Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kıprasıyorrr:emir_bebek:karnı acıkınca hıc durmuyor hep yemek saatınde tepısıyor yemek yıyorum 10 dk sonra tık hareket yokkaydirigubbakcemile3 cok oburr zaten dr da normal doguramazsın dedı bebek cok toplu bu hızla buyumeye devam ederse 4ooo gr ın uzerınde olur dedı :1shok:bızım kız kesın evde kalacak bır ayak varr palet gıbı valla akannehir dr bu haftalarda 30-40 gr arasında olmalı dedı bılemedın 50 gr oda max dedı bızım kız ıse 122 gr :1shok: babamız kara kara dusunuyorr bu sabah oldum gulmekten dıyorkı anne bu bebegın buyumesı durur demı bu hızla buyumeye devam etmezz annemde dıyorkı zavallı kadın yok oglum asıl bu aydan sonra baslar hızla buyumeye :1shok: esımın yuzunu gormelıydınız kaydirigubbakcemile3

ooo maaşallah maaşallah:nazar::nazar::nazar: sağlıklı olsunda kilosu önemli değil bidenem sen yemene içmene bak rahat ol bebişin sen az yesende alacağı aynı kiloyu alacak annesi daha öncede demiştim senin yediklerin bebişine yarıyor maaşallah...

ay ALMıNAS gerçekten hissediyor musun kıpırdadığını?biziim oğlanda 150 gr olmuş ama ben daha hissedemiyorum kıpırdadığını.ama çok karnım acıkıyor.ama doktor yanlış söylemiş heralde bu hafta 100 gr civarı olması gerek yani senin ki çok normal.doktorunda günahını almayayımda bazı doktorlar bilerek sezeryan yaptırmak istiyorlar.

Son düzenleme:
alminascım maşallah :nazar: :nazar: bebişine ve sana.Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasibetsin.benim adetim bu ay onikisinde listeye eklermisin canım bu ay hamişlerimizin sayısı artar inşallah allahım isteyen herkesin yüzünü güldürsün...

ooo maaşallah maaşallah:nazar::nazar::nazar: sağlıklı olsunda kilosu önemli değil bidenem sen yemene içmene bak rahat ol bebişin sen az yesende alacağı aynı kiloyu alacak annesi daha öncede demiştim senin yediklerin bebişine yarıyor maaşallah...
esemosum cıft ısım dusunuyorum ama ılk ısmı hazır zehra koyacagım anneannemın adı o öldüğü gün ben hamıle oldugumu ogrendım zehraya ek bır ısım dusunuyorum yaww canım cok kılo alıyorumm :((( bebekte oyleee ne olacak analı kızlı halımız bılmem bilmiyorumkismile

ay ALMİNAS gerçekten hissediyor musun kıpırdadığını?biziim oğlanda 150 gr olmuş ama ben daha hissedemiyorum kıpırdadığını.ama çok karnım acıkıyor.ama doktor yanlış söylemiş heralde bu hafta 100 gr civarı olması gerek yani senin ki çok normal.doktorunda günahını almayayımda bazı doktorlar bilerek sezeryan yaptırmak istiyorlar.
oyyy masaallah ben coktandır hıssedıyorumm karnı acıkınca cok kıpırdıyor hıc durmuyorr
benım dr um ıyıdır sadece bebege gore degılde benımde kılolarıma gore dedı sezeryanı bakalım kısmet ne olacak senın oglanada masaallah yaa oda tosunnn :emir_bebek:
alminascım maşallah :nazar: :nazar: bebişine ve sana.Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasibetsin.benim adetim bu ay onikisinde listeye eklermisin canım bu ay hamişlerimizin sayısı artar inşallah allahım isteyen herkesin yüzünü güldürsün...

