Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

izmir süper bir yer kaydirigubbakcemile5 ankarayı neden düşünmedinCADIARZU tayin için burayı eskiden sevmiyordum hayatta gelmem diyordum aşık oldumopuyorumnanaktan ve geldim pişman değilimhihoyyythihoyyythihoyyyt

yaaaaaaaaaaa izmirden sonra hiç bir yeri sevmicemmmmmmmmmmmmmmm ankarada deniz yokkk :) ben 11 sene ankarada yaşadım orda okudum . oran sitesindeydim .. ama izmir izmir izmir...şimdi istanbulda ama izmire hasretimmmmmmm

eşimin ailesi sivasta, onun ailesinin yanından çıkıp benim ailemin yanına gidemiyoruz malesef:sinifsinif:hem izmire sonradan asık oldum valla ben de:)
benim de eşiminkiler ( görüşmüyorum da ben) burdalar ama eşim benim üzüldüğümü biliyor ; işim dünyaya bir daha gelsem yine aynı işte çalışmayı isteyeceğim bir iş ve patron ama buna rağmen izmiri çok istiyorum... galiba diyorum iş bulamadığımıza göre birileri ah ediyor........

bence de her neresi olursa olsun ki ankara dogup büyüdügüm yer izmirin yerini tutamaz...
ne güzel keşke ben de eşimin ailesiyle hiç görüşmesem... gerci yürüme mesafesi 10 dakika var aramızda ama ben ayda bir anca giderim onlara:)

alminas benim adet tarihimi değiştirmeden kaçıyo yaaa( 2 şubat ama olsun, inşallah bunda bi hayır vardır belki de gelmeyecek bile adetim:)

zazez nasıl bir duygu anlatsana, hissediyo musun bişeyler?

canımm daa bişi hissedemiorum
ama burdasın diorum konuşuorum biraz biraz
yarınki tahlil bi belli olsunda içim ahatlıycak inş.
yeni yeni tutunuodur die bugün çıkmadım dışarı dinlendim evde hep
bide kimselere sölemediğim için çatlama noktasındaım
annemle konuştum çıktı çıkıcak ağzımdan
dur diorum kendime bi yarın olsunn
öle işteeeee

aaaa bide kızlar şunu söliim
ben iğnemi 29 aralıkta oldum
dr.um 30 aralıktan itibaren gün aşırı dedi
ama biz hergün birlikte olduk:kedi:
ve ilk çatlatma iğnemde iğneden bir gün sonrası sancım olmuştu
bu sefer olmadı heralde çatlamadı demiştim
takii 4 ocağa kadar, 4 ocaktada çok sancım oldu derste
bende o yüzden geç döllenme oldu die teselli ediorum kendimi

zazez cnm çok tebrik ederim Allah sağlıkla kuzağına almanı nasip etsin günün geçmişmiydi cnm

ben 5 ocak sabah 11 de vuruldum bana da dediki doktor 5-6-7 ocak 9-11 ocak ama biz arada 8 inde de birlikte olduk... 5 inde sabah iğneden önce oldu... 6 sı hem sabah erken hemde gece oldu... Yaa inşallah tutmuştur....
bu beklemek beni akıl sağlığımdan edecek bu gidişle.

maşallah boş gün bırakmamışınız.kaydirigubbakcemile3.malum durumumuzdan dolayı her ihtimali deniyoruz.canım inşallah tutmuştur.:Saruboceq:bende aynı durumdayım.denemeye devam.inşallah hepimiz tuttururuz.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

walla 3.ayda sıkı bir kavganın ardından gerilim başladı oından sorada sıkı bir kavga daa kopan yerden iyce koptu görüşmüyoruz....öldü gömdüm :) darısı başına ama sen de iyi başarmışın ayda bir görüyorsan o mesafede iyi walla aferimmm...

alminas kaçtı walla beni sordu sordu...yarın onlara gidicezzz kocişleee dedikodunuzu yaparız hepinizin :)

Geçmiş olsun canım.Üzüldüm..dikkat et kendine..Hiç kalkmadan yat.Rabbim bebişini hayırla kucağına almayı nasip etsinopuyorumnanaktan

kızlar biz 3 gün birlkte olduk simdi gün aşırımı yapsak yine hergünmü şaşırdım kaldım yawww

kızlar biz 3 gün birlkte olduk simdi gün aşırımı yapsak yine hergünmü şaşırdım kaldım yawww

walla benim doktorum ilk 4 gün boyunca hergün bikereilişki sonra iki günde bir dedi.bence sende öyle yap.keşke sorsaydın drna.genelde farklı diyolar.ama sperm kalitesi için hergün olmamalı bir gün ara verin diolar canım.

sordum zaten o dedi ilk 3 gün hergn die sonrası günasırı dedi amabazılarıhergün yapıo dahamı iyi acaba dedimmmm

dilemyare benm dr. umda gün aşırı dedi
ilk klomen kullanışımda öle yapmıştık ama bu sefer hergün oldu
ama sanırım ben ilk günler diil iğneden 5-6 gün sonra hamie kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…