CANIM B EN DE KLOMENLE YUMURTLUYORUM AMA HIC BIRDEN FAZLA YUMURTAM OLMADI KI BENIM?ZATEN GEREKEN BIR TANE..FAZLA OLMASI BIRSEYI DEGISTIRMIYOR..BEN DE 4 SEFERDIR DENIYORUM KLOMENI DE UZUN SURE KULLANDIRMIYORLAR,,,BU AY OLMAZSA (BEKLEMEDEYIM 4 Marta kadar) BEN DE IGNE DUSUNUYORUM ..KENDI KENDIME ASI YAPICAKMISIM YUMURTA ICIN..AMA BANA DOKTOR YAN ETKISINDEN BAHSETMEDI..SADECE COGUL GEBELIK SANSI ARTAR DEDI..VARSA BI YAN ETKISI ISTEMEM OZAMAN:1shok:slm kızlar cok mutsuzum ya bu ay son klomn kulanısım doktor ole dedi klomn bana pk yaramadı malesefilk ay kist yaptı ikinci ay 2 tane oldu ama tüpüm olmayan taraftan oldu bu ayda tüpüm olan tarafta ama bu seferde rahmi inceltmiş bi dahaki ay igneye gecelim dedi ama ignede yan etki cokmus ne olur dua edin bu ay olsun yoksa malesef yaza kadar ara vermek zorundayım bu klomn niye bnde yumrta geliştirmiyo 1 yada 2 ile kalıyorum bu 3 4 olanlar nası l oluyo
Ne gibi yan etkiler canim biraz bahseder misin?benim dedigim asidan bahsediyorsun di mi?bana bi dünya yanetki saydı bnde yaza kadar bıraktım cocuk işini bu arada olursa ne ala
slm kızlar cok mutsuzum ya bu ay son klomn kulanısım doktor ole dedi klomn bana pk yaramadı malesefilk ay kist yaptı ikinci ay 2 tane oldu ama tüpüm olmayan taraftan oldu bu ayda tüpüm olan tarafta ama bu seferde rahmi inceltmiş bi dahaki ay igneye gecelim dedi ama ignede yan etki cokmus ne olur dua edin bu ay olsun yoksa malesef yaza kadar ara vermek zorundayım bu klomn niye bnde yumrta geliştirmiyo 1 yada 2 ile kalıyorum bu 3 4 olanlar nası l oluyo
bana bi dünya yanetki saydı bnde yaza kadar bıraktım cocuk işini bu arada olursa ne ala
mrb arkadaşlar.ben pko hastasıyım benıde alın aranızaa.
yarın klomene başlıyorum.
benide listenize eklermisin
Aramıza hoşgeldin Ecrin. Tedavin hayırlı olsun. En kısa zamanda kavuşursun inşallah meleğine.
slm kızlar cok mutsuzum ya bu ay son klomn kulanısım doktor ole dedi klomn bana pk yaramadı malesefilk ay kist yaptı ikinci ay 2 tane oldu ama tüpüm olmayan taraftan oldu bu ayda tüpüm olan tarafta ama bu seferde rahmi inceltmiş bi dahaki ay igneye gecelim dedi ama ignede yan etki cokmus ne olur dua edin bu ay olsun yoksa malesef yaza kadar ara vermek zorundayım bu klomn niye bnde yumrta geliştirmiyo 1 yada 2 ile kalıyorum bu 3 4 olanlar nası l oluyo
ALMİNAS1976
mrb.bende yeni katıldım aranıza.listeyi siz yapıyorsunuz galıbaa.bende yarın başlıyorum klomene benıde listeye eklermisin
kıs umutlum ıkımızden baskası yokkkk
merhaba hosgeldın tedavın hayırlı olsun arkadasımm. Mart ayındakı adet tarıhını soylersen ekleyebılırımmm
kızlar aranızda pko olup hamıle kalan varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?