canım senin aşılamamı yumurta takibimi
Merhabalar..GUNAYDINN KIZLARRR ACILIS BENDEN YINEEEEE
yenı arkadaslar aramıza hosgeldınızz lıstteye katılmak ıstersenızz adet tarıhınızı soylemenız yeterlııı
kızlar çatlatma iğnesi olmadan sadece klomen kullanıldığında günde tek hap, kasık ve belde şiddetli ağrı yapar mı??
yapar hayatım bende de yapmıştı
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZEMİNN.AMİNN****
meraba kızlarr..
aslında hergün bi uğrayıp neler olduğuna bakıyorum ama pek biyere bişey yazmıyorum. çok az kişi kaldı bu topicte. iyice azaldı klomen kullananlar heralde..
inşallah çok az kalan listedeki herkes en kısa zamanda bebeklerine kavuşur. sakın umudunuzu yitirmeyin. listede olan 116 kişi de sizin geçtiğiniz yollardan geçti. bunu sakın unutmayın ve Allah'a dua edin ve sabır gösterin. Rabbim muhakkak mükafatını vericektir. bu tedavilerin hepsinin birer vesile olduğunu da unutmayın. Rabbim zamanı gelince tedaviyle yada tedavisiz nasip edecektir. emin olun böyle düşününce çok rahatlıyo insan. ben de 5 senelik evliyim ve 1,5 seneden sonra bebek istemeye başladık. her ay bi umutla beklemenin ne demek olduğunu çok çok iyi biliyorum. çok sabırsızımdır aslında her konuda. ama Allah insanı öyle bi eğitiyo ki.. ne zaman sabır etmeyi öğrendim, o zaman rabbim banada bi mucize nasip etti. inşallah kucağımıza almamızı da nasip eder.
biz de bugün cinsiyetini öğrendik. oğlumuz olucak Allah kısmet ederse. sizlerle paylaşmak istedim.
İnsallah hayırlısıyla kucagına almayıda nasip eder rabbim. Darısı bizim basımıza insallah. Sen nasıl hamile kaldın??meraba kızlarr..
aslında hergün bi uğrayıp neler olduğuna bakıyorum ama pek biyere bişey yazmıyorum. çok az kişi kaldı bu topicte. iyice azaldı klomen kullananlar heralde..
inşallah çok az kalan listedeki herkes en kısa zamanda bebeklerine kavuşur. sakın umudunuzu yitirmeyin. listede olan 116 kişi de sizin geçtiğiniz yollardan geçti. bunu sakın unutmayın ve Allah'a dua edin ve sabır gösterin. Rabbim muhakkak mükafatını vericektir. bu tedavilerin hepsinin birer vesile olduğunu da unutmayın. Rabbim zamanı gelince tedaviyle yada tedavisiz nasip edecektir. emin olun böyle düşününce çok rahatlıyo insan. ben de 5 senelik evliyim ve 1,5 seneden sonra bebek istemeye başladık. her ay bi umutla beklemenin ne demek olduğunu çok çok iyi biliyorum. çok sabırsızımdır aslında her konuda. ama Allah insanı öyle bi eğitiyo ki.. ne zaman sabır etmeyi öğrendim, o zaman rabbim banada bi mucize nasip etti. inşallah kucağımıza almamızı da nasip eder.
biz de bugün cinsiyetini öğrendik. oğlumuz olucak Allah kısmet ederse. sizlerle paylaşmak istedim.
canım hayırlı olsun Allah saglıgıyla kucagına almayı nasıp etsın cnmmmeraba kızlarr..
kızlarrr ben geldimmm ama sanırım kimsecikler yokben size bişey soracaktım... gebelik testi yapılıyorya değer 7,5 çıkınca hamile mi olunuyor-- bu değer çokmu düşük-- birde hangi başka durumlarda bu değer 7,5 çıkar..bi arkadaşım test yaptırdı bugün böyle sonuç çıktı ilaç felan kullanmadı sadece benim önerdiğim birtakım kürleri kullandı (bende onlarla hamiş kalmıştımda) merak ettik sonuç niye böyle diye..
canım ben sımdı degferlerı pek hatırlamıorum ama ben hamıle kaldıgımda da deger cok dusuktu bana cok yenı oldugu için degerrımn dusuk oldugu soylemıstı bıkaçgun sonra tekrar test yap demıstı ozman cnm.belkı senın arkadsınında cok yenıdr oyuzen bole cıkmıstr
inşş cnm inşşş hamıledırrr :))) hebuarada ben kanda baktrdıktan 1 yada 2 gun sonra dr gıtmıstım bana gebelık var ama kese gorunmuo cunku cok yenı demıstı:)) inşş arkadasında hamıledır cnmm hbr ver mutlakaaaayyy canım inş. öyledir 6 yıldır onlarda bizim gibi bebiş istiyorlar 3 kere aşılama 2 kere tüp bebek yapıldı ama olmadı işte...ben hamiş kaldığımda hemen yanıma geldi ve ne kullandığımı sordu bende kullandığım bütün çayları ona verdim eğer gerçekten hamişse bu benim içinde süper bi duygu olacak kız heralde beni pamuklara sarar..inş. herkesin bebişi olurya şu anda ondan haber bekliyorum akşam doktora gidecek...
kuzum bu arada ben ev işi yine yapamadım görümcem çağırdı oraya gittim daha yeni geldim anlayacan benim işler yarına kaldı offf offf iyice tembelleştim yaww...
kızlarrr ben geldimmm ama sanırım kimsecikler yokben size bişey soracaktım... gebelik testi yapılıyorya değer 7,5 çıkınca hamile mi olunuyor-- bu değer çokmu düşük-- birde hangi başka durumlarda bu değer 7,5 çıkar..bi arkadaşım test yaptırdı bugün böyle sonuç çıktı ilaç felan kullanmadı sadece benim önerdiğim birtakım kürleri kullandı (bende onlarla hamiş kalmıştımda) merak ettik sonuç niye böyle diye..
inşş cnm inşşş hamıledırrr :))) hebuarada ben kanda baktrdıktan 1 yada 2 gun sonra dr gıtmıstım bana gebelık var ama kese gorunmuo cunku cok yenı demıstı:)) inşş arkadasında hamıledır cnmm hbr ver mutlakaaa
:roflolhh ohh gez valla aman yaparsın temızlıgıı :))
mrb canım
benim 4 ay önce reglm 4 gün gecikmişti
test yaptırdım 6 gibi bi değer çıkmıştı yada 8
dr.um ilacın etkisinden demişti (çatlama iğnesi)
ama ben o ay hiçbizamn olmadığı kadar sancılı regl oldum
meğerse düşük yapmışım
yani bnce değerlerin bu kadar düşük olması
tam tutunamamış bi bebeğe delalet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?