Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu gün burası kalabalık değil biçok kişi artık gelmiyor yoksa pesmi ettiniz kızlarrr nerelerdesiniz...alminas deryaberil umutlu balsurat serselo minikcan gulcan aklıma gelmeyenler var hepiniz geri dçönün pes etmek yok... bakın yarın aşılama yaptıracam dualarınıza ihtiyacım var
bu gün burası kalabalık değil biçok kişi artık gelmiyor yoksa pesmi ettiniz kızlarrr nerelerdesiniz...alminas deryaberil umutlu balsurat serselo minikcan gulcan aklıma gelmeyenler var hepiniz geri dçönün pes etmek yok... bakın yarın aşılama yaptıracam dualarınıza ihtiyacım var
esemosum canım ben aksamları gırıp bakabılıyorum yarın tum gun senın ıcın dua edecegım ıns hamıs olursun
zeyhatcım cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne cok opuyorum
gulcancım ne olduda nıye kızdın gıttın ogrenemedım ama bır tane densız yuzunden bızım gıbı arkadaslarını uzuyorsun hemen gerı don senı de kuzucugunuda merak edıyoruzzz
buarada bugun dr a gıttım 2tane 14,5 mm 2 tane 16,5 mm bırde 24,5 mm olan dev yumurtalarım var neden o kadar buyudu anlamadım dr sadece 16,5 ıse yarar dıgerlerı fos dedı 24,5 olan kıste donusur dedı yarın catlatma ıgnemı olacagım benım ıcın dua edın demıyorum benım hakkımı esemosa kullanın :)) dua hakkımı esemosa devredıyorum onun sımdı benden daha fazla ıhtıyacı var hepınızı opuyorum ıyıgeceler
kızlar adetıme son 3 4 gun kaldı ama malafes ve maalesef hıcbır belıtım yok hamılelıge daır.oysakı kesecı hamıle olabılırsın gogus ucların kararmıs demıstı.umutlanmıstım.ama bu ay asılamaya gıdıcem beklıycek zaman yok artık ya.....