onna en büyük cezayı bebiş gelince ismini o verememesiyle vereceğim çünkü çocuğum olursa o vermek istiyo ben de eşime hayır diyeceğim
o ne demek öyle çocuğuma ancak ben ve babası isim veririz kaynanaya ne oluyor sakın ezdirme kendini eşin test yaptırdı mı?
gitmem umutlum gitmemaklinialirimsmile çocuk karnıma düşene ve ordan çıkan kadar buradayım başınıza belayımsempatiksalakcinni
gitme serselocum bizi bırakma tamam mı burda birbirimize destek olarak aşacağız o engelleri inşallah
inşallah bitanem şimdi ne alemdesin durumun ne
hadi hayırlısı canım inşallah rahim filminde temiz çıkar
gitmem umutlum gitmemaklinialirimsmile çocuk karnıma düşene ve ordan çıkan kadar buradayım başınıza belayımsempatiksalakcinni
ben yemek yapacağım ama ne yemek yapacağımı bilmiyorum ne yemek yaptınız bugün?
hayır canım çektirmedi açıkcası bende çok korkuyordum ama çektiren bazı arkadaşlar hiç acımadığını söyledi benim doktroumda eğer çektirirsen narkoz alarak çektir dayanamzsın demişti tabi bu ilacı veren doktora göre de değişiyor eğer ilacı hızlı verirse acı hissediyormuşsun ama yavaş yavaş verirse acımadığını söylediler
Senin gibi bela (tatlı) baş üstünde taşınır güzelim. Bu arada pek bi yahışıklıı görünüyorsun bayıldıım sırnaşık şey
Aamaan düşündüğün şeye bak, koy bir tencere yeşil mercimek pişiversin. Ben akşamdan yaptım yemeğimi. Tavuk butlarını alt üst yapıp kızarttım, patatesleri de aynı şekilde yaptım, birleştirip içine su ekledim bolca da baharat (kekik-nane-pul biber) attım al sana yemeeekk :jeyyar: Gidince de pirinç pilavı yanına. Salataydı yoğurttu al sana akşam yemee. cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?