Günaydııın. İşte geldim burdayıım, ben bu işte ustayııımm kaydirigubbakcemile2 Alminasım, Cetrefillim nasılsınız canlarım. Ben hafta sonu yoktum biliyorsunuz, şimdi geçmişi okuyacağım. Sizi çook özledim şekerleriiiimm olumunekankayizsmile
vayyy sekercım gelmısss nasıl gectı haftasonun bızde senı cok ozledıkkkGünaydııın. İşte geldim burdayıım, ben bu işte ustayııımm kaydirigubbakcemile2 Alminasım, Cetrefillim nasılsınız canlarım. Ben hafta sonu yoktum biliyorsunuz, şimdi geçmişi okuyacağım. Sizi çook özledim şekerleriiiimm olumunekankayizsmile
adet tarihim 20 mart diyelim 25 şubatta oldum sanırım o ara olur :sm_confused:
kolay geleeeee:hulya:kızlar bıra mutfaga gıdıyorumm ben ıslerımı halledeyımm gelırım yıne buralardayımm
günaydın esemooos nasılsın datlum kıymatlumhepinize günayyydın şekerlerrropuyorumnanaktan
canım ben yumurta takibi için gittigimde doktorum boyutları söylüyodu ekrana bakarak, işte 16 mm 17 .. diye, dedim ne demek yani, çatlamaya hazır 15le 22 arası catlama bekliyoruz dedi, sen bol bol incir ye canım, o yumurtanın olgunlasmasını hızlandırır, bir de doktora adetinin kacıncı günü gittiginde önemli tabi.selam kızlar ben yeni katıldım benım sorunum 2 aydır tedavı goruyom 1 ayda kılomen ve catlama iğnesı oldum tutmadı şimdı 2 aydayım iğneyı vulula 1 hafta oluyor ama bu ayda zor gıbı cunku yumurtalıklar fazla buyumuyorr en son 15 mm olmuyor herhalde 20 mm olması gerekıyor bu konuda yardımcı olursanız sevınırım
alminas ben 24 regl oldum mafoldumben 24 marta yazarmısın
off neyse uzulmek umudu kaybetmek yok yola devam tutana kadar calısacagızzz tamam mı canımalminas ben 24 regl oldum mafoldumben 24 marta yazarmısın
rıca ederım sekercımalminas teşekkürler canm
Arkadaşlar bişey sorucam bende çikolata kisti vardı ilaç tedavisiyle geçti bu ayda normal kist çıktı. Bu ay bizim işyeri çok soğuktu çok üşüdüm acaba ondan olurmuki
kolay geleeeee:
canım ben yumurta takibi için gittigimde doktorum boyutları söylüyodu ekrana bakarak, işte 16 mm 17 .. diye, dedim ne demek yani, çatlamaya hazır 15le 22 arası catlama bekliyoruz dedi, sen bol bol incir ye canım, o yumurtanın olgunlasmasını hızlandırır, bir de doktora adetinin kacıncı günü gittiginde önemli tabi
adetın 3 gun gıdıyom kılomen verıyor ama fazla buyutmuyor sonra 2 gun menopoz hapı verıyor
Hoşgördüm Ayşeciğiim. Hafta sonu ben çalışmıorum gülüm. Evde de internet olmadğı için sizlerden uzakta kalıyorum. Ancak pazartesi sabahı geçmişi okuyabiliyorumm. a.shoşgeldiiin umutluuuum, nerdeydin ki haftasonu sen kaçakkaydirigubbakcemile3nasılsın?
Aman gülüm sorma yaa, hafta sonu acayip yoğun geçti. Maalesef ki iki tane günüm de aynı güne denk geldi. Cumartasi gündüz ve geçce ayrı ayrı günlerim vardı evde. Temizlik, hazırılk, hizmeet vs. ile geçti. akannehir Pazar da oğlumun kuşak sınavı vardı oraya gittik yine kalabalık ve gürültüü. Anlayacağın hiç dinlenemeden işe geldim. Gülüm benim yeni tarihimi 27 Mart yazmışsın ama ben hala adet olmadım. 4-5 günden bu yana kahverengi lekelenmelerim devam ediyor fakat reglim sökülemedi dahaa. Şimdilik benim yeni tarihimi sil istersen canıım. Kardeşin ve annenler gitmiş Allah kavuştursun canım. Kocacığın da gidecekmiş, Hayırlısıyla gitsin, hayırlısıyla gelsin inşallahh.vayyy sekercım gelmısss nasıl gectı haftasonun bızde senı cok ozledıkkk
tamam canım eklerım az sonra hayırlı olsun tekrar hosgeldınnn
Sana da günaydın güzel yüzlüüümm. olumunekankayizsmilehepinize günayyydın şekerlerrropuyorumnanaktan
Ben de öyle tahmin ettim canım. Ama nasıl adetse bu sökülemedi gittiii. Artıkın sökülse de yeni doktorcuğuma gitseeem.tamam umutlum lekelenmem var deyınce adet oldun sandım degıstıreyım bırazdan
Günaydın balım biz iyiyiz sen ve bebişimiz nasılsınızgünaydın arkadaşlar hepinize nasılsınız bakalım
ohhh herkesler burda nasılsınız kızlar...sabah bi ara uğradım hepniz çıkmışsınızklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?