Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ben artık tedavimi bıraktım anne olmak istemiyorum çok yoruldum artık dün ağlamaktan içim çıktı ben vazgeçtim psikolojim çok bozuldu artık eşime de söyledim korunmak istiyorum 2 yıl bitti yoruldum artık çok yorgun hissediyorum canım çok acıyor yüreğim çok acıyor artık ilaç iğne adet günü ovulasyon günü beklemek istemiyorum bunaldım artık

ağladım ya okurken ne denir ki üstüne?

aaa cennetım o nasıl sozz bırakmak yokk hepımız gectık o yollardan hepımız uzulduk agladık toparlanıp heray yolumuza devam ettık ve sonunda basardıkk hamıle olduktan sonra bıle buradan gıtmedım sırf sızın gıbı arkadaslarıma yardımım olsun umutlarını yıtırmesınler olacagına ınansınlar dıye kaldım bu topıkte ıstersen ılk zamankı mesajlarımı yayınlayayım bak nasıl umutsuzdum nasıl aglıyordumm sakın stres yapma rahat ol ınan kı bebegın gelecekk

günaydın arkadaşlar hepinize cennet hepimiz bu yoldan geçtik canım mücadele verdik başaracaksın bak gülüm başarınca bu ağladıklarını bile unutacaksın lütfen sıkma canını

ağladım ya okurken ne denir ki üstüne?
ben hala ağlıyorum
benim ümidim kamadı artık çok yoruldum bunaldım yeter artık anne olmak istemiyorum
günaydın arkadaşlar hepinize cennet hepimiz bu yoldan geçtik canım mücadele verdik başaracaksın bak gülüm başarınca bu ağladıklarını bile unutacaksın lütfen sıkma canını

mücadele edecek gücüm kalmadı benim inanmıyorum ben anne olacağıma çok güçsüz hissediyorum kendimi

ben çıkıyorum kızlar bir daha ne zaman gelirim bilemem belki de gelmem :çok üzgünüm:arkadaşlıklarınız için hepinize teşekkürler:a015: size bu zor yolda başarılar:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

ben çıkıyorum kızlar bir daha ne zaman gelirim bilemem belki de gelmem :çok üzgünüm:arkadaşlıklarınız için hepinize teşekkürler:a015: size bu zor yolda başarılar:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

nereye gıdıosun cnmmm tamm gıt bırz dınlen kafanı topla ama gerı gel ve kaldıgın yerden devam et umutsuzluga kapılma sakın hepımız bıgun anne olucaz,senın tedavın neydı sorun neydı bılmıorum cnm ama bole soyleme cok uzuldum gercekten dınlen bıraz ama sonra kaldıgın yeren devam et umudunu yıtırme hıcbırzman

umutlum evet yoktum ama artık buradyım :))) husran oldu cnm bu ayda ve 4. ay bıttı 5. aya gırcem tedavıde yenbı ay ynı umut :)) uzuldum cok uzuluorum ama napım Allah nasıp etmedı hayırlıs dıorum sennasılsın napıosun

ümit hiç bitmez cnm yasadıklarımız bir sınan onmli olan hakkıyla cıkak bu sınavdan allh kuluna tasıyamıyacagı yükü vermez cekiyosak bir bildigi var gecen sene 8 ay olmad bnmde bebegim en son adetimi 1 nisanda gordüm o ayda belirtiler falan nasıl umutlandım sormayın adet olunca ska gibi bu ne dedim agla agla artık umudumu kesmiştim olmayacak dedim ksin hatta günlügüme baktım hamile old ögrenmeden 3 gün once de bu ayda olmadı biliyorum hiç olmayacak yazmısım ve onu üstünden 3 gün sonra hamile old ögrendim 7 haftalıkkken düsük yaptım onsan 2 hafta sonrada dıs gebelk old ögrendim ikizmiş biri düstü biri tüpte kalmıs ama düsük old zamnı hatırlıyorum olmek istyordum o aradaki 15 günde ole agadım ki dakika susmadım 15 gün konrtol die gittim hastaneye yatırıldım 10 gun hastanede yattım iç kanama gecrdm en son ame oldum ve tüpüm alındı cok üzülmekde iyi degil simi keske sadece düsük olsaydı diyorum o günden beri daha kötüsünü düsünüp teselli olmaya calısıyorum 10 ay gecti üstünden 4 ay korundum sonra doktr hemn klomene basladı ilk ay kist yaptı hayda bir ay yine ara allhım ne günah isledim dedm hp isyan bunlar iste sonraki ay yine kullandım tüp olmayan taraftan oldu 3. ve son kullanısımdada güzel yumrta gelişti ama rahim inceldi bu seferde yani anlayacagın bütün umudum klomndi olmadı doktra dedm klomn bana yaramadı bnm zaten bi tane yumurtam oluyodu bundada 1 yumurta bana demesinmi belki o yumrtada klomnle oluyor bu ay bırakmıstım klomni yumrtlama testi aldım 15 16 da yok siilk cizgi hıh doktr haklı dedim stresten agzımda yaralar cıktı 17. günde koyu cizgi cıktı bu ya yani 18. günde yumurtladım evet yumrtladım cok sükür en azından ilacsız yumrtluyorum biraz uzun oldu belki sıkılıp okumayı bırakırsınız ama bn yazıp rahatlıyorum paylasmak cok güzel dertlerimize derman oluyoruz iyiki bu kk varrr

