bakalım canım hakkımızda hayırlısı haber veririm canım sizede... ev işine gelince sorma yaaa havalardanmı ne pek umursamaz oldum kendime gelmem lazım kız yoksa bu işin sonu kötü olacakkaydirigubbakcemile3
mrb canım
benim 4 ay önce reglm 4 gün gecikmişti
test yaptırdım 6 gibi bi değer çıkmıştı yada 8
dr.um ilacın etkisinden demişti (çatlama iğnesi)
ama ben o ay hiçbizamn olmadığı kadar sancılı regl oldum
meğerse düşük yapmışım
yani bnce değerlerin bu kadar düşük olması
tam tutunamamış bi bebeğe delalet
olabilir canım ewet..ama kızı bi görsen şu anda ona bile razı yani çünkü hiç hamile kalamadı okadar tedavi yapıldı ona yapılan tedavinin yarısı bile bana yapılmadı birde çevre onu çok bunalttı inş. hamiştir sabahtan beri ona dua ediyorum...
kızlar görüşürüz ben çıkıyorum yemek olayına el atmam lazım bari onu yapayım dimii...öpüyorummm byy..
inş. hamiledir canım
inş. geç döllenmedir
bence 2 gün sonra tekrar test yaptırsın
değerin %66 artması lazım eğer öyleyse geç döllenme olmuş olabilirrr
Hoş bulduk canım.Teşekkür ederim.Tarihimi yukarı yazdım...GUNAYDINN KIZLARRR ACILIS BENDEN YINEEEEE
Canım benide MAYIS 7 eklermisin.Ben ateş ölçme yöntemini kullanıyorum ve yumurta takibinede başladım bu ay.İlaç olarakta klomen ve folic asit kullanıyorum...
yenı arkadaslar aramıza hosgeldınızz lıstteye katılmak ıstersenızz adet tarıhınızı soylemenız yeterlııı
Hoşbulduk canım...aramıza yeni katılan arkadaşlar var hepiniz hoşgeldinizopuyorumnanaktana.s.
Hayırlısı canım.Sonuçun inşallah pozitif çıkar...yumurta takibi canım..sabah dr.a gittim kızlar baktı yumurta çatlamış bugün ve yarın ilişki sonra 21. gün hormon testi bakalım neler olacak zemuszemus
kızlarrr ben geldimmm ama sanırım kimsecikler yokben size bişey soracaktım... gebelik testi yapılıyorya değer 7,5 çıkınca hamile mi olunuyor-- bu değer çokmu düşük-- birde hangi başka durumlarda bu değer 7,5 çıkar..bi arkadaşım test yaptırdı bugün böyle sonuç çıktı ilaç felan kullanmadı sadece benim önerdiğim birtakım kürleri kullandı (bende onlarla hamiş kalmıştımda) merak ettik sonuç niye böyle diye..
ayyy canım inş. öyledir 6 yıldır onlarda bizim gibi bebiş istiyorlar 3 kere aşılama 2 kere tüp bebek yapıldı ama olmadı işte...ben hamiş kaldığımda hemen yanıma geldi ve ne kullandığımı sordu bende kullandığım bütün çayları ona verdim eğer gerçekten hamişse bu benim içinde süper bi duygu olacak kız heralde beni pamuklara sarar..inş. herkesin bebişi olurya şu anda ondan haber bekliyorum akşam doktora gidecek...
canım ben geçen hafta salı çatlatma iğnesi vuruldum. Sonra 4 gün ilişki. Bugün adetimin 22. gününde Progesteron değeri için kan verdim. Değerim 41.1 yani Yumurtalarım çatlamış. Şimdi dua ediyorum haftaya adet olmayayım diye. Her doktor farklı tedavi uyguluyor. Bilmiyorumki seninki ne yapar.. Bol Şans sanada.bende yarın dr a gidicem kızlar inşallah yumurtam büyümüştür çatlatma iğnesi verecek çatlatma iğnesinden sonraki aşamalar ne acaba bilen varmı
bende yarın dr a gidicem kızlar inşallah yumurtam büyümüştür çatlatma iğnesi verecek çatlatma iğnesinden sonraki aşamalar ne acaba bilen varmı
canım evde testtemi yapmadın ben şimdiye yapardım meraktan ölürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?