Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

merhaba arkadaşlar nasılsınız..

bugün belki bi hamiş görürüm diye bakim dedim buraya ama üzücü şeylerle karşılaştım. bunların hiç birinin bura olmaması gerektiğini düşünüyorum. sonuçta burası ne kişilerin özel hayatlarını paylaşması gereken bi yer ne de birbirlerini o öyle yaptı bu böyle yaptı diye irdelemesi gereken biyer.. burada sağlıkla ilgili olarak yaşadığımız sorunları paylaşırdık eskiden. çok da faydasını gördüm ben buranın. bilmediğim birçok şey öğrendim. birçok şey sordum arkadaşlara ve hepsi yardımcı oldu. yeni katılımlar çok fazla olurdu eskiden. çünkü konu klomen kullanırken yaşananlardı. hamile kalma yöntemleri tartışılırdı. başka tedavilerin nasıl olacağı tartışılırdı. ama artık nerdeyse her okuduğumda arkadaşlar özel hayatlarında yaptıklarını anlatmış oluyor. hastalıkla ilgili çok az konu geçiyor. e böyle olunca da bu topicte yeni arkadaşlar aradıklarını bulamıyorlar ve birbirini tanıyan birkaç kişi kalıyor yanlızca. bu topic sanırım biraz amacından çıkıyor.

herneyse niyetim can sıkmak değil tabiki beni yanlış anlamayın. sonuçta burda bu tedavilere hep beraber başladık. beraber yol katettik. ben sadece genel görüşümü söylemek istedim. şahsen yeni başlayan biri olmuş olsaydım, bu topicte takılmazdım. çünkü bana faydalı olabilecek bilgi yok. kim ne pişirmiş, nereye gitmiş, ne almış bunları öğrenmek istemezdim.

herneyse arkadaşlar.. umarım bu topic eski kalabalık ve faydalı günlerine kavuşur yeniden. bu tarz tatsızlıklar bir daha yaşanmaz inşallah.

hergün dualarımda olduğunuzu da unutmayın lütfen. rabbim burdaki herkesin ve diğer olmayan herkesin kucaklarını doldursun biran önce..

kimse yok mu? nerde bu kızlar yahusempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

sesime gelin kızlaaaaaaaaaaaaaaarlülülülülülülülülülülülü

demek bu belirtiler hep aynı
sanırım hemen hemen herkeste aynı.. Allah bebişlerimizi de aynı zamanlarda yollar inşallahh:Saruboceq:

canım hayırlısı olsun.. "Umudunu kaybeden hayatını kaybeder!" diye özlü bir söz vardır ve cok inanırım..
Allah hepimiz icin hayırlısını versin!:Saruboceq:

umudunu kaybetme ve bence adet söktürücüyüde hemen kullanma.belli mi olur canım?tanıyorum demek ne demek...bana yumurtlama yok demişti doktorum ve ben o ay hamile kaldım demekki sonradan gelişmiş.bünye bu her şey olabilir.

Selam Canlar..
Esemoscum burdamısın?? sen aşılama yaptırmıştınya şekerim. bişey sorucam da. Rahim filmide çektirdinmi?? anlattıkları gibi cok mu acıyor??

Selam Canlar..
Esemoscum burdamısın?? sen aşılama yaptırmıştınya şekerim. bişey sorucam da. Rahim filmide çektirdinmi?? anlattıkları gibi cok mu acıyor??

canım ben laparoskopi yaptırdım anesteziyle yapıldı göbeğimden ve biraz altından iki delik açıldı kamerayla içeriye bakıldı yumurtalıklara çevresine tüplere hepsini aynı anda yaptırmış oldum bu arada sol tüpüm tıkalı çıktı işlem esnasında oda açıldı uyandıktan sonra ağrım oldu 2 gün sonra geçti ama sana tavsiyem mutlaka tüplerine baktır çünkü tüplerin tıkalıysa aşılamada boşa yaptırmış ve stresini yaşamış olursun inş. bebişin gelir canım...

Canım tşk ederim bilgi icin. Bende öyle düşünüyorum daha mantıklı geliyor bana. Acaba geç kaldıgımız icinmi önümüzdeki aya bıraktı doktorum. Pazartesi randevum var. Bakalım ne diyecek. Yumurtalar büyüme asamasındayken sakıncalı mı acaba laparoskopi.. Sen Ankarada mı yaptırdın ??*

umutlum canım inanki çok üzüldüm adet söktürücü için acele etme canım biraz kendi haline bırak ne olur ne olmaz herşeyde bi hayır vardır diyen sensin bu kezde öyle düşün canım bence de bundada var bi hayır bekleyip görecez sende bende burdaki arkadaşlarda yavrularına kavuşacak ben buna inanıyorum canım ne olur umudunu kaybetme benim umutlu arkadaşımmmmopuyorumnanaktan

canım anesteziyle yapılacağı için benimkini adetim biter bitmez yapmışlardı hani olurya erken gebelik olur görünmez sonra herşeyi berbat ederiz diye işlerini garantiye alınca yaparlar bu işlemi..doktorun sana uygun tarihi verir zaten hiç korkma paşalar gibi yaptır canım sonuçta yavrumuza kavuşmak için bunları yaptırıyoruz... ewet canım ben ankarada özel bi hastaneye gidiyorum sürekli işlemlerimin hepsini orda yaptırdım...

