Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım 4 ay hiç ara vermeden mı kullandımnnnn???ben gecen ay kullandım bu aay doktor ara verelım dedi muayne etmeden

valla canım ara vermeden denedik
çünki ben behçet hastasıyım ve günde 3 defa ilaç alıyordum
bebek yapmak için ilaçlarımı kestim benim hastalığım ilaç almayınca artıyo
aslında ilk aşılama dedi doktor
ama biz ilaçla deniyelim olmazsa deneriz demiştik ve tam aşılamaya geçeceğimiz ay hamile kaldım
aslında ara vermek lazımm
ama benim o kadar vaktim yoktu maleseffff

Kızlar,ben bu ay klomen kullandım 5 gun gunde 2 tane ve oviteralle yaptı doktorum adet zamanıma daha 10 gun var ama icimden bi ses bugun gidip kan testi yapmamı söyledi ve bende gidip kan testi yaptırdım biliyorum cok cokkkk erken ama içim kıpır kıpırdı sabah bende dayanamadım gidip baktırdım ve beta hcg pozitif cıktı kafam karıştı bu kan testi gebelik testi gibi mi offf biri bana yardımcı olabilirmi fisfisfis

esemos meraba canım benımde adetım bu hafta sonu pazar bızde asılamaya gecmek ıstıyoruz ama proseduru nedır pek bılmıyorum ve kaca mal oluyo adetlıykenmı gıtmelıyım dr ra falan nasıl oluyo soylersen cook sevınırım canım

esemos meraba canım benımde adetım bu hafta sonu pazar bızde asılamaya gecmek ıstıyoruz ama proseduru nedır pek bılmıyorum ve kaca mal oluyo adetlıykenmı gıtmelıyım dr ra falan nasıl oluyo soylersen cook sevınırım canım

canım ben adetliyken gittim 3, günü klomene başladım klomen bitince doktorum yumoşlarıma baktı uygun bi gün verdi aşılama için aşılamadan 36 saat önce çatlama iğnesini oldum yarında inş. aşılamam yapılacak.. henüz ücret konuşmadım ama mart ayında aşılama yaptırmıştım ilaçlarla birlikte 300 tl felan tuttu her hastanede aynı olmayabilir ama canım hayırlısı olsun bebişine en kısa zamanda kavuşursun inş.

slm kızlaarrr.yeni gebişler varmı die şöyle bi uğrim istedim ama gülcan bırakmış sanırım.gülcancıımmm sen gerçekten iyi götürüyodun bence yeniden döner dimi gülcan bu kadar insan buranın gülcansız olmayacağını düşünürken bırakmaz.kızlar inanın insan hamileyim oh die sevinemiyo bile uğraşıp duruyorum dr dr dolaşıyorum.kasık ağrım vardı çok fazla önce dış gebelikmi die şüphelenildi.sonra kese görüldü dış gebelik diil dendi ama kese normalden küçükmüş ve bu ne anlama geliyo bilmiyorum.bebek henüz görülemedi oysa 6.hafta içindeyim görülmeliydi sanırım yani böyle geçiyo işte günlerim.endişeliyim

sevracım endişelenme hiç endişenin sana faydası olmaz zararı olur, bebişin senle kalacaktır merak etme Allahın izniyle inş. herşey güzel olur gönlünce canım...
gülcanın gitmesine hepimiz üzüldük ama o gitti gelmedi bir daha keşke gelse burası onsuz olmaz ki

kıslar mrb
dün dr. a gittim 3 tane yumurtam oluşmuş
ama daa 13-14 mm kadarlar
cumaya anca 18 mm olur dedi
cuma öğlen tekrar gidicem ve inş. preglyn olucam

Merhaba kızlar ben yeni maceralarla geldim.