amın canım cok sagol allah sızlerede nasıp etsın eklerım canım lısteye

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
29.nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAMA
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::01 OCAK 2010
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SEROPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ::::::::::::::::::::11 MART 2010
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 3 MAYIS 2010 zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................19 AGUSTOS
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........24 EYLÜL
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE
109.özemek..........................................................KLOMEN
110.ceydammm.....................................................KLOMEN
111.esemos..........................................................İLAÇSIZ
112.nurtopu...........................................................TÜP BEBEK
113.emine kaya.....................................................KLOMEN
114.firstmoonxxx...................................................MERİONAL 75

deryaberil.............................birgün mutlaka (KLOMEN)
umutlu22.......................................... ........... 2.kere hamiş olacak birgün..
serselo........................................... ............patikler örülmeye başlandı...olacak birgün....
kuzu84............................................ ...................brgün mutlaka olacak

**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

ŞUBAT AYI LİSTESİ

MELEĞİM VE AŞKIM............. 1 ŞUBAT
GULUMSEHAYATA................10 ŞUBAT
RUFEYDESERRA..................13 ŞUBAT
DİLEMYARE..........................25 ŞUBAT
SUER................................... 26 ŞUBAT
PENYEZ26.............................
GYSHNKY.............................
BALANCE.............................
GAMSEM..............................

İ**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
MART AYI LİSTESİ

SERSELO.......................3 MART
CENNETİMSİN.................3 MART
HELENA_........................4 MART
KUZU84..........................10 MART
DELFİNO........................12 MART
JALE33...........................12 MART
SELMA_AKSU................12 MART
DİSİKUS.........................16 MART
KTG...............................17 MART
CETREFILLI................... 25 MART
UMUTLU22.....................27 MART
OZGEOZGE....................
ZEYNO1981....................
AYSİMA04......................
UHDE.............................
KUKULETA09..................
SAZİYE19........................
TOLUNAY.......................

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN****MAAŞALLAH LİSTEMİZE

kızlar ben bugun ucuz gebelık testlerınden aldım sılık cızgı cıktı...cok merak edıyorummmmm..habıre bakıyorum baya baya cızgı var ama sılıkkk

günaydın kızlaaar, benim kırmızılar geldi, allaha şükür haftasoınu geldi de sancıları işyerinde çekmek zorunda kalmadım, yeni tarihim muhtemel tarihim 25 mart canlarım...

canım inşallah şu kırmızıları son görüşümüz olur:))) benimde bir sonraki adet tarihim 26 mart inşallhhhh hamile kalırızzz bu ay.....

jale33 sen nasıl hissetmiştiin aynılarımı olmuştu sanada yani karında regl ağrısıgibi ağrılar falan....

canım benim normalde adet belirtim sadece aşırı sinirdir başka belirti olmaz adet olduğum yani kahverengi akıntı geldiği anda ağrılarım başlar.ama benim belirtilerim göğüs uçlarında aşırı hassaslık ve ağrı,kasıklarıma ara ara giren ağrılar vb.şeylerdi.birde benim adetim 23,24 günden fazla olmaz ama o sefer 27 gün olmuştu.ama hepsi ilacın etkisiymiş sonradan anladım canım.

kızlar slm nasılısnız ben klomen kullanıyorum 2 aydır ama edt düzensizligim basladı henüz adette olmadım bu ay düzensiz yaparmı klomen sevgiler

canım bende de adet gecikmesi yapmıştı.benim ömrümde adetim 23,24 günde başlar ama klomen kullandığımda 27 hatta 28 güne uzadı çok heveslenmiştim ama fos çıktı canım umarım seninki öyle olmaz

günaydın kızlaaar, benim kırmızılar geldi, allaha şükür haftasoınu geldi de sancıları işyerinde çekmek zorunda kalmadım, yeni tarihim muhtemel tarihim 25 mart canlarım...

canım hayırlısı neyse o olsun doğru zaman değildi demekki.sıkma hiç canını.

