Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Kızlar merhaba...uzun sÜredır gıremıyorum buraya kusura bakmayın ne olur...bebek olayından acayıp bunaldım ve uzun 1 -2aydır takıp etmıyorum aÇıkÇası...kısttın bır tanesı erımıŞ..bır tanesı kaldı ıŞım kolaylaŞtı anlıcaĞınız...bakalım bu ay sanırım yıne gecıkme yaŞıcamÖ...bu ayda dıĞer kıstı erıttıkmı ÖnÜmÜzdekı aylara ınŞallah klomene devam edıcem...

GÜlcancım merhabe canım nbr?bebeıŞın nasıl maŞallah bÜyÜyor dımı canım...ınŞallah bı sıkıntın yoktur canım ya..bulantı falan baŞlamıŞtı rheralde dımı

kızlar herkeze gunaydın ve hayırlı cumalar.yarın dr ruma gıdıcem yumoslarım buyumusmu dıye.yanlız bugun ıdrarımda yanma var galıba sıstıt gıbı bısey 3 4 aydır olmamıstım.bugun nuya oldu anlamadım.bardak bardak su ıcıyorum sımdı

sevracım günaydın,
varmı bi gelişme idrar testi yaptınmı tekrar

dün yaptım ama yine çıkmadı zaten dün dü regl günüm.bende bugün tekrar kan verdim bu kez farklı bi laba verdim onlar istanbula gönderiyormuş yarın çıkcak sonuç bakalım artık ama karnımda ve belimde müthiş bi ağrı var regl ağrısı gibi

Kızlar merhaba...uzun sÜredİr gİremİyorum buraya kusura bakmayın ne olur...bebek olayından acayİp bunaldım ve uzun 1 -2aydır takİp etmİyorum aÇıkÇası...kİsttİn bİr tanesİ erİmİŞ..bİr tanesİ kaldı İŞİm kolaylaŞtı anlıcaĞınız...bakalım bu ay sanırım yİne gecİkme yaŞıcamÖ...bu ayda dİĞer kİstİ erİttİkmİ ÖnÜmÜzdekİ aylara İnŞallah klomene devam edİcem...

GÜlcancım merhabe canım nbr?bebeİŞİn nasıl maŞallah bÜyÜyor dİmİ canım...İnŞallah bİ sıkıntın yoktur canım ya..bulantı falan baŞlamıŞtı rheralde dİmİ

canım inş. diğer kistinde erir sonrada bebişine kavuşursun:ecrin_bebek:

Esomos canım Çok mersı...

Sen ne zamandır uĞraŞıyorsun bebek ıÇın canım...ne zamandır klomen tedavısı gÖrÜyorsun

kızlar herkeze gunaydın ve hayırlı cumalar.yarın dr ruma gıdıcem yumoslarım buyumusmu dıye.yanlız bugun ıdrarımda yanma var galıba sıstıt gıbı bısey 3 4 aydır olmamıstım.bugun nuya oldu anlamadım.bardak bardak su ıcıyorum sımdı

inş. yumoşarın kocaman olmuştur canım... dikkat et ayaklarını üşütme ondan olabilir..

Esomos canım Çok mersİ...

Sen ne zamandır uĞraŞıyorsun bebek İÇİn canım...ne zamandır klomen tedavİsİ gÖrÜyorsun

canım ben 3,5 senedir bebiş istiyorum 1 senedir tedavi görüyorum 3 kere klomen kullandım 1 aşılama oldu 5 ayönce tüpün tıkalıymış o açıldı 5aydır doğal yoldan denedik olmadı bugün klomene tekrar başladım sanırım tekrar aşılama olucam haftaya belli olacak..2,5 sene öncede bir düşük olayı yaşadım:çok üzgünüm:senin nekadar oldu tedavin canım...

dün yaptım ama yine çıkmadı zaten dün dü regl günüm.bende bugün tekrar kan verdim bu kez farklı bi laba verdim onlar istanbula gönderiyormuş yarın çıkcak sonuç bakalım artık ama karnımda ve belimde müthiş bi ağrı var regl ağrısı gibi

canım çok kafana takma sen hamişsin bence rahat ol geç döllenme olduğu için idrarda çıkmaz benim görümcem hamişliğinde idrar testi yaptı önce çıkmadı sonra kan testi yaptı çıktı ertesi gün doktora gitti 5 haftalık hamişti yani bazen idrarda çıkmayabiliyor..

esemosum naber nasılsın
ben neden bilmem umudumu kaybettim bu ay için
sanki yokmuş gibi geliyor bilmiyorum kafam çok karışık
Allahım senin gibi uzun zamandır bekleyenlere sabır ve bebk versin

Back
X