Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Canım aşılama fiyatını pazartesi öğrenicem ben. Sen ne kadar ödedin sakıncası yoksa??

zeynocum aşılamayı ben 250 tl yaptırdım... laparaskopiyi 500 tl ye yaptırdım... ama faklı hastanede değişik olablir canım...
Çok tşk canım. Sorularımı sabırla cevaplıyorsun. Çok yardımcı oldun. Kendine iyi bak. Bende bi kaç gün köye gidicem kafa dağıtmaya. Pazartesi görüşmek üzere Canlar..

dilemyare sen bana sordun ya kim die bide sormadım diyon derya bebeim seni seviyorum cok güsel yazmıssın

cok komiksiniz ya hersey ortada daha ne art niyetli olduguna inanmam yazıyorsunuz besbelli ne oldugu hayret bişi böyle insanları allaha havale edebiliriz ancak sözdende anlamazlar cünkü ayrıca cocugu olmayana laf atıyo bakalım kendi cocugu olcak ama hayırlı bir evlat olacakmı bu kadar günah alıyo insanları küçük görüo sonunu düsünemiyorum cok hatalı davranıslar cooook

dilemyare sen bana sordun ya kim die bide sormadım diyon derya bebeim seni seviyorum cok güsel yazmıssın

ben açık açık sorduğum şeyi nie inkar edeyim.konuyu lütfen başka yerlere çekme.sadece derya sana herkesin özelden kim olduğunu sorup öğrendiklerini belirtmiş,bende oyüzden ben sormadım dedim.gizlice,özelden yapılan muhabbetlere girmiyorum.bana hoş gelmiyo.o açıdan açıkca sordum,özelden sormadım.bunu kastetmiştim.ayrıca ikiside sevdiğim,muhabbet ettiğim insanla,onların arasında olan bişey.taraflar kendileri konuşurlar,bahsedilen şahıs burda değil bukadar uzatılması yanlış geldi.ve yanlı davranamam.sanki tarafmışım gibi konuşma.bu konuların tartışılacağı yerler değil buralar.derdimiz başka.

nedense deryanın yazdıgı her olumsuzluga o öyle dememiştir yanlıs anlamıssındır iyi niyetinden demiştir gbi yanlı cevaplar yazmıssın bu taraf tutmak degilmi sence komik olma lütfen ayrıca özel yada genel sonucta sordun kim oldugunu ama sormadım diyorsun bunuda anlamıs degilim ifade hatası diyelim neyse valla daha cooook uzucak ilgilenmeyen yazmasın biz yazıcaz

günaydın kızlar.ben dün dr.a gittim adetin 3. günüydü bu ayda gonaphene kullan diğer ay rahim filmine bakalım dedi çok dua istiyorum lütfen bu ay olsunda filme gerek kalmasın çok korkuyorum rahim filminden..bu ay olmamasına dr. bizden daha çok üzüldü.büyütüyoruz çatlatıyoruz ama olmayınca olmuyor diyor ve akvaryumda balık yetiştirmeye benzetti hepsi büyüsede oltaya gelmeyince bi anlamı yok. biz bu ay oltaya 2 balık takarız inşallah

slm kızlar nasılsınız bugün adet günüm biraz belim ve kasıklarım ağrıyo adet olacakmışım gibi acaba hamileysemde adet olucakmışım gibi olurmu offffffffffffff yaaaaa ne zor şeymiş beklemek inşallah hamileyimdir

kızlar yaaaaffff aranızda klomen ve otrivelle kullanan yok mu. ben gecen ay ikisini kullandım yumurtlama olmasına ragmen hamiş kalamadım.bu ay tekrar başladık .pzrtsi doktora gittim. sağ tarafta cok güzel flokül mi ne oluşmuş dedi. çarşamba da tahlil yapcez.perşembe tahlil sonucu yumurtladım mı die .ayın 9 unda adet olmuştum sonra 9una kadar beklicez.
inş. hamiş kalırım ve isteyen herkes hayırlı bi şekilde kalır. yaaaaafffff. ben de bebiş istiyommm. bebişşşşşşşşşşş

sıkma canını,inşallah en kısa zamanda burdaki herkes bebiş sahibi olur.bende klomen kullandım yumurta oldu ama tutmadı.bu ay 4. kullanışım klomeni bakalım,kafaya takma.çünkü bu durumumuzu dahada zorlaştırır.aklına geldikçe başka şeylerle uğraş,gez toz,alışveriş yap,bişeylerle uğraş.ben öyle yapıyom.yoksa düşün düşün,akla zarar.:bbo:

aynı belirtiler oluyormuş canım inşallah hamilesindir.bugün olmazsan yarın kanda baktırıver varsa hemen çıkar..sonrada bize müjdeyi haykırırsın inşallah :CüvCüv:

esomes bu tarihler ney canım ben de ona göre sölim. klomen kullanılan günse ben 12 nisan da kullandım. adet günüyse 9 nisanda adet oldum.aranızda yeni oldugum için bilmiorum hayatım

exorcist bende gonaphene ve ovitrelle olmuştum ama tutmadı bu ay aynı şekilde devam bakalım..seninde olur inşallah bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…