Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

gunaydınnn acılıs benden yıneeee nobetcı profıll :))))

Günaydın fıstığıım. Hayırlı sabahlar.
Az önce kan vermeye gittim yeni doktorum adetinin ikinci günü yaptır demişti. dünden bu yana kahverengi gibi ama sonunda adet oldum sanırım.
Benim yeni tarihimi yazabilirsin nihayet Sevdacığııım. 7 Mayıs
Hehehee ben de adeeett olduumm sonundaa kaydirigubbakcemile2

selam arkadaslar...
masallah lıstenız ne kadar da kalabalık ....
bende bugun ılk defa klomen ıcmeye basladım
5 gun boyunca gunde ıkı kere dedı doktorum haftaya pers de kontrol var bıde hormon testı verdım bakalım beklıyoruz hayırlısı ıle

günaydın arkadaşlar hepinize umutlum hadi gözün aydın şekerim sonunda geldi kırmızıların hiç kırmızıların geldiğine bu kadar sevinemezdik herhalde

değerin bence süper canım ben 22 küsurla hamile kaldım

canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla,maşallah :)
peki kaçıncı denemede hamile kaldın, o zaman da yapmış mıydı ağrı? çatlatma iğnesi sana da vurmadılar mı?

ben 8 aylık tedavide yanlış hatırlamıyorsam 2 yada 3 ara ara kere klomen kullanıp 1 kere çatlatma iğnesi yapıldım hamile kaldığım ay incir+havuç kürü kullanmıştım ilaç ve iğne yapıyo ağrı yumurtaları büyüttüğü için adet ağrısı gibi oluyor bel ve kasık

7-8 tane kuru ıncırı 2ye bÖlÜp yarım lıtre saf kaynatılmıŞ suda 10 dk kaynattım kaynerken ıÇıne 2 tane de havuÇ koydum adetın ılk gÜnÜ baŞladım 21 gÜn yapıp 7 gÜn ara verıyorsun sonra tekrar 2 1 gÜn yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…