zelişim banada ilk dogumumdan sonra rahim sarkması var dediler ama ssk çok methedilen bir dr muayne oldum yok öylebirşey dedi sadece idrar torbası sarkmış onuda 2 dogumdan sonra hallederiz dedi içimi rahatlattı
bence yazı bekleme yaptır aşılama aklında kalmasın bakarsın yaza hamiş olursun
canım semacım seni çok tebrik ediyorum rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat olsun çok sevindim senin adına darısı bizlerinde başına....
beni kasım listenden silebilirsin çünkü biliyorsun canım benim bu ay yumurtam oluşmadığı için hamilelik ihtimalide yok zaten moral bozukluğundan çalışmada yapmıyrouz o yüzden inşallah bir dahaki ay eklersin beni listeye ama silemiyorsanda kalsın......
sen kaç doz klomen kullanmıştın bana biraz bilgi verirmisin? zahmet olmazsa....
kizlar hepinize iyi gunler ilk defa girdim bu topige
bir sey sormak istiyorum cahilligimi bazur gorun ben serophene kullaniyorum buda gonaphene le ayni ise mi yariyorr.eger oyleyse bu topik tam bana gore.bende 1 ay once basladimicmeye.yumurtlamam cok duzenliymis.1 sene gecince doktor bu ilaci yazdi..ama yumurtlaman duzenliyse bu ilacin bi yayari oluyormu..yani 4 5 tane yumurtlayip ucuz dorduz falan olmaz dimi??
Ay gerce 14 aydir hamile kaldimda sanki simdi kalicam yarabbim ya:))))
canim aramiza hoşgeldin benim bildiğim kadariyla serophene de diğer ilaçlar gibi yumurtlamaya yardimci. Yumurtlamanda bi problem yoksa acaba doktorun neden verdi belkide yumurta kalitesini ve sayisini arttirip hamile kalmani kolaylaştirmak için vermiş olabilir tez zamanda bebişine kavuşman dileğiyle
baharçelik allah kucagına almayı nasip etsin bizim içinde dua et olurmu canım.
kızlar dr gittim son kontrolüm vardı 3 tane yumurtam olmuş çok sevindim 1 tane diye üzülüyordum akşam çatlatma ignemi olucam nasipse pazar günü sabah aşılamam olucak dualarınızı benden esirgemeyin kızlar bu son şansım çünki tedavim bitiyor allahtan hep hayırlısını istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?