Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

meleğim ve aşkım::::::::::::::::::::: 1 OCAK
faddim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 OCAK
cerot:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 OCAK
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 OCAK
Mavinur44:::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
disikus :::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 OCAK
kızlar son durumunuzu bıldırınız lutfen....

maşallah kızlar ne çok muhabbet olmuş
kıskandım varraa
uzun süredir yazılanları okudum
sevdacım teşekkürler listeyi devr aldığın için
bence aralık ayını silebilirsin
15 gün geçti nerdeyse üstünden

canım baktım sahıpsız kaldı o kadar emege yazık devıraldım arkadaslarda yardım edecekler serselom falan bırlıkte goturecegız aralık ayını sılıyorum ozaman cunku gereksız kalabalık yapıyor oyle degılmı

ıyıyım canım ıyı gıdıyor evdeyım hala dınlenıyorum 4 subatı beklıyorum 10 haftalık olduk ılerlıyoruz sen nasılsın nasıl gıdıyor bebıs ne alemde

bu haftaalr biraz yavaş ilerler ama 12. haftadan sonra çok hızlı gidiyor haftaları artık hızlı hızlı sayıyorsun bende iyim canım oda uaktan kıırdamaya başladı herhalde özellikle sabahları minikten bişeyler hissetmeye başladım

anladım canım ne guzel ıste artık hıssedıyorsun cınsıyetı bellı olurmu senın haftanda

yaa kızlar ben face de KK KARDEŞLıĞıNE istek gönderdim ama daa onaylanmadıımafoldumben
ilgilenen yok mu ki orayla

yaa kızlar ben face de KK KARDEŞLİĞİNE istek gönderdim ama daa onaylanmadıımafoldumben
ilgilenen yok mu ki orayla

ben bakıyorum canım oraya hemen onaylarım... bu aralar kayınvalidem ve kayınpederim rahatsızlandılar arka arkaya evde pek duramadım... ondan onaylar biraz gecikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…