ben geldim nasılsınız kızlar?
esemosum hoşgeldin canım nasılsın bakalım
canım ya hoşgeldin özledim walla seni
ben geldim nasılsınız kızlar?
biz gayet iyiyiz canım perşembe 3lü testimiz var tosunumda maşallah iyi isim hiç düşünmedik canım zaman biraz daha yaklaşsın da sen neler yapıyon bakalım
canım takmamak elde değil ki eşime bak olmazsa sütümü helal etmem diyoresemos kullanıcısından alıntı
canım ben en son kasım ayında aşılama yaptırdım sonrada tedaviyi bıraktım ocak ayında kendiliğimden hamile kaldım ama bebeği kaybettim şu andada tedavi görmüyorum 6 ay yada 1 sene bakalım dayanabildiğim yere kadar tedaviye başlamıcam çok yoruldum çünkü 4 yıl oldu artık pes ettim hakkımızda hayırlısı ALLAH ım doğru zamanı bilir ona sığındım olmazsada yapacak bişey yok...
hayran canım sende rahat ol olmazsa yeni ay yeni umut inş. en kısa zaman da gelecektir meleğin ama yeterki stres yapma canım...
canım bebeğin için üzüldüm rabbim yüzünü güldürür inşallah
canım ben de tedaviden sıkılıyorum 3. klomende benim de olmazsa ben de ara vereceğim
pes etmek yok canım inşallah bir gün verecek rabbim meleğini
canım strest yapmamak elde değil kayınvalidem her ay var mı bi şey diye baskı yapıyoo o kadar sıkılıyorum ki anlatamam
ama olacak inşallah ben inanıyorum rabbim verecek bir gün
hayran cım çevredeki insanları ilk başta bende çok takıyordum hatta kendimi savunamıyordum bebeğimin olmamasından utanıyordum ama artık öyle değilim kim olursa olsun yüzüne karşı ne var neyok söylüyorum en azından onun stersinden kurtuldum kimseyi takmıyorum artık hep halime şükrediyorum çünkü bitakım şeyleri dahada net anladım..
serselommm gelmişşşş hoşgeldinn canım biz iyiyiz sen nasılsın artık ihmal etme buraları...alminas 1-2 güne kadar gelecek canım kızkardeşi geldi annesinde kalıyor...
inş. canım umudunu tabiki kaybetmeyeceksin bende senden çok umutluyum iğneden ben çok korkuyorum biliyormusun sen kendine iğne yapıyorsunya şimdi içim eridi ayyyyyakannehir canoşum tarihlerimiz aynı sayılır ama benimki şaşabilir çünkü 12 martta kürtaj oldum adettarihin olarak bunu say dedi doktor 2-3gün kanama devam etti 19 martta tekrar kanama başladı aynı adet görmüşüm gibi 6 gün sürdü sonra 6 nisanda adet gördüm tammm 12 gün sürdü yaaa ben şimdi nerden bilecem nezaman yumoş oldu yeni tarihim neee şaştım bu ay anlıcan hayırlısı sizlerden alacağım müjdede benim sayılır inş...
biz gayet iyiyiz canım perşembe 3lü testimiz var tosunumda maşallah iyi isim hiç düşünmedik canım zaman biraz daha yaklaşsın da sen neler yapıyon bakalım
ben de özledim cinsiyet belli mi?
aman iyi olunda tek isim sonrada bulunur 3 lü testinde güzel geçsin inş.ben iyiyim canım kendi halimde takılıyorum henüz bir beklenti yada bir heyecan yok önümüzdeki ay düzene girince inş. bende diğer arkadaşlar gibi gün sayacam..
canım takmamak elde değil ki eşime bak olmazsa sütümü helal etmem diyor
buyur burdan bak
sanki biz istemiyoz da
tamam bir daha gitmeyeceğim bebiş olana ve doğana kadar buradayım e gelsin artık alminasım özledim umutlummmmmmmmmmmmmmmm adaşım nasılsın?sen nasılsın esemoşum sevdadan öğrendim bebiş melek olmuş hayırlısı olsun bitanem
yuhhh yaaa one nasıl bir laf o canım yaaa bu kadar olduğunu tahmin etmiyordum ama yinede sen sabret güzelim ALLAH kullarının sabrını denermiş bişekilde yada birçok şekilde bence bunların hepsi geçecek yeterki büyük bir irade ver sabırla bekleyelimm..insanlar gün gelir hatalarını anlarlar kaynananda anlar umarım..sen üzülme olurmu streste yapma bak rahat olunca bebişinde gelecek...
Canımıniçiii hoşgeldiin. Tekrardan sefalar getirdiin. Daha gitmek yok biliysin dimii?ben geldim nasılsınız kızlar?
Yaa Allahh Bismillahh. Sen hiç merak etme canım, allahım tez zamanda bebiş verecek ve kaynanacığın da hakkını helal edecek emin ol. Ama önce Rabbim o sevgili kuluna (kaynanana) akıl versin inşalllaahh:Saruboceq:canım takmamak elde değil ki eşime bak olmazsa sütümü helal etmem diyor
buyur burdan bak
sanki biz istemiyoz da
Hele de bi giiitt bak nasıl buluyoruz seni oralardaa.tamam bir daha gitmeyeceğim bebiş olana ve doğana kadar buradayım e gelsin artık alminasım özledim umutlummmmmmmmmmmmmmmm adaşım nasılsın?sen nasılsın esemoşum sevdadan öğrendim bebiş melek olmuş hayırlısı olsun bitanem
Gülüm yarım saattir neredeyse cevap yazmaya çalışıyorum. Fakat internet musaade etmiyor. Birkaç defadır çıkıp giriyorum inşallah bu defa oluur. kaydirigubbakcemileumutlum neden sesin çıkmıyor
kızlar ben şimdilik çıkıyorum eczaneden ilaç almam lazım gelince görüşürüz öpüyorum hepinizii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?