Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
canım silik bile çıksa vardır. bence yarını bekleme bugün tekrar yap. idrarını 4 saat tutman yeterli. varsa yeniden ikinci çizgi çıkar. olmadı kanda baktır. inşallah hamilesindir. he spermlerle de bi ilgisi olacağını sanmam çünkü testler yanlızca bhg hormonuna duyarlı.
canım hamile olabilirsin....çünkü idrar testlerinin duyarlılığı hastanedeki idrar ve kan testlerine göre çok düşük...Buna rağmen çıktıysa büyük ihtimalle hamilesindir...adetinin kaçıncı günü canım
mrb kızlar
yeni katılıorum aranıza
çikolata kistim var benim 3 ay önce bıraktık korunmayı
3 ay boyunca olmadı ve bu ay reglim 1 hafta gecikti dr.um farlutal verdi
farlutal bittiken sonra 3. gün regl oldum çok şükür
şimdi klomene başlıorum bakalım takip edicek dr.um
yumurtlama probelmim olduğunu düşünmüorum sadece vaktinden 1-2 gün geç oluşuo demişti dr.um
umarım faydası olur
“Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN****