canım oncelıkle tebrık ederım.allahım sonunda yaw bu ne ya kaç gündür hasretim sizlere
kızlar dularınıza ihtiyacım var pazartesi günü sabah test yaptım anam çift çizgi inanamadım tabiki sonra hemen dr a bhcg ya gittim 188 daha minnacıkmış vajinal ult. da göremedik ama rahim kalınlaşmış.nasıl mutluydum dün akşam üstü malesef çok açık pembe akıntım başladı hemen ilaca başladım biraz da sancım vardı ama adet sancısından az abartılcak bişe deil bugün tekrar dr a gittim bhcg em 335 olmuş dr arışı çok bulmadı dış gebelik olabilir dedi dünyam başıma yıkldı napcama şaşırdım şimdi cumartesiyi bekliyoruz bhcg yi tekrarlıcaz pazartesi de bi sorun olmazsa keseyi görmeyi planlıyoruz allahım yardım edecektir inşalla ama dualarınıza ihtiyacım var ben hemen sizlere dua ettim allahım benle beraber nasip et onlarada diye....
şimdi o akıntı durdu sancı da yok. dış gebelik onusunda bilgisi olan varmı
hı ayrıca normal gebelikte artış 2-3 günde %66 dan fazla olmalı diyo benim 2günde %83 artmış allahım bana yardım et sadece 2 gün sevinebildim dua edin nolurrrrrr
canım oncelıkle tebrık ederım.
ınsallah bebısın sana tutunur.endıselenme sakın olmaya calıs.
senın adına cok sevındım.hadı bakalım guzel haberlerle donersın ınsallah.
pekı bu ay ılac kullandınmı?
yok canım hiç bişe kullanmadım ben pko luyum biliyosun günüm çok geçti ama biz bu ay öleçok düzensiz bi ilişkimiz oldu zamanlar çok dağınık ve sık değildi ama mevlam nasip etti hayırlısıyla keseyide görelimmm şu dış gebelik olayı da bi açıklansın tüm endişelerimden sıyrılıcam şu an ağalyıp zırlamıyorum sadece dua ediyorum rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin diyeeeee
selam arkadaşlar bu KLOMEN VEYA GONAPHENE ne için kullanılıyor.bilgi verirmiiniz bende doktora gittim bebek için ilk kez ultrasyon da bişey cıkmadı hormon tahlili yap"tı eşimdew haftasonu gidicek sonuclar ne olcak bakalım inşallah bişey cıkmaz.
herkese iyi akşamlar.bu başlığa ilk defa yazıyorum.2 yıllık evliyim ve 9aydır hamile kalmaya çalışıyorum.bu adetimde ilk defa doktora gittim,vajinal muayenede hiç bir anormallik çıkmadı.hormon testi sonuçlarıma bakmadan dr bana klomen verdi,günde 2 tane.ve 11.gün test sonuçlarımla birlikte gelmemi söyledi.bu normal bi durummu?test sonuçlarımı da bu gün aldım,prolaktin hormonu 102-496 arası olması gerekirken 527,7 çıktı.bu konuda beni bilgilendiririseniz sevinirim...
umarım,bu konuda bilgim olmadığı için saçma sorular soruyorum galiba,kusura bakmayın((
birde moralimi bozdu doktor.rahmimde et parçası gibi birşey varmış.eger adet olursam bitiminde gidicem alıcaz dedi.açıklayıcı bir bilgide vermedi.canım çok sıkıldı egerki adet olursam başka bir doktorada gidicem kendi doktorumdan hariç oda aynını derse ameliyat olucam.doktor ameliyat demedi gerçi rahmine su basıcaz dedi nasıl bişiyse korkuttu beni.şuan çok karmaşıgım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?