sanırım hemen hemen herkeste aynı.. Allah bebişlerimizi de aynı zamanlarda yollar inşallahh:Saruboceq:demek bu belirtiler hep aynı
Kızlar herkese selamlar. İşlerim çok yoğun bugün pek uğrayamadım. Benim bu ay ki tedavim boşa gitti sizlere haber vereyim istedim. Yumurtalarım hala büyümemiş. Adet söktürücü verdi gönderdi doktorum. Yumurtalarımı tanıyormuş beyefendi. Ne diyeyim yaa, bu ay da olası yokmuş ne dersek diyelim. Hayırlısı olsun benim için de hepimiz için de inşallah. Ama canım da sıkılmadı değil yani. Ne yapalım sağlık olsun.
Kızlar herkese selamlar. İşlerim çok yoğun bugün pek uğrayamadım. Benim bu ay ki tedavim boşa gitti sizlere haber vereyim istedim. Yumurtalarım hala büyümemiş. Adet söktürücü verdi gönderdi doktorum. Yumurtalarımı tanıyormuş beyefendi. Ne diyeyim yaa, bu ay da olası yokmuş ne dersek diyelim. Hayırlısı olsun benim için de hepimiz için de inşallah. Ama canım da sıkılmadı değil yani. Ne yapalım sağlık olsun.
hımmm öylemi bende günde bir tane kullanıyorum inş. ilerleyen aylarda hamiş kalırsam ona hazırlık için sürekli kullanacam bundan sonra...
Selam Canlar..
Esemoscum burdamısın?? sen aşılama yaptırmıştınya şekerim. bişey sorucam da. Rahim filmide çektirdinmi?? anlattıkları gibi cok mu acıyor??
Canım tşk ederim bilgi icin. Bende öyle düşünüyorum daha mantıklı geliyor bana. Acaba geç kaldıgımız icinmi önümüzdeki aya bıraktı doktorum. Pazartesi randevum var. Bakalım ne diyecek. Yumurtalar büyüme asamasındayken sakıncalı mı acaba laparoskopi.. Sen Ankarada mı yaptırdın ??*canım ben laparoskopi yaptırdım anesteziyle yapıldı göbeğimden ve biraz altından iki delik açıldı kamerayla içeriye bakıldı yumurtalıklara çevresine tüplere hepsini aynı anda yaptırmış oldum bu arada sol tüpüm tıkalı çıktı işlem esnasında oda açıldı uyandıktan sonra ağrım oldu 2 gün sonra geçti ama sana tavsiyem mutlaka tüplerine baktır çünkü tüplerin tıkalıysa aşılamada boşa yaptırmış ve stresini yaşamış olursun inş. bebişin gelir canım...
Canım tşk ederim bilgi icin. Bende öyle düşünüyorum daha mantıklı geliyor bana. Acaba geç kaldıgımız icinmi önümüzdeki aya bıraktı doktorum. Pazartesi randevum var. Bakalım ne diyecek. Yumurtalar büyüme asamasındayken sakıncalı mı acaba laparoskopi.. Sen Ankarada mı yaptırdın ??*
Tşk ederim Canım. Evet o duyguyu yaşamak için pes etmeden devam ediyorum canım. O herşeye bedel çünkü. Bütün acılarıda çekmeye razıyım. Allah hepimizin gönlüne göre versin. :Saruboceq:canım anesteziyle yapılacağı için benimkini adetim biter bitmez yapmışlardı hani olurya erken gebelik olur görünmez sonra herşeyi berbat ederiz diye işlerini garantiye alınca yaparlar bu işlemi..doktorun sana uygun tarihi verir zaten hiç korkma paşalar gibi yaptır canım sonuçta yavrumuza kavuşmak için bunları yaptırıyoruz... ewet canım ben ankarada özel bi hastaneye gidiyorum sürekli işlemlerimin hepsini orda yaptırdım...
sanırım hemen hemen herkeste aynı.. Allah bebişlerimizi de aynı zamanlarda yollar inşallahh:Saruboceq:
canım hayırlısı olsun.. "Umudunu kaybeden hayatını kaybeder!" diye özlü bir söz vardır ve cok inanırım..
