ağladım ya okurken ne denir ki üstüne?ben artık tedavimi bıraktım anne olmak istemiyorum çok yoruldum artık dün ağlamaktan içim çıktı ben vazgeçtim psikolojim çok bozuldu artık eşime de söyledim korunmak istiyorum 2 yıl bitti yoruldum artık çok yorgun hissediyorum canım çok acıyor yüreğim çok acıyor artık ilaç iğne adet günü ovulasyon günü beklemek istemiyorum bunaldım artık
ben artık tedavimi bıraktım anne olmak istemiyorum çok yoruldum artık dün ağlamaktan içim çıktı ben vazgeçtim psikolojim çok bozuldu artık eşime de söyledim korunmak istiyorum 2 yıl bitti yoruldum artık çok yorgun hissediyorum canım çok acıyor yüreğim çok acıyor artık ilaç iğne adet günü ovulasyon günü beklemek istemiyorum bunaldım artık
ben hala ağlıyorumağladım ya okurken ne denir ki üstüne?
benim ümidim kamadı artık çok yoruldum bunaldım yeter artık anne olmak istemiyorumaaa cennetım o nasıl sozz bırakmak yokk hepımız gectık o yollardan hepımız uzulduk agladık toparlanıp heray yolumuza devam ettık ve sonunda basardıkk hamıle olduktan sonra bıle buradan gıtmedım sırf sızın gıbı arkadaslarıma yardımım olsun umutlarını yıtırmesınler olacagına ınansınlar dıye kaldım bu topıkte ıstersen ılk zamankı mesajlarımı yayınlayayım bak nasıl umutsuzdum nasıl aglıyordumm sakın stres yapma rahat ol ınan kı bebegın gelecekk
günaydın arkadaşlar hepinize cennet hepimiz bu yoldan geçtik canım mücadele verdik başaracaksın bak gülüm başarınca bu ağladıklarını bile unutacaksın lütfen sıkma canını
ben çıkıyorum kızlar bir daha ne zaman gelirim bilemem belki de gelmem :çok üzgünüm:arkadaşlıklarınız için hepinize teşekkürler:a015: size bu zor yolda başarılar:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
anammm sırf bunalım olduk yıne heeelmaz:
umutlum bende seni çok merak ettim anjiyon iptal oldu haa peki nezaman gideceksin...ben bikaçgündür giremedim k.k ya biraz canım sıkkın moral bozucu olaylar yaşadım neyse hafta içi anlatırım öptüm seniii....
Anjiom iptal olmuştu gülüm, çarşamba gününe almışlardı. Sabah aradılar bu defa da perşembeye ertelediler. Ama büyük olasılıkla da gitmeyeceğim. Perşembe günü yengem doğuracak inşallah. Benim de iyiice canım sıkıldı sürekli ertelemelerine. İnsan ister istemez stres yapıyor, günler sürekli değişince de stres büyüyor. Ne diyeyim vardır bunda da bir hayır. Doğum kontrol hapı biteli 5 gün oldu benim adet hala yok. Sen niye bozdun moralini gülüüüm. Salla gitsin dünyayı canımıniçii. Sen neler gördün geçirdin de yine toparladın kendini, bir kaç olay yüzünden zaten kendini yıpratmazsın. Yıpratmazsıın dimiisengözlerimebaksanab E haydi gel artık da görüşelim gülüümm.
Sultaanım merhaba. Nasılsın güzeller güzeliim. Hafta sonu ne yaptın, uyudun mu bari bol bol. Minnoşumuz nasıl?günaydın arkadaşlar hepinize cennet hepimiz bu yoldan geçtik canım mücadele verdik başaracaksın bak gülüm başarınca bu ağladıklarını bile unutacaksın lütfen sıkma canını
Cennet geçmiş olsun gülüm. Bu yolda çoook dönenler oldu. Yani ben çoğuna şahit oldum. Ama o anne olma isteği yeter artık istemiyorum demekle bitmiyor ki canım. Şu anda senin moralin bozuk, o yüzden dünyanın sonuymuş gibi geliyor. Fakat sen de biliyorsun ki dünyanın sonu değil. Allah sana ve eşine sağlık sihhat versin, bebiş nasıl olsa olur. Haa olmazsa da yaapacak birşey yok, taktir Allahın. Ama böyle durumlarda, yani bebek fikrini kafasından atanlarda daha kolay hamile kalınıyor. İnşallah sen de bir-iki ay sonra gelir, hamileyiiiim diye bağırırsın. Allah bahtını da yolunu da acık etsin.ben çıkıyorum kızlar bir daha ne zaman gelirim bilemem belki de gelmem :çok üzgünüm:arkadaşlıklarınız için hepinize teşekkürler:a015: size bu zor yolda başarılar:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
Allah başka dert vermesin Kuzucuğum. Dediğin gibi yeni umut... Git bakalım Sevdanın doktoruna, o ne diycek. Ben ne yapayım hala ve haalaa adet olmayı bekliyorum. Aman ben de mi bi isyan etsem acaba, adet olamıyorum diye.umutlum evet yoktum ama artık buradyım :))) husran oldu cnm bu ayda ve 4. ay bıttı 5. aya gırcem tedavıde yenbı ay ynı umut :)) uzuldum cok uzuluorum ama napım Allah nasıp etmedı hayırlıs dıorum sennasılsın napıosun
Huu kızlaaar adet oldum diye ağlamayın hiiçç. Şükredin ki adet olabiliyorsunuz, yeni bir aya umutla girebiliyorsunuz. Ya bir de adet olamazsanız ne olacaak. Allahım hepimize hayırlısın neyse onu nasip etsin. Gönlümüzü de hayırlı olana razı etsin inşallahh.
anammm sırf bunalım olduk yıne heeelmaz:
Canımıniçi sen sakın bunalım olmaaa ha. Gülüm senin kilolar arttı tabii, fındık kızımız da büyüdüü. Önümüz de yaz... Allah sana ve senin gibi olanlara derman versin inşallahhh. Ben temmuz ayında doğurmuştum oğlanı, 7 aylık olmama rağmen çook rahatsızlık çekmiştim. Yani zor oluyor neticede. Ama olsun sonunda tatlıı bi kızımız olceek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?