Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

serapcım napıyosun bakalım yoğun mu işlerin
İyiyim gülüm ya, nolsun. İşlerim yoğun ama canım yapmak istemiyoor. Burada sizlerle laflamak çok daha güzeel. kaydirigubbakcemile3 senin mesaiye az kaldı tabii. Benim 3 saatten de fazla kafamçokkarıştı
benim koca çok yemek seçiyor yeşil mercimek yemez tavuk yeni yaptım dün köfte patates kızartmaı vardı en iyisi ben taze fasulye vekırmızı mercimnek çorbası yapayım

Allahıma bin şükür benim adamcığım hiiçç yemek seçmez. Her ne yaparsam yapayım eline sağlık hatun yine doyurdun bizi der. guclubacismile Hele bi demesiiinn kaydirigubbakcemile3

dilemyare sen nerelisin canım

canım ben karslıyım.yatağını sormamın nedeni eşim tam bir ege aşığı,özellikle muğla.yatağanda 3 yıl görev yaptı.buradaki ikinci yılımız.ondan önce eşim oradaydı.ve biz tekrar muğlanın ilçelerinden birine tayin isteyecez bakalım heryıl isteyecez nezaman çıkarsa.bende eşimle nişanlıyken iki defa geldim.çok güzel oralar.bide yatağan biçok yere yakın,merkezi.hala orda çok iyi dostlarımız var.inşşaalllaahh gelicez oralara.boshayallersmile

hıım anladım hayatım evet yatağan güzel yer seviyorum memleketimi tatil bölgelerinin odak noktası heryer yakın buraya inşallah canım gelirseniz tanışırız seninle

Canım benim beklenmeyen adet tarihim 15 Mayıs.. Eklersen sevinirim.

hıım anladım hayatım evet yatağan güzel yer seviyorum memleketimi tatil bölgelerinin odak noktası heryer yakın buraya inşallah canım gelirseniz tanışırız seninle

inşallah canım,bende çok isterim tanışmayı.sen oralısın dimi.biz gelesiye kadar orda olursun umarım.:içelim:

eşimde ben de buralıyız canım evimizde burda kısacası herzaman beni yatağanda bulabilirsin annemler kayınvalidemler hepimiz buralıyız canım biz çakılı kadroyuz burda opuyorumnanaktan

kızlar adetime 5 gün var inşallah çift çizgiyi görürüm

inşallah canım ama bukadar kasma kendini,rahat ol.bende bundan önceki 3 klomen kullanışımda aynı senin gibi sadece günleri değil saatleri sayıyodum.hayal kırıklıkları yoruyo insanı.bu dördüncü kullanışım,hiç heyecanda yok,streste yok.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…