KISLAR ISIM ECMEL dıgerı ıse REVNA ne dıyorsunuzzz

canım revna daha güzel geldi bana hele anlamı çok güzelmiş.benim ismimin anlamı olmadığı için çocuğuma koycağım ismin anlamına çok dikkat etmeyi düşünüyorum.bence de revna canım

mrbaa kıslarrrrrrrr..ben bugn gıttım dr dedıkı bı yumurtan atılmıs 2 yumurtan daha vr dedı oyuzden devam dedı ama anlamadıgım yumurtanın atılması ne yanı çatlamısmı oluyo yoksa o atılan yumurta tutmadıgı için mı...????offffffff bılen varmıı

canım benim normalde adet belirtim sadece aşırı sinirdir başka belirti olmaz adet olduğum yani kahverengi akıntı geldiği anda ağrılarım başlar.ama benim belirtilerim göğüs uçlarında aşırı hassaslık ve ağrı,kasıklarıma ara ara giren ağrılar vb.şeylerdi.birde benim adetim 23,24 günden fazla olmaz ama o sefer 27 gün olmuştu.ama hepsi ilacın etkisiymiş sonradan anladım canım.

canım bende de adet gecikmesi yapmıştı.benim ömrümde adetim 23,24 günde başlar ama klomen kullandığımda 27 hatta 28 güne uzadı çok heveslenmiştim ama fos çıktı canım umarım seninki öyle olmaz

aynen canım benimde tam gününde olurdu sekmezdi adetim evet benimde fos çıktı kısmet diyelim artık..

slm kızlar bugun gittim yumrtam 19cm olmus ama rahmin incelmiş dedi ne yapayımbn smdi progestan verdi o bi işe yararmı

anlamı gunes ısıgında parlayan su damlası
ayyy bu olsunzemuszemus adıyla yasasın, çok güzelmiş anlamı
cetrefillim canım senden hiçbirimiz asla umudumuzu kesmeyiz sen gayet güçlü hiç pes etmeyecek kadar da kendini bilen birisin tanıdığım kadarıyla canım ben inanıyorum 1-2 ay içinde sen hamile kalacaksın yeterki stres yapma bak göreceksin gelecek bebişin...
canımmm cok saol, ne güzel seyler yazmısın, inşallah dediğin gibi olur, rabbim agzından alsın inşallah

kızlar ben bugun ucuz gebelık testlerınden aldım sılık cızgı cıktı...cok merak edıyorummmmm..habıre bakıyorum baya baya cızgı var ama sılıkkk
helenaaa hadi hayırlısı, sakin ol, cok düşünme, inşallah bebegin seniledir.

canım inşallah şu kırmızıları son görüşümüz olur:))) benimde bir sonraki adet tarihim 26 mart inşallhhhh hamile kalırızzz bu ay.....
inşallaaaaaah:Saruboceq:
canım hayırlısı neyse o olsun doğru zaman değildi demekki.sıkma hiç canını.
yok yok sıkmıyorum, sadece anlık üzüldüm gecti, hayırlısı artık, beklemek bizden...

slm kızlar bugun gittim yumrtam 19cm olmus ama rahmin incelmiş dedi ne yapayımbn smdi progestan verdi o bi işe yararmı
maşallah yumurtan güzel gelişmiş ama rahim incelmesiyle ilgili bişey bilmiyorum canım ben..

çok kötüyüm kızlar doktora gittim bu gün geldigimden beri öle yatıyorum ruhu çekilmişler gibi başım çatlıyo arıdan mafoldumben 15 de adet olmuştum klomen kullanmıştım bu ay işte 13 dedi yumurtan bebek olabilmesi için 18-19 olmalı dedi doktor çarşamba gene çagırdı . Ne demek şimdi bu ben hiç bi şey anlamadım adamıda yanıma yaklaştırmıyodum c.tesi doktordan sonra diye oda tecavüzcü coşkun gibi bakıp duruyo ayyy sinirlerim bozuldu benim yaa mafoldumben çarşamba 19 olmazsa nolucak yani şimdi hmm bilenler aydınlatsın lütfen :gitme:

