Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah kalbim sende hoşgeldin aramıza
ben varım canım
sevracım günaydın,
varmı bi gelişme idrar testi yaptınmı tekrar
Kızlar merhaba...uzun sÜredİr gİremİyorum buraya kusura bakmayın ne olur...bebek olayından acayİp bunaldım ve uzun 1 -2aydır takİp etmİyorum aÇıkÇası...kİsttİn bİr tanesİ erİmİŞ..bİr tanesİ kaldı İŞİm kolaylaŞtı anlıcaĞınız...bakalım bu ay sanırım yİne gecİkme yaŞıcamÖ...bu ayda dİĞer kİstİ erİttİkmİ ÖnÜmÜzdekİ aylara İnŞallah klomene devam edİcem...
GÜlcancım merhabe canım nbr?bebeİŞİn nasıl maŞallah bÜyÜyor dİmİ canım...İnŞallah bİ sıkıntın yoktur canım ya..bulantı falan baŞlamıŞtı rheralde dİmİ
kızlar herkeze gunaydın ve hayırlı cumalar.yarın dr ruma gıdıcem yumoslarım buyumusmu dıye.yanlız bugun ıdrarımda yanma var galıba sıstıt gıbı bısey 3 4 aydır olmamıstım.bugun nuya oldu anlamadım.bardak bardak su ıcıyorum sımdı
Esomos canım Çok mersİ...
Sen ne zamandır uĞraŞıyorsun bebek İÇİn canım...ne zamandır klomen tedavİsİ gÖrÜyorsun
dün yaptım ama yine çıkmadı zaten dün dü regl günüm.bende bugün tekrar kan verdim bu kez farklı bi laba verdim onlar istanbula gönderiyormuş yarın çıkcak sonuç bakalım artık ama karnımda ve belimde müthiş bi ağrı var regl ağrısı gibi