Canım aşılama fiyatını pazartesi öğrenicem ben. Sen ne kadar ödedin sakıncası yoksa??doktor çok önemli canım valla benim doktorumda öyle odasına girerken gergin giriyorum çıkarken yumuşamış herşeyi unutmuş hatta eşim bile öyle çıkıyor odadan...bende ilk başlarda çok üzