semacım çok sevindim,bence bir sorun olmayacak,geç döllenme olduğu için bhcg değerin az gelmiştir doktora ama bence daha da yükselecek,benim adetim 3-4gün geçtikten sonra kan testinde 431 çıktı 3,5gün sonra ise 1500 oldu,dış gebelik değildir çünkü dış gebelikte değerler 15.000lere fırlıyor yani çok yüksek olması dış gebelik anlamında oluyormuş,bence içini rahat tut c.tesiyi bekleme yarın yaptır kan testini,ben dün ilk doktor kont gittim,keseyi gördük ama henüz kalp atışlarını duyamadık,p.tesi duyabiliriz inş,hayırlı olsun tekrar çok sevindim senin için
dış gebelikte kese görülmez canım üzülme değil bence
allah tamamını erdirsin
semacım vajinal ultrasonla baktı,akıntın ondan olabilir benim de sancılarım oldu sonrasında
kese içinde çok erken evet ama dış gebelikte başka şeyler oluyo
selam kızlar şükür kavuşturana benim kk yeni açıldı semacaım güzel haberlerle gelmişsin galiba beni aydınlar canım
kızlar ben bu ay ünitsizim 1 tane yumurtam var o da geç büyüyor aşılama olacak nasipse bakalım tutmassa bırakıyorum herşeyi yoruldum yıprandım madden ve maneven kaldıramıyorum artık biraz hastaneden ve dr uzaklaşmak istiyorum bakalım hayırlısı allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?