Gerçekten rahat yaşanılacak bir şehir güzelim burası. Yapay göleti kavgaz bayırını çıkınca sağda boş bir alan vardı hatırlarsan, oraya yaptılar. Çok süper bi yer. Bak kısmet olup da gelirsen, beni görmeden gitmek yok tamam mııı.
günaydın uhde sıkma canını inan zamanla hepsi olacak buna inan bem de yeniyim sitede umarım çok şey paylaşacazkaydirigubbakcemile5
canım ya kavgaz bayırını hatırlayamadım ne tarafa düşüyor o biraz daha açık tarif edersen sevinirim tabiki geldiğimde görüşürüm seninle:1hug:
canım hoşbulduk....bugün biraz geç kalktım şeker....sen napıyosun canım
Canım hani ayşekadında üniversitenin yeri var ya, o yolu tuttuğunda, huzur evi tarafından gittiğinde (2 numaralı münibüs güzargahı) doğğğruu gittin mi oralarda işte kavgav bayırı. Oralar yeni yerleşim yerleri oldu. Sen ne zamanlar okudun burada bilmiyorum ama, eskiden tarlalık olan yerler büsbütün bina oldu. Benim arkadaşım da Muğla-Milas a tayin oldu. Milli Eğitim Müdürlüğüne. Sen merkezde misin.
esımde yılbasına kadar deneyelım sonra asılama yaptıralım vakıt kaybetmeyelım dıyor galıba da haklı
Geçmiş olsun gülüm. Buna şükür diyelim o zaman. Klomenin azizliğiymiş yanii. Vallahi bunu eşinin demesi ne güzel. Benimkine aşılama diyorum, yokk yaa diyoor. laelaelaelaelae
alminascım sana dedim pco değildirdir diye.kız ne aşılaması bak göreceksin bebişin kendiliğinden gelecek biraz sabır,birazda aklından çıkart be canım.bildiğim kadarıyla sende ve eşinde hiçbir sorun yok.aşılama filan yaptırıpta kendini yıpratma,anlıyorum biran önce bebeişin gelsin istiyosun ama onlar çok zorlu ve yorucu süreçler.birazdaha zamana bırak.
zeyhat kızz hamileyim dedin kayboldun.merak ettim napıyosun.tekrar kan testi yaptırdınmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?