izmir süper bir yer kaydirigubbakcemile5 ankarayı neden düşünmedinCADIARZU tayin için burayı eskiden sevmiyordum hayatta gelmem diyordum aşık oldumopuyorumnanaktan ve geldimpişman değilimhihoyyythihoyyythihoyyyt
benim de eşiminkiler ( görüşmüyorum da ben) burdalar ama eşim benim üzüldüğümü biliyor ; işim dünyaya bir daha gelsem yine aynı işte çalışmayı isteyeceğim bir iş ve patron ama buna rağmen izmiri çok istiyorum... galiba diyorum iş bulamadığımıza göre birileri ah ediyor........eşimin ailesi sivasta, onun ailesinin yanından çıkıp benim ailemin yanına gidemiyoruz malesef:sinifsinif:hem izmire sonradan asık oldum valla ben de:)
aaaa bide kızlar şunu söliim
ben iğnemi 29 aralıkta oldum
dr.um 30 aralıktan itibaren gün aşırı dedi
ama biz hergün birlikte olduk:kedi:
ve ilk çatlatma iğnemde iğneden bir gün sonrası sancım olmuştu
bu sefer olmadı heralde çatlamadı demiştim
takii 4 ocağa kadar, 4 ocaktada çok sancım oldu derste
bende o yüzden geç döllenme oldu die teselli ediorum kendimi
maşallah boş gün bırakmamışınız.kaydirigubbakcemile3.malum durumumuzdan dolayı her ihtimali deniyoruz.canım inşallah tutmuştur.:Saruboceq:bende aynı durumdayım.denemeye devam.inşallah hepimiz tuttururuz.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ben 5 ocak sabah 11 de vuruldum bana da dediki doktor 5-6-7 ocak 9-11 ocak ama biz arada 8 inde de birlikte olduk... 5 inde sabah iğneden önce oldu... 6 sı hem sabah erken hemde gece oldu... Yaa inşallah tutmuştur....
bu beklemek beni akıl sağlığımdan edecek bu gidişle.
bence de her neresi olursa olsun ki ankara dogup büyüdügüm yer izmirin yerini tutamaz...
ne güzel keşke ben de eşimin ailesiyle hiç görüşmesem... gerci yürüme mesafesi 10 dakika var aramızda ama ben ayda bir anca giderim onlara:)
alminas benim adet tarihimi değiştirmeden kaçıyo yaaa( 2 şubat ama olsun, inşallah bunda bi hayır vardır belki de gelmeyecek bile adetim:)
zazez nasıl bir duygu anlatsana, hissediyo musun bişeyler?
maşallah boş gün bırakmamışınız.kaydirigubbakcemile3.malum durumumuzdan dolayı her ihtimali deniyoruz.canım inşallah tutmuştur.:Saruboceq:bende aynı durumdayım.denemeye devam.inşallah hepimiz tuttururuz.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
zazez cnm çok tebrik ederim Allah sağlıkla kuzağına almanı nasip etsin günün geçmişmiydi cnm[/QUOTE
teşekkür ederim canımm
evet canım normalde 12-13 gibi olmam gerekiodu
slm kızlar. ben de bugün doktora gittim ama acile :) öğlende biraz kanamam oldu ve çok korktum bebeğim gidiyo diye. hemen acile gittim usg de bişey göremedi. kese henüz görünmüyo dedi. yanlız hala bikaçtane yumurtam varmış. sonra kan testi yaptırdı. Allahım o 1 saat geçmek bilmedi. neyseki testin sonucu iyi. normalde 600-700 olması gerekirken benimki 867 olmuş. doktor değerin güzel artmış ama düşük tehlikesini engellemiyo dedi. kanamada düşük tehlikesini bildirir dedi. progesteron verdi. kese için yine 1 hafta sonra gitcem. şimdi biraz dinleniyorum. o kadar zor bulmuşken kaybetme korkusu gerçekten çok kötü. hamile olana kadar 1 dert hamile kaldıktan sonra 1000 dert diye söyleyenleri şimdi gerçekten çok iyi anlıyorum.
Rabbim öncelikle isteyen herkese nasip etsin ve bizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah amin.
zazez cnm çok tebrik ederim Allah sağlıkla kuzağına almanı nasip etsin günün geçmişmiydi cnm[/QUOTE
teşekkür ederim canımm
nasılsın canım..Nasıl gidiyor mini annelik..Benim yaramaz kuzu çok ağrıtıyor karnımı...
teşekkür ederim canımm
valla bu gün hesaplamaları sayesinde matemetiğim kuvvetlendi :)) iğneyi vurulduğum günü sayarsak bugün 12. günüm. o günü saymazsak 11.
Ne zaman çıkar testlerde bebişim varsa yaaa??
kızlar biz 3 gün birlkte olduk simdi gün aşırımı yapsak yine hergünmü şaşırdım kaldım yawww
valla bu gün hesaplamaları sayesinde matemetiğim kuvvetlendi :)) iğneyi vurulduğum günü sayarsak bugün 12. günüm. o günü saymazsak 11.
iyi ya bişey kalmamış desene.14 yada 15. gün diolar.benim daha iğneyi yapalı 2. günüm.inşallah 2 güne kalmaz hayırlı haberi vericeksin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sordum zaten o dedi ilk 3 gün hergn die sonrası günasırı dedi amabazılarıhergün yapıo dahamı iyi acaba dedimmmmwalla benim doktorum ilk 4 gün boyunca hergün bikereilişki sonra iki günde bir dedi.bence sende öyle yap.keşke sorsaydın drna.genelde farklı diyolar.ama sperm kalitesi için hergün olmamalı bir gün ara verin diolar canım.
canımm benimde matematiğim kuvetlendi diicem ama
matematik öğretmeniim
ben iğneyi olduğum günü saymadım bugün 18. gün mesela
canım bence sende 16. gününde falan yaptır testi
yani regl tarihinden önce yaptırma derim ben
daa çok üzüo insanı
regl olarak öğrenmek daa ii tabi benceee
teşekkür ederim canımm
canım sen ilişki konusunu nasıl yapmıştın.bazıları hergün dio.ama drm 4.günden sonra gün aşımı dedi.ne dersin bir fikrin varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?