Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar dün çatlatma iğnesi bugün ilişki ve yarın dr. çağırdı neye bakacak bilen varmı..döllenmenin olup olmadığı en kısa ne zaman öğreniliyor

Canım muhtemelen yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakacaktır. Yani iğne işe yaradı mı diye.

ben geldim ama kimsecikler yok.:sinifsinif:bu saatte topiği böle yalnız bırakmazdınız nere gitti bu millet.oohhh kuzucumla,alminasta birlikte takılıyomuş,ne güzeelll.öpüyorum hepinizi.kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

ben varımmkaydirigubbakcemile2

arkadaşlar mrb
kütahya olarak polis şehidimize ağlıyoruz
eşimin çocukluk arkadaşının eşi bi hiç uğruna dün şehit oldu
dün akşamdan beri çok kötüyüz
Rabbim günahlarını affeylesin cennette buluştursun onları.
daha 2 yıllık evliydiler bebekleri olucaktı gelişememişti ve düştü...
Rabbim kimselerin başına vermesin

arakadaşlar bana cvp veren yokmu çatlatma iğnesi yumurta kaç mm olunca vuruluyo benim şu an 13 mm

canım yumurta en az 17 yada 18 ml olunca vuruluyo çatlatma iğnesi.zaten 1 veya 2 gün içinde o boyuta gelicektir.şuan 13 ml ise drun bidaha ne zaman gel dedi.gün vermesi lazım.en az 17 yada 18 olduğunda vurduracak.

Başınız sağolsun. Allah geride kalanlara sabır versin. Çok üzüldüm.senağlama

tşk ler cevap yazdığınız için dün 13 mm di 2 gün önce 11mm di yavaş büyüyo dedi menogon kullanıyorum 1 tane kaldı perşembe gidicem duruma göre vuracak bakalım artık

ilknurcum benim geçen ay 12. günde 14mm. idi bu ay gonaphene kullandım 13. gün 20 ye 24 mm. olmuştu iğneyi vuruldum sabah dr. a gidicem..

iğneden sonra 36. saatin dolmasını bekliyorum o da gece 3 gibi doluyo yaaaa. bugünde çok yoruldum uyuyup kalıcam die korkuyorum boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…