Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sagolun kızlar ama ben uzulmedım
vazgectım ısterse gelır ne yapalıım
tedavı dusunmuyorum
ama sızden ayrılmıcam tskıptesınız...ısteyene versın rabbım

merhaba kızlar kimse yokmu???

Merhaba Uhdeciğim ben varım sengözlerimebaksanab
Ben Serap. Edirneliyim. 20 aydan bu yana bebek için uğraşıyorum. 25 gün önce bir düşük yaşadım. 11 yaşında bir oğlum var. 3 kez klomen kullandım. 1 kez göbekten yapılan iğnelerden kullandım. hikayem kısaca böyle canım.

canım neguzel bı soz yazmıssın ya.hakıkaten mevlam ne dılerse o olur.yarın adetımın 13.gunu dr ra gıdıcektım buymuslermı dıye.ama dr rumu aradım yarın sehır dısına cıkıyomus pazartesı gel dedı.ılk defa bakacaktı.heyecanlanmıstım.pazartesı 15 gun oluyo bı sakıncası yok dedı.ama ben artık hıc kotu dusunmıycem.cunkı butun olumsuzlukları uzerıme cekıyorum boyle olunca.dr rum olamayabılırlıgınıde ılk ogun gel dedıgınde de aklımdan gecırmıstım.kızıyorum kendıme.ama artık kesınlıkle kotu dusunmek yooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk...............

bıraz karısık anlattım kızlar.dr bana su gun gel dedıgınde bıle kesın ogun bısey cıkar ve ben gelemem dıye aklımdan gecırmıstım al sana adam yok ıste sehır dısına gıdıyoo.bunu gıbı aklımdan en ufak bır olumsuz dusunce gecse en kısa zaman da mutlaka oluyo.ama nedense ıyı dusunceler gecınce hııııccccc olamıyoo.amaaaaaaaaaaaann hayırlısı artık hıc kafama takmaya nıyetım yok.olursa olur olmassada yapıcak bıseyım yok yanı akıllandım artıklaelaelaelaelae

kızlar size bişey soracağım... fsh değeri yüksek olunca hiç bir şekilde çocuk sahibi olunamıyormu? birde fsh yüksekken düzenli adet görülürmü bir bilen varsa neoluuurrrrr cevap versin...internetten araştırdım hep olumsuz şeyler okudum ben fsh için kan vermşştim çarş günü sonuç alacam ama daha önce benim fsh yüksekti ama adetlerimi düzenli oluyorum kafam karıştı..

kızlar iyi akşamlar
size bişey sorucam karnımda çok fena gaz sancısı var kabızım ki kolay kolay kolay olmam
ve en önemlisi hayatımda hiç görmediğim bi akıntım var çok afedersiniz süt kesiği gibi çok yoğun bunlar ne kızlar hevesleneyimmi bilemiyorum

merhaba kızlar benim bugün kontorlüm vardı. Daha önce ameliyat olduğum için rahmin içi kazınıp incelmiş bebekte kenine en uygun yeri seçmiş şu an rahmin ağzındaymış dr bana eğer başka dr a gitsen bebek öyle aşağıdaki sana düşük yapıyorsun der dedi. Bel ağrılarım ve kanamam ondanmış. Rahim ağzı açılmasını sordun şu an bir sıkıntı yokmuş 13-14 haftaya kadar vaktimiz var bir sorun olursa bu zamanda dikiş atarım dedi.

kızlar size bişey soracağım... fsh değeri yüksek olunca hiç bir şekilde çocuk sahibi olunamıyormu? birde fsh yüksekken düzenli adet görülürmü bir bilen varsa neoluuurrrrr cevap versin...internetten araştırdım hep olumsuz şeyler okudum ben fsh için kan vermşştim çarş günü sonuç alacam ama daha önce benim fsh yüksekti ama adetlerimi düzenli oluyorum kafam karıştı..

canım benim değilde komşumun başına gelenlerden biliyorum onunda fshı yüksek hamile kaldı gerçi düşük yaptı ama kaynağı fsh değil
bebeğin olacak merak etme zaten onu düşürmek çok zor değil
tabi bunlar benim bildiklerim

Back
X