Sultaanım merhaba. Nasılsın güzeller güzeliim. Hafta sonu ne yaptın, uyudun mu bari bol bol. Minnoşumuz nasıl?

iyiyim hayatım sen nasılsın walla hafta sonu evdeydim eşim çalıştı bol bol uyudum denemez uykusuzluk problemi başladı bende de minnoşum da allaha şükür iyi sen neler yaptın edirnemde

merhaba kızlar sabah Dr.a gittim az öncede çatlatma iğnesini oldum hayırlısı bakalım dua edelim birbirimize de göbişlerimize bebişlerimiz konsun :CüvCüv:

QUOTE=esemos;12470076]umutlum bende seni çok merak ettim anjiyon iptal oldu haa peki nezaman gideceksin...ben bikaçgündür giremedim k.k ya biraz canım sıkkın moral bozucu olaylar yaşadım neyse hafta içi anlatırım öptüm seniii....
Anjiom iptal olmuştu gülüm, çarşamba gününe almışlardı. Sabah aradılar bu defa da perşembeye ertelediler. Ama büyük olasılıkla da gitmeyeceğim. Perşembe günü yengem doğuracak inşallah. Benim de iyiice canım sıkıldı sürekli ertelemelerine. İnsan ister istemez stres yapıyor, günler sürekli değişince de stres büyüyor. Ne diyeyim vardır bunda da bir hayır. Doğum kontrol hapı biteli 5 gün oldu benim adet hala yok. Sen niye bozdun moralini gülüüüm. Salla gitsin dünyayı canımıniçii. Sen neler gördün geçirdin de yine toparladın kendini, bir kaç olay yüzünden zaten kendini yıpratmazsın. Yıpratmazsıın dimiisengözlerimebaksanab E haydi gel artık da görüşelim gülüümm

bidenem lütfen en kısa zamanda anjiyonu yaptır ihmal etme klava:sağlığın önemli sabret ertelenirsede yaptır mutlaka canım...umutlum geçen hafta canım çok sıkıldı bahsettimya şimdi olayı anlatayım da dinle...

canım benim eşimin kuzeni var 24 yaşında kardeş gibiler onun bide kız arkadaşı vardı kız 19 yaşında henüz okuyor bunlar birlikte olmuşlar ve kız hamile kalmış bana geldiler eşim görümcem felan ne yapacağımızı bilemedik kız zırılzırıl ağlıyor kendimi öldürecem diye şu anda evlenemeyiz diyorlar tabi biz kızdık madem öyle önlem niye almadınız daha evli değilsiniz diye neyse biz ne yaptıysak kararlarından vazgeçiremedik doktora gittik ve kız kürtaj oldu olayı doğru düzgün kimse bilmediği için bende gitmek zorunda kaldım tabi ben daha kendi olayımdan yeni kurtulmuşum birde bunu yaşayınca çok üzüldüm o yavrucağın canına kıydılar atan kalbini bi çırpıda durdurdular çok üzüldüm anlatamam bizler çocuk için yapmadığımız şey kalmıyor ama hayatın bide bu tarafı var böyle insanlara çok kızıyorum herkese hayırlısını versin rabbim.. biraz uzun oldu ama içimi döktüm size olayı kimse bilmediği için şiştim kaldım bari sizinle paylaşmak istedimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…