ben çıkıyorum kızlar bir daha ne zaman gelirim bilemem belki de gelmem :çok üzgünüm:arkadaşlıklarınız için hepinize teşekkürler:a015: size bu zor yolda başarılar:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
kızlar artık eskısı gıbı rahat degılım elım ayagım sısmeye basladı karnım nasıl gergın tas gıbı ne yatabılıorum ne oturabılıyorumm ılerleyen aylar cok daha zor gececek sanırım. bu hafta bırden bıre sıstım kızlarr 3 gun ıcınde gozle gorulur bır sekılde karnım cıktı kılo aldımm resmen agırlastımm(
QUOTE=esemos;12470076]umutlum bende seni çok merak ettim anjiyon iptal oldu haa peki nezaman gideceksin...ben bikaçgündür giremedim k.k ya biraz canım sıkkın moral bozucu olaylar yaşadım neyse hafta içi anlatırım öptüm seniii....
Anjiom iptal olmuştu gülüm, çarşamba gününe almışlardı. Sabah aradılar bu defa da perşembeye ertelediler. Ama büyük olasılıkla da gitmeyeceğim. Perşembe günü yengem doğuracak inşallah. Benim de iyiice canım sıkıldı sürekli ertelemelerine. İnsan ister istemez stres yapıyor, günler sürekli değişince de stres büyüyor. Ne diyeyim vardır bunda da bir hayır. Doğum kontrol hapı biteli 5 gün oldu benim adet hala yok. Sen niye bozdun moralini gülüüüm. Salla gitsin dünyayı canımıniçii. Sen neler gördün geçirdin de yine toparladın kendini, bir kaç olay yüzünden zaten kendini yıpratmazsın. Yıpratmazsıın dimiisengözlerimebaksanab E haydi gel artık da görüşelim gülüümm
bidenem lütfen en kısa zamanda anjiyonu yaptır ihmal etmeklava:sağlığın önemli sabret ertelenirsede yaptır mutlaka canım...umutlum geçen hafta canım çok sıkıldı bahsettimya şimdi olayı anlatayım da dinle...
canım benim eşimin kuzeni var 24 yaşında kardeş gibiler onun bide kız arkadaşı vardı kız 19 yaşında henüz okuyor bunlar birlikte olmuşlar ve kız hamile kalmış bana geldiler eşim görümcem felan ne yapacağımızı bilemedik kız zırılzırıl ağlıyor kendimi öldürecem diye şu anda evlenemeyiz diyorlar tabi biz kızdık madem öyle önlem niye almadınız daha evli değilsiniz diye neyse biz ne yaptıysak kararlarından vazgeçiremedik doktora gittik ve kız kürtaj oldu olayı doğru düzgün kimse bilmediği için bende gitmek zorunda kaldım tabi ben daha kendi olayımdan yeni kurtulmuşum birde bunu yaşayınca çok üzüldüm o yavrucağın canına kıydılar atan kalbini bi çırpıda durdurdular çok üzüldüm anlatamam bizler çocuk için yapmadığımız şey kalmıyor ama hayatın bide bu tarafı var böyle insanlara çok kızıyorum herkese hayırlısını versin rabbim.. biraz uzun oldu ama içimi döktüm size olayı kimse bilmediği için şiştim kaldım bari sizinle paylaşmak istedimm..
canım tuzlu yeme birde sıksık yürüyüş yap şişmeni engeller... bebişimiz nasıl annesi karnın iyice büyüdü haaa nede olsa biz bi fotoğraf bile göremedik anlat bariii:umursamaz::dilcikar:
ya benide listeye alırmısınız son adet tarihim 23 mart klomen ve menogon kullandım bu ay bakalım perşembe doktora gidicem yumurtam büyümüşse çatlatma iğnesi verecek
İnşallah gelmez o beklenmeyen adetin. Hadi hayırlısı Şenizgünaydın kızlarr nasılsınız benim beklenmeyen adet gününe 7gün kaldı cok meraktayımmm yaa insallah olumlu bisonuc alırıminsallahh
kızlar dün çatlatma iğnesi bugün ilişki ve yarın dr. çağırdı neye bakacak bilen varmı..döllenmenin olup olmadığı en kısa ne zaman öğreniliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?