Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ben çıkıyorum kızlar bir daha ne zaman gelirim bilemem belki de gelmem :çok üzgünüm:arkadaşlıklarınız için hepinize teşekkürler:a015: size bu zor yolda başarılar:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

canım biraz kafanı dinle ama en kısa zamanda aramıza yeniden dön inş. bebişinle birlikte dönersin canım ne olur üzülme bizler birbirimizi çok iyi anlıyoruz onun için birbirimizden fazla uzak kalmayalım

canım tuzlu yeme birde sıksık yürüyüş yap şişmeni engeller... bebişimiz nasıl annesi karnın iyice büyüdü haaa nede olsa biz bi fotoğraf bile göremedik anlat bariii:umursamaz::dilcikar:

Kızlar merhaba bende yenı katıldım aranıza benım ıkıncı evlılıĞım eskı eŞımden 1 kızım var ıkıncı evlılıĞım 6 yıldır sÜrÜyo 6 aydır korunmadıĞımız halde bebeĞımız olmadı Şımdı doktora gıdıyorum Çıkolata kıstı Çıktı 2,5 cm klomen kullandım ve menogon verdı doktor 5 tane var ıÇınde 2 tane kaldı 2 tane yumurtam var 13 mm Şuanda bakalım hayırlısı sonuÇları yazarım

ya benide listeye alırmısınız son adet tarihim 23 mart klomen ve menogon kullandım bu ay bakalım perşembe doktora gidicem yumurtam büyümüşse çatlatma iğnesi verecek

cok kızdımm onlara cokkk keske gıtmeseydın sorumsuz seyler 5 dk lık zevk ugruna bır kalbın atmasını durdurmuslarrr tüüü onlara
canım tuzlu yeme birde sıksık yürüyüş yap şişmeni engeller... bebişimiz nasıl annesi karnın iyice büyüdü haaa nede olsa biz bi fotoğraf bile göremedik anlat bariii:umursamaz::dilcikar:

canım benım dıkkat edıyorum da artık boyle seyler olması normal sanırım aylar ılerlıyorrrr bugun goreceksınızzz bızım tarayıcının kartusu bıtmıss esım taktı olmadıı kacgundur ugrastıı ama en sonunda aksam yaptııı bugun ekleyecegımm resımm hıc merak etmeee
buarada gecmıste yazmıssın gozden kacırmısım ben ıstanbula gelecekmıssın herzaman beklerımm kapımız hep acıkk cok mutlu oluruz belkı bende 16 nısan dan sonra ankaraya gelecegım teyzeme 1 hafta kalabılırımm ararım senıdeee
ya benide listeye alırmısınız son adet tarihim 23 mart klomen ve menogon kullandım bu ay bakalım perşembe doktora gidicem yumurtam büyümüşse çatlatma iğnesi verecek

hayırlısı olsun arkadasım tabıkı eklerızz 23 mart demıssın ama ben onu 23 nısan olarak yazayım cunku bıze adet olacagın tarıh gerekıyorr bu arada aramıza hosgeldınnn

kıslarrr gunaydın bu sabah yıne acılıs bendennn ben bugun olmayacagımm kuzu ıle bulusupp dr a gıdecegızzz bızı merak etmeyınn topıge ugrayamayacagızz

GÜnaydın kızlar. Nette sorun var bir türlü giremedim. Girdim, üstüne bir de yazı yazamadım. Herkese hayırlı günleeerr.

günaydın kızlar bende bugün erkenciyim... umutlum nasılsın bidenem.. alminasım oh ne güzel kuzuyla birliktesin bugün doktordan sonrada takılırsınız biraz kıskandım:))sultanım canım sen nasılsın bebişin nasıl..

cok kızdımm onlara cokkk keske gıtmeseydın sorumsuz seyler 5 dk lık zevk ugruna bır kalbın atmasını durdurmuslarrr tüüü onlara

