Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
“Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMıNN.AMıNN.AMıNN****
mrba özlem bende senin gibi tedavi olacaktım ama dr a kızdım moral olarak beni yıprattı bende erteledim inşallah senin içinde hayırlısı olur canımmm güzel haberlerini alırızhihoyyyt:dance:
canım hemen pes etme başka bi doktora git beğenmediysen. ben de şimdiye kadar hep erlemiştim senin gibi. moralim bozuluyo falan diye ama şimdi çok pişmanım. boşu boşuna 4 sene geçirdim öyle. tedavimi devam ettirseydim belki şimdi bebeğim kucağımda olucaktı. sonradan pişman olmamak için bence bırakma tedavini. başka doktora git derim. bir de biraz da kendi kendimizi motive etmemiz lazım. zor bi süreç ama napalım. Rabbim bizleri de böyle sınıyo işte.
canım hemen pes etme başka bi doktora git beğenmediysen. ben de şimdiye kadar hep erlemiştim senin gibi. moralim bozuluyo falan diye ama şimdi çok pişmanım. boşu boşuna 4 sene geçirdim öyle. tedavimi devam ettirseydim belki şimdi bebeğim kucağımda olucaktı. sonradan pişman olmamak için bence bırakma tedavini. başka doktora git derim. bir de biraz da kendi kendimizi motive etmemiz lazım. zor bi süreç ama napalım. Rabbim bizleri de böyle sınıyo işte.
evet çok haklısın ama o zaman yoğundu ve misafir çoktu herşey üstüste gelmişti yani bende bunalınca en azından iki ay kafamı dinleyip olmadı bakıcam zaten ertelemek istemiyorum bide ben 3,5 yıl zaten yasmin kullandım ondan belki dönüşüm olarak düşünmüştüm ama haklısın dr şart bencede ama bi defa kullandım ve kilo eştah yaptı yani önce bu arada 3 kilo vermem de lazım zaten bakalım hayırlısı ama dr yolu gözüküyo ne bileyim insan destek istiyo işte ben 1 yıl 2 ay oldu evleneli rabbim her isteyene yokluğunu aratmadan nasip etsin kısmet tabi bunlar.ama umarım senin güzel haberlerini de burdan alırım canımmmmzemuszemus:dance:
öncelikle tebrik ederim canım.
listede adet tarihin 2 Ekim olarak görüküyor.normale bakarsan düşük.ama yeni tutunuyor olabiir yani geç döllenme olabilir canım.merak etme içini ferah tut.ben adet gesiçmesinin 3.günü sabah yaptırmıştım 276,6 idi.
Canım hayırlısı olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah. Değerine çok fazla takılma bence. Baksana Zeyhatın da 35 çıkmış değeri. Demek ki daha bebişleriniz çok küçüük. Önemli olan iki gün sonra en 42 veya üstü olması. Rabbimm sağ salim yüzün görmeyi, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahh.