Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar çatlatma iğnesi olmadan sadece klomen kullanıldığında günde tek hap, kasık ve belde şiddetli ağrı yapar mı??

GUNAYDINN KIZLARRR ACILIS BENDEN YINEEEEE

yenı arkadaslar aramıza hosgeldınızz lıstteye katılmak ıstersenızz adet tarıhınızı soylemenız yeterlııı
Merhabalar..
Benim son adet tarihim 17 mart. Catlatma ignesi vuruldum gecen hafta. Simdi heyecanla bekliyorum canım. Beni listeye eklersen cok sevinirim.

selam kızlar beni de listeye alırsanız cok sevinirim su anda gunum 23 nisan gibi duruyor.. bu ay ilk kez klomen kullandim takipsiz... 5 gun ictim gunde 2 kere... ben endo yuzunden laparoskopi gecirdim.. insallah Hayırlısıyla gelsin diyorum...

canım Allah bagıslasın.. :Saruboceq:
insallah bize umut ısıgı oldugun gibi bebegini kucagina aldigin gunu de gorursun..
su sabretme isini nasıl becerdin.. bir de bize anlatsan? ohaoldumsmile

Selam Kızlar
Bugün Progesteron degeri icin kan verdim. Degerim 41.1 çıktı. Yani Yumurtam çatlamış. Başkada bişey bilmiyorum şu an için. Yarın Doktorumla konuşup öğrenicem. Bugün ulaşamadım kendisine. Gerçi geçen ayda değerim çok iyiydi ama hamile kalamadım. Hayırlısı olsun hepimiz için.

İnsallah hayırlısıyla kucagına almayıda nasip eder rabbim. Darısı bizim basımıza insallah. Sen nasıl hamile kaldın??

canım hayırlı olsun Allah saglıgıyla kucagına almayı nasıp etsın cnmm

kızlarrr ben geldimmm ama sanırım kimsecikler yokben size bişey soracaktım... gebelik testi yapılıyorya değer 7,5 çıkınca hamile mi olunuyor-- bu değer çokmu düşük-- birde hangi başka durumlarda bu değer 7,5 çıkar..bi arkadaşım test yaptırdı bugün böyle sonuç çıktı ilaç felan kullanmadı sadece benim önerdiğim birtakım kürleri kullandı (bende onlarla hamiş kalmıştımda) merak ettik sonuç niye böyle diye..

canım ben sımdı degferlerı pek hatırlamıorum ama ben hamıle kaldıgımda da deger cok dusuktu bana cok yenı oldugu için degerrımn dusuk oldugu soylemıstı bıkaçgun sonra tekrar test yap demıstı ozman cnm.belkı senın arkadsınında cok yenıdr oyuzen bole cıkmıstr

ayyy canım inş. öyledir 6 yıldır onlarda bizim gibi bebiş istiyorlar 3 kere aşılama 2 kere tüp bebek yapıldı ama olmadı işte...ben hamiş kaldığımda hemen yanıma geldi ve ne kullandığımı sordu bende kullandığım bütün çayları ona verdim eğer gerçekten hamişse bu benim içinde süper bi duygu olacak kız heralde beni pamuklara sarar..inş. herkesin bebişi olurya şu anda ondan haber bekliyorum akşam doktora gidecek...

kuzum bu arada ben ev işi yine yapamadım görümcem çağırdı oraya gittim daha yeni geldim anlayacan benim işler yarına kaldı offf offf iyice tembelleştim yaww...

inşş cnm inşşş hamıledırrr :))) hebuarada ben kanda baktrdıktan 1 yada 2 gun sonra dr gıtmıstım bana gebelık var ama kese gorunmuo cunku cok yenı demıstı:)) inşş arkadasında hamıledır cnmm hbr ver mutlakaaa
kuzum bu arada ben ev işi yine yapamadım görümcem çağırdı oraya gittim daha yeni geldim anlayacan benim işler yarına kaldı offf offf iyice tembelleştim yaww...

:roflolhh ohh gez valla aman yaparsın temızlıgıı :))

mrb canım
benim 4 ay önce reglm 4 gün gecikmişti
test yaptırdım 6 gibi bi değer çıkmıştı yada 8
dr.um ilacın etkisinden demişti (çatlama iğnesi)
ama ben o ay hiçbizamn olmadığı kadar sancılı regl oldum
meğerse düşük yapmışım
yani bnce değerlerin bu kadar düşük olması
tam tutunamamış bi bebeğe delalet

bakalım canım hakkımızda hayırlısı haber veririm canım sizede... ev işine gelince sorma yaaa havalardanmı ne pek umursamaz oldum kendime gelmem lazım kız yoksa bu işin sonu kötü olacakkaydirigubbakcemile3

olabilir canım ewet..ama kızı bi görsen şu anda ona bile razı yani çünkü hiç hamile kalamadı okadar tedavi yapıldı ona yapılan tedavinin yarısı bile bana yapılmadı birde çevre onu çok bunalttı inş. hamiştir sabahtan beri ona dua ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…