çok kötüyüm kızlar doktora gittim bu gün geldigimden beri öle yatıyorum ruhu çekilmişler gibi başım çatlıyo arıdan mafoldumben 15 de adet olmuştum klomen kullanmıştım bu ay işte 13 dedi yumurtan bebek olabilmesi için 18-19 olmalı dedi doktor çarşamba gene çagırdı . Ne demek şimdi bu ben hiç bi şey anlamadım adamıda yanıma yaklaştırmıyodum c.tesi doktordan sonra diye oda tecavüzcü coşkun gibi bakıp duruyo ayyy sinirlerim bozuldu benim yaa mafoldumben çarşamba 19 olmazsa nolucak yani şimdi hmm bilenler aydınlatsın lütfen :gitme:

canım sinirlerinin bozulmasına gerek yok yumurtan daha olgunlaşmamış demek.çarşamba çağırmış eğer yumurta 18,19 mm olursa çatlatma iğnesi yapacak.korkacak bişey yok yani kaç yumurta var bir tanemi.eğer yumurta olgunlaşmamışsa sana yine şu tarihde gel der.sıkma canını.kocanıda üzme biyerleri şişmesin sonra kızz

progestanın boyle bi özelligi varmıki acep

Progesteron yumurtalıklar tarafından salgılanan bir cinsiyet hormonudur. Ön hipolizden salgılanan lutein yapıcı hormonun denetimi altında üretilir. Progesteron başlıca etkilerini kadın cinsel organlarında gösterir. Östrojenin etkilerini bastırır ve östrojenle birlikte bazı değişimlere yol açar.Dölyalağı kas dokusunun uyarılar birliğini azaltarak kasılmasını zorlaştırır, bu koza salgının artmasını sağlar, dölyalağı ağzındaki bezlerin salgısının birleşimini ve özelliklerini degiştirir, dölyalağında döllenen yumurtanın daha kolay yerleşmesi için gerekli ortamı hazırlar. Bütün bu özellikleriyle gebeliğin başlamasını ve sürmesini sağlayan progesteron ayrıca gebelikte öbür hormonlarla birlikte meme dokusunu geliştirir ve bu dokuyu doğum sonrasında süt salgılamaya hazır duruma getirir.

canım progestanın etkileri bunlar.benimde bi ara adetim uzun sürmüştü rahim duvarı incelmiş dedi ama sonraki ay düzeldi.bildiğim kadarıyla yukarda da yazılı ama,yumurtanın rahimde tutunmasını zorlaştırıyormuş.eğer gebelikte oluşursa düşüğe neden olabilirmiş.progesteron işe yarar büyük olasılıkla

canım sinirlerinin bozulmasına gerek yok yumurtan daha olgunlaşmamış demek.çarşamba çağırmış eğer yumurta 18,19 mm olursa çatlatma iğnesi yapacak.korkacak bişey yok yani kaç yumurta var bir tanemi.eğer yumurta olgunlaşmamışsa sana yine şu tarihde gel der.sıkma canını.kocanıda üzme biyerleri şişmesin sonra kızz

1 yumurta var off çok gerginim normalmi yani 10 günde bu kadar büyümesi hmm
Valla düşmüşüm kendi derdime koca moca görmüyo gözüm şişerse şişsin ayy yok bi şey olmasın bide onla ugraşmayalım aklinialirimsmile

1 yumurta var off çok gerginim normalmi yani 10 günde bu kadar büyümesi hmm
Valla düşmüşüm kendi derdime koca moca görmüyo gözüm şişerse şişsin ayy yok bi şey olmasın bide onla ugraşmayalım aklinialirimsmile

canım ben adetin 3üncü gitmiştim yumurtmın biri 10mm di.ama ben 24 güne bir adet oluyorum büyük ihtimalle yarın yumurtlama günüm.benim çok çabuk büyüyo zilliler.sen kaç günde bir adet oluyorsun.ondan yola çıkarak buluruz normal olup olmadığını

Back
X