Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

haftamız hayırlı olsun bebeklerimiz göbüşlerimizi doldursun

Son düzenleme:
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemusgünaydın uğurlu topiğin güzel hanımlarıbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

Tatlım listede ne kadar az kişi kaldı hamiş olmayan.İnşallah tez zamanda hepsinden haberleri duyarızda listeyi sıfırlarız:Saruboceq:

Rabbime binlerce şükürrr
değerim 156.89 çıktı kızlarr
iştee şimdi kesin hamileyim diebiliorum
Darısı hepinizin başına inşşşşş
maşallah zazezcim, tekrar tebrikler, çok sevindim adına, sevinçten hoplayıp zıplama sakın
artık herkese verebilirsin müjdeyi

Tatlım listede ne kadar az kişi kaldı hamiş olmayan.İnşallah tez zamanda hepsinden haberleri duyarızda listeyi sıfırlarız:Saruboceq:

inşallaaaaah, allah dualarımızı kabul etsin, inşallah bekleyen listesinde tek bi isim kalmaz

bende şunu anlamıyorum yumurtam oluşuyor istenilen büyüklükte (21) kendisi çatlıyor doktorun söylediği günlerde ilşkide bulunuyorsun eşimde problem yok gerekli testler yapıldı normal .bu ay ilk defa komen kullandım . ama niye hamile kalamadım ?

karakayacım rabbim "ol" desin olacak elbette, hayırlısıyla gelsin zamanı var demek ki, sabrın sonu selamet...

valla benim de gebelik ya da cocugum yok, ama sabretmeyi öğrendim, allah yüzümüze bakacak bi gün, evet beklemek gercekten zor, ama ne kadar zamandır bekliyosun ki canım? bana bir yıl oldu, senelerce evlat hasreti çekenler var napalım elden bişey gelmiyor..

zaman zaman özellikle adet dönemimde ben de deleniyorum, neden bu ay da olmadı diye kendimi yiyip bitiriyorum, ama sonucta hem eşim hem de ben umutsuzluga kapılıyoruz, oysa böyle düşünmek yerine pozitif olsam, cok umursamasam ama dikkat etsem ve inansam ki artık gercekten inanıyorum gelecek benim bebeğim...

siz de böyle yapın kızlar, bir gün bebeğimiz sağlıklı hayırlısıyla gelecek, inşallah çok bekletmeden 2010 da gelir tospalar

Hayırlısı canım..Sebepler eksiksiz olabilir ama zamanı gelmemiştir.Sen bol bol dua et.Bu arada sen nerde tedavi oluyorsun...Bende hataya yakın oturuyorum.İskenderunda palmiye hast var.Ben rahim filmini doktorumun yönlendirmesiyle orda çakmiştimopuyorumnanaktan

benide yazın listeye bende klomen kullandım bu ay yarın doktora gidicem yumurta takibine ya yarın yada çarşamba iğne vurulcam inşallah bebeğim gelirr

karakayacım bizim problem bende, çikolata kisti vardı, 8 ay ay oldu ameliyatla aldırdım, şu an allaha şükür ne yeniden kist olusumu var ne de her hangibir rahim içi yapısıklık, ama olmuyor danam:)

çok haklısın canım ben kendimden sabırlı insan yoktur derdim bu derde düşmeden önce ama insanın sabrı bazen bitecekmiş gibi oluyor da kendini toparlayıveriyor.kendimi toparlamamda eşimin hakkını ödeyemem.bizde eşimle hep allah doğru zamanda bize bebeşimizi verecek diyoruz ve dua ediyoruz.allah herhesin dualarını kabul eder umarım

iyiki burası varda biraz konuşup rahatlıyoruz

haklısın canım.umutsuzluğu kapılma.bende 1 buçuk yıldır bebeğimi bekliyorum.bende bi sorun yok eşimin değerleri çok güzel ama olmuyo.bu ay rahim filmi çektirdik artık son olarak.sebebi olsa tedaviyi ona göre yapılır ama sebeb olmayınca yapacak bir şey olmuyor.en iyisi allaha bol bol dua etmek elden başka bir şey gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…