sımdılık oyle canım el bırlıgıyle kım onlıne ıse topıkte lısteyı duzenleyecek evde oldugum surece ılgılenırım serselom var umutlum var derya selda falan herkes yardım eder lıste kaybolmadan surdururuz ya su cızelgenı nasıl yaptın ben yapamadım ya olmuyor
yardımcı olmamaı istermisin.sat ve doğum tarihini verirsen yapabilirim ve yazacağın notu...serselo canım içimde ve ailecek içimizde öle bir his var..bakalım cumaya belli olacakopuyorumnanaktan
yardımcı olmamaı istermisin.sat ve doğum tarihini verirsen yapabilirim ve yazacağın notu...serselo canım içimde ve ailecek içimizde öle bir his var..bakalım cumaya belli olacakopuyorumnanaktan
ısterım arkadasım yardımın ıcın sagol ıns gonlune gore olur ıkız ıstıyorsan ıkız olur ıns beta hcg ne baktırdın mı eger yuksekse ıkız demek oluyormus
http://lbdf.lilypie.com/JAJ7p2.png sevdacım bunu profilde çizelge sütununa yapıştırırsın...inşallah beğenirsin
cızelge nerde canım profılde nereye yapıstıracagım
profilde hakkımda kısmı var orada çizelge yazan kısımda önce kalem olan kısma bas satır açılınca oraya kopyalayıp kaydet
sagol canımmm tesekkur ederım
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20740;30/st/20100923/dt/7/k/07a3/preg.png
buda senin cnm beğenmezsen yeniden yaparız
bu arada doğumlarımız aynı aynı gün öğrendik ne güzel demi
değerin kaçrı senin cnm
meraba kızlar doktordan geliyorum şimdi. daha çok küçük dedi usgde göremezmişiz. onun için 1 hafta daha bekliycez. kanda tekrar baktırmadı. gerek yok nasılsa haftaya görücez dedi. karın ağrılarım için bişey söylemedi. şimdi 1 hafta nasıl geçicek onu düşünüyorum :)
sultancım sen doktora gösterdinmi canım ben bi yerde okumuştum kızın biri 51 ken görmüş keseyi. acaba yanlışmı yazdı. doktor 3000 olunca kesesi görünür dedi kafam karıştı benimde
Merhaba arkadaşlar, hamile arkadaşları tebrik ediyorum. Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız İNşallah...
Ben bu ay klomen e başladım.Burdaki paylaşımlarınızı okuyorum. İnşallah Allah herkese hayırlı evlatlar nasip eder.
hayırlı olsun canım hoşgeldina.s.
seldaaa nıye msn den dustun kıs cevrımdısı yazıyor
merhaba arkadaşlar benim yeni tarihim 6 şubat yazarsanız sevinirim daha önce bildirmiştim ama yazmadınız hamile arkadaşları tebrik ediyorum inşalah sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?