dedım yıne olmadı.acabamı dedım ama cok az kahve lekem geldı dun be bugun.hamılelıge daır hıcbır belırtım yok adet olucakmısım gıbı terlıyorum.acaba bugun test yapsam oglen falan cıkarmı.ama beklemekte ıstıyorum ya negatıf cıkarsa uzulurum.1 2 gun daha beklıyım dıyorum.
Bende yapışıklık falan olmamıştı:sm_confused:Kızlar doktor bana rahİm fİlmİnİn kÖtÜ yÖnlerİnİde sÖyledİ tÜplerde İltİhap oluŞup bu da yapıŞıklıĞa sebep olabİlİyomuŞ sorunsuz 6 ay hİm İlaÇ kullanmadan destek almadan gebe kalamazsan o zaman Çektİrİrİz dedİ ve narkozsuz dayanamazsın dedİ sİzde oldu mu bÖyle yapıŞıklık falan
inşallahh güzel haberler alırız senden esemosum:Saruboceq:canoooom benimki 18 ekim ama neticeyi erken öğrenecemkaydirigubbakcemile3senin tarih 10 ekim çok iii biliyorum benim evlilik yıldönümümdekaydirigubbakcemile3inş. müjde verirsin dinoooomopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ya kızlar hayırdır inş. ben bu gece rüyamda rahim filmi çektiriyormuşum masaya yatıyorum acıyacağını hissediyorum ve çok korkuyorum... rüyamda bugüne kadar bebişle ilgili biçok şey gördüm rahim filmini de yeni görüyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mutlum canım inşallahh sonuç ne oldugu belli çıkar iyice araştırsınlar insallah drlar.Allaha emanet ollkaydirigubbakcemile5Canııım beniim. Bak fazla yorma kendini. Zaten fındık kadar hatunsunnn. Kendim tombişim ya, seni hemen fındık kadar yapıverdiimm kaydirigubbakcemile3 Aman haa iyi ol, mutlu ol hep. Adet tarihine baktım ama göremedim. Ben nasıl olayım ki balım, daha iyi oluyorum gün geçtikçe. Çarşamba yine kan değerlerime bakacaklar 0 olmuş mu diye. Ve inanır mısın ben hala bilmiyorum, dış gebelik mi yaşadım, düşük mü yaşadım. CADIARZU Hem onu açıklığa kavuşturacam inş. Yani anlayacağın bende tık yokk. Hatta 1,5 ay ilişki de yasakk :tomato: ama buçuk gitti kaldı bir aayyy akannehir
balım bir haftadır başım ağrıyo diyorsun neden doktora gitmiyorsunklava:
klava:bak kızıyorum sana kendini ihmal ediyorsun