Pazar akşamı artık benden pıhtı gelmeye başladı kanama arttı. Gece rüya görüyorum lavaboya gitmişim benden sonra eşim girmiş buralar hep kan ne oldu sana derken uyandım. Bir anda ıslaklık hissettim lavaboya fırladım kan içindeyim. Üstelik kırmızı işn garibi ağrılarda azalmıştı. Sonra dr a gitttik adam moralimi bozdu kesen bozulmuş içinde bebek yok dahada aşağı inmiş 3-4 gün bekle kürtaj yapalım dedi. Eve yolladı. Sürekli ağlayıp dua ettim.

Sabah yumurta tedavimi uygulayan dr a gittim. Baktı kese düzgün bebek içinde kalbi atıyor dedi ama rahimde kanama olduğunu ultrasonda gördü. Günlük 3 tane progestron alyordm onların yanında iğne verdi. Haftada iki kez iğne yaptıracağım.

Öğleden sonrada kendi dr uma gittim oda baktı ve kanaman çok azmış dedi. Herşeye rağmen kese büymüş bebek gelmiş kalbi atıyor dedi. Şuan pedle geziyorum çok moral bozucu.

zeyhat geçmiş olsun canım
ama inan bebeğin hep senle olucak ve inanılmaz sağlam güçlü bi bebek olucak
bunca şeye dayanmş kolaymı
Rabbim sizi birbirinize bağışlasın

kıslar mrb
dün dr. a gittim 3 tane yumurtam oluşmuş
ama daa 13-14 mm kadarlar
cumaya anca 18 mm olur dedi
cuma öğlen tekrar gidicem ve inş. preglyn olucam

canım inş. yumoşların gelişir ve hemen kavuşursun bebişine sende

Merhaba kızlar ben yeni maceralarla geldim.

Pazar akşamı artık benden pıhtı gelmeye başladı kanama arttı. Gece rüya görüyorum lavaboya gitmişim benden sonra eşim girmiş buralar hep kan ne oldu sana derken uyandım. Bir anda ıslaklık hissettim lavaboya fırladım kan içindeyim. Üstelik kırmızı işn garibi ağrılarda azalmıştı. Sonra dr a gitttik adam moralimi bozdu kesen bozulmuş içinde bebek yok dahada aşağı inmiş 3-4 gün bekle kürtaj yapalım dedi. Eve yolladı. Sürekli ağlayıp dua ettim.

Sabah yumurta tedavimi uygulayan dr a gittim. Baktı kese düzgün bebek içinde kalbi atıyor dedi ama rahimde kanama olduğunu ultrasonda gördü. Günlük 3 tane progestron alyordm onların yanında iğne verdi. Haftada iki kez iğne yaptıracağım.

Öğleden sonrada kendi dr uma gittim oda baktı ve kanaman çok azmış dedi. Herşeye rağmen kese büymüş bebek gelmiş kalbi atıyor dedi. Şuan pedle geziyorum çok moral bozucu.

hiç üzülme zeyhatcım Allahın izniyle bebişin senle kalacak, bu zorlu yolda seni yanlız bırakmayacaktır dualarım senle :Saruboceq:

Merhaba kızlar. Nasıl yani, Gülcan nereye gitti kii???

canım gülcan birine kırılmış topikten tam konu ne bende bilmiyorum ama artık girmeyecegim buraya ve listeyide isteyen alabilir diye yazmış, artık burda olmak istemiyomuş hepimiz üzülüyoruz ama gelmedi kaç gündür böyle işte canım

bu gün burası kalabalık değil biçok kişi artık gelmiyor yoksa pesmi ettiniz kızlarrr nerelerdesiniz...alminas deryaberil umutlu balsurat serselo minikcan gulcan aklıma gelmeyenler var hepiniz geri dçönün pes etmek yok... bakın yarın aşılama yaptıracam dualarınıza ihtiyacım var

zeyhat geçmiş olsun canım
ama inan bebeğin hep senle olucak ve inanılmaz sağlam güçlü bi bebek olucak
bunca şeye dayanmş kolaymı
Rabbim sizi birbirinize bağışlasın

tşkler canım öyle yoğun kanmalr ağrılar geçirdimki hafta sonu kalbinin atması hala gerçekten mucize gibi.

Back
X