Alıntı:
esemos kullanıcısından alıntı

canım benım dıkkat edıyorum da artık boyle seyler olması normal sanırım aylar ılerlıyorrrr bugun goreceksınızzz bızım tarayıcının kartusu bıtmıss esım taktı olmadıı kacgundur ugrastıı ama en sonunda aksam yaptııı bugun ekleyecegımm resımm hıc merak etmeee
buarada gecmıste yazmıssın gozden kacırmısım ben ıstanbula gelecekmıssın herzaman beklerımm kapımız hep acıkk cok mutlu oluruz belkı bende 16 nısan dan sonra ankaraya gelecegım teyzeme 1 hafta kalabılırımm ararım senıdeee

ewet canım sorumsuz insanlara bende kızıyorum ama biz onlara evlenin ve bu çocuğu dünyaya getirin dedik yok kız annesiyle yaşıyor babada yok(ayrılmışlar)ondan annemin yüreğine iner dedi kimse yardım etmezse kendimi öldürecem dedi bidaha asla böyle hata yapmıcam dedi valla sevdacım içim yansada istemeyerekte olsa yanlarında gittim hala çok üzülüyorum..

bu arada ankaraya gelirsen inş. görüşelim.. aynen bende istanbula gelirsem görüşelim göbüşünü bi seveyim kızzzz... bende sana haber veririm gelince...

Pardon canım ya ben akŞam mesaı bıtımınde faceyı kapatıyorum mesaıye gelınce aÇıyorum ondan gÖrÜnmemıŞ olabılırım bız gayet ıyıyız canım sen nasılsın

Esemosum-Sultanım sizlere de günaydın. Sabahtan bu yana bir sürü cevaplar yazdım fakat internetteki sorunlar yüzünden hiçbirini gönderemediiim. Boşuna yazmış oldum yanii.
Esemosum benim anjiyoyu bu defa da perşembeye aldılar. O gün de yengem doğum yapacak Allahın izniyle. Akşam görüştük, önemli olan senin sağlığın, git işin gör ben de bebek de nasılsa burdayız diyor. Ben hala adet olmadım, doğum kontrol hapı biteli bugün 6. gün. Yani kafam acayip karışık, perşembeye kadar nasıl olurum, ne düşünürüm bilemiyorum. O arkadaşlara da takılıp kendini fazla üzme. Kocaman insanlar, ne yaptıklarını, ne yapacaklarını bizden iyi bilirler. Afedersin o haltı yemeyi bilmişler de korunmayı mı bilememişler. Bizler bu konuda çok hassasız doğal olarak. Ama bu bizim gördüğümüz sadece, görmediğimiz daha neler varr. Nolur kendi moralini bozma bunlar için. Rabbim bizi böyle sınıyor, onları da öyle sınıyor demek ki.
Sultanıım ben iyi sayılırım sen nasılsın gülüm. Nette sorun çıkıyor bugün hep. Ne buraya yazabiliyorum, ne de msn açabiliorum. ışyerinde engellemelere gidiyorlar büyük olasılıkla ve herşey oturuşana kadar böyle devam eder. Cumartesiye az kaldı. Minnoşumuzu göreceen.

günaydın kızlarr nasılsınız benim beklenmeyen adet gününe 7gün kaldı cok meraktayımmm yaa insallah olumlu bisonuc alırıminsallahh

merhabalar,dün Dr.da büyüyen yumurtayı görünce bile kalbim nasıl çarptı..dr. yumurtanın ölçülerini alırken heyecandan titredim.hastaneden çıkarken sanki hamileymişim gibi sevinerek çıktık çatlatma iğnesiylede sanki karnıma bebişi koymuşlar gibi değişik hissettim işte ooooofffff...birde o yumurtanın döllenmişini görsem nasıl olacam acaba..neyse oda olacak inşallah..tedavinin ilk ayı olduğundan bu kadar heyecanlandım herhalde

kızlar dün çatlatma iğnesi bugün ilişki ve yarın dr. çağırdı neye bakacak bilen varmı..döllenmenin olup olmadığı en kısa ne zaman öğreniliyor

günaydın kızlarr nasılsınız benim beklenmeyen adet gününe 7gün kaldı cok meraktayımmm yaa insallah olumlu bisonuc alırıminsallahh
İnşallah gelmez o beklenmeyen adetin. Hadi hayırlısı Şeniz
kızlar dün çatlatma iğnesi bugün ilişki ve yarın dr. çağırdı neye bakacak bilen varmı..döllenmenin olup olmadığı en kısa ne zaman öğreniliyor

Allah Allah niye çağırmış kii bilmiyorumkismile Benim doktorum hiç çağırmamıştı iğneden sonra. Yarın gidince niye çağırdığını bize de söylersin artık Destinacığım. Döllenmenin olup olmadğını iğneden 12-14 gün sonra kan tahliliyle öğrenebiliyoruz ancak diye biliyoruum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…