Tşk ederim Canım. Evet o duyguyu yaşamak için pes etmeden devam ediyorum canım. O herşeye bedel çünkü. Bütün acılarıda çekmeye razıyım. Allah hepimizin gönlüne göre versin. :Saruboceq:

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::01 OCAK 2010
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İL AÇS IZ.... 3 MART SERKAN BEBEK HOSGELDIN
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 3 MAYIS 2010 zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................19 AGUSTOS
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........24 EYLÜL
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE
109.özemek........................................ ..................KLOMEN
110.ceydammm...................................... ...............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ....................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .......KLOMEN...........13 EKİM
113.firstmoonxxx.................................. .................MERİONAL 75
114.testere(BALSURAT)............................. ............İLAÇSIZ
115.MAVİYESİL1999................................. ....................
116.RUFEYDESERRA.................................. .................
117.JUJUMM........................................ .....................KLOMEN

umutlu22.......................................... ........... 2.kere hamiş olacak birgün..
serselo........................................... ............patikler örülmeye başlandı...olacak birgün....
kuzu84............................................ ...................birgün mutlaka olacak

İ**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
NİSAN AYI LİSTESİ

DELFİNO........................11 NİSAN
YUMURCEK....................12 NİSAN
EFTALYA22.....................13 NİSAN
DESTİNA.........................21 NİSAN
MİHRACE05.....................22 NİSAN
GELİNCİKD......................23 NİSAN
İLKNUR1984.....................23 NİSAN
SS2302............................23 NİSAN
MELOCUM.......................25 NİSAN
ECRİN87..........................30 NİSAN
CANDYGİRL85.................30 NİSAN
SELSU...............................
DİLEMYARE....................
HAYRAN.........................
KARAKAYA.....................
EZOUYGUN.....................
GYSHNKY....................
..................MAYIS AYI LİSTESİ.........................
KUZU84............................3 MAYIS
ESEMOS............................6 MAYIS
SERSELOM .......................7 MAYIS
CENNETİMSİN...................7 MAYIS
WELCOME..........................7 MAYIS
UMUTLU22.........................7 MAYIS
SABAH1981........................9 MAYIS
DESTİNA............................15 MAYIS
ZEYNO_81.........................15 MAYIS

MELOCUM.........................22 MAYIS
EXORCİST_TREX...............

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZEMİNN.AMİNN

listemiz yeni Hamileini bekliyorrrr:CüvCüv:

KIZLARRRRR....tarihlerde yada isimlerde bir yanlışlık varsa beni uyarın şekerler listemizle şimdilik ben ilgileniyorum sevda gelene kadar...

Teşekkür ederim canlarım. Vallahi kafam ağrıdı ne yapsam diye düşünmekten. Çok kararsızkaldım adet söktürücü içmek konusunda. Hamileler için sakıncalı yazıyor zaten reçetesinde. Ama ben akşam bi tane içmiş bulundum. Çok iyi oldu fikirlerinizi sölemeniz vallahi. Ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim. Yok içmeyecem o ilacı. ne zaman gelirse o zaman gelsin adetim. Civ_civim benim de aklıma geldi doktorun yumurta yok dediği ay birilerinin hamile kaldığı. Ama senmişsin baak. Senin için de baştan üzülmüştük. Esemosum evet her şer'de bir hayır vardır haklısın. Umutsuzluk yoookk kaydirigubbakcemile5 Pazartesiye kadar kendine çoook iyi bakın. İnşallah yeni hamilleler de çıkar o zamana kadar. İyi tatiller herkese kaydirigubbakcemile3

zeynocum sen hangi hastaneye gidiyordun belki söylemişsindir ama inan şu anda hatırlamıyorum canım...
Canım ben özel bi muaynehaneye gidiyorum Kavaklıderede. Ama çokta memnunum doktorumdan. Dünyalar tatlısı. Ben onu aynı zamanda psikologum olarakda görüyorum. Onunla konuşunca hiç ümitsizliğe kapılmıyorum. Çok moral veriyor bana.

sanada iyi tatiller bidenem kendine iyi bak...

Umutsuzluğa kapılmadan devam. ınşallah önümüzdeki ay tutacak :Saruboceq:
Pes etmek yok canım. Bakarsın beraber hamile kalırız önümüzdeki ay sositososito

doktor çok önemli canım valla benim doktorumda öyle odasına girerken gergin giriyorum çıkarken yumuşamış herşeyi unutmuş hatta eşim bile öyle çıkıyor odadan...bende ilk başlarda çok üzüldüm çok taktım ama bu doktorumdan sonra olaylara biraz farklı gözle bakmaya başladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…