Allah hepimiz icin hayırlısını versin!:Saruboceq:
umudunu kaybetme ve bence adet söktürücüyüde hemen kullanma.belli mi olur canım?tanıyorum demek ne demek...bana yumurtlama yok demişti doktorum ve ben o ay hamile kaldım demekki sonradan gelişmiş.bünye bu her şey olabilir.
umutlum canım inanki çok üzüldüm adet söktürücü için acele etme canım biraz kendi haline bırak ne olur ne olmaz herşeyde bi hayır vardır diyen sensin bu kezde öyle düşün canım bence de bundada var bi hayır bekleyip görecez sende bende burdaki arkadaşlarda yavrularına kavuşacak ben buna inanıyorum canım ne olur umudunu kaybetme benim umutlu arkadaşımmmmopuyorumnanaktan
Tşk ederim Canım. Evet o duyguyu yaşamak için pes etmeden devam ediyorum canım. O herşeye bedel çünkü. Bütün acılarıda çekmeye razıyım. Allah hepimizin gönlüne göre versin. :Saruboceq:
Canım ben özel bi muaynehaneye gidiyorum Kavaklıderede. Ama çokta memnunum doktorumdan. Dünyalar tatlısı. Ben onu aynı zamanda psikologum olarakda görüyorum. Onunla konuşunca hiç ümitsizliğe kapılmıyorum. Çok moral veriyor bana.zeynocum sen hangi hastaneye gidiyordun belki söylemişsindir ama inan şu anda hatırlamıyorum canım...
teşekkür ederim canlarım. Vallahi kafam ağrıdı ne yapsam diye düşünmekten. çok kararsızkaldım adet söktürücü içmek konusunda. Hamileler için sakıncalı yazıyor zaten reçetesinde. Ama ben akşam bi tane içmiş bulundum. çok iyi oldu fikirlerinizi sölemeniz vallahi. Ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim. Yok içmeyecem o ilacı. Ne zaman gelirse o zaman gelsin adetim. Civ_civim benim de aklıma geldi doktorun yumurta yok dediği ay birilerinin hamile kaldığı. Ama senmişsin baak. Senin için de baştan üzülmüştük. Esemosum evet her şer'de bir hayır vardır haklısın. Umutsuzluk yoookk kaydirigubbakcemile5 pazartesiye kadar kendine çoook iyi bakın. Inşallah yeni hamilleler de çıkar o zamana kadar. Iyi tatiller herkese kaydirigubbakcemile3
Umutsuzluğa kapılmadan devam. ınşallah önümüzdeki ay tutacak :Saruboceq:Teşekkür ederim canlarım. Vallahi kafam ağrıdı ne yapsam diye düşünmekten. Çok kararsızkaldım adet söktürücü içmek konusunda. Hamileler için sakıncalı yazıyor zaten reçetesinde. Ama ben akşam bi tane içmiş bulundum. Çok iyi oldu fikirlerinizi sölemeniz vallahi. Ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim. Yok içmeyecem o ilacı. ne zaman gelirse o zaman gelsin adetim. Civ_civim benim de aklıma geldi doktorun yumurta yok dediği ay birilerinin hamile kaldığı. Ama senmişsin baak. Senin için de baştan üzülmüştük. Esemosum evet her şer'de bir hayır vardır haklısın. Umutsuzluk yoookk kaydirigubbakcemile5 Pazartesiye kadar kendine çoook iyi bakın. İnşallah yeni hamilleler de çıkar o zamana kadar. İyi tatiller herkese kaydirigubbakcemile3
Canım ben özel bi muaynehaneye gidiyorum Kavaklıderede. Ama çokta memnunum doktorumdan. Dünyalar tatlısı. Ben onu aynı zamanda psikologum olarakda görüyorum. Onunla konuşunca hiç ümitsizliğe kapılmıyorum. Çok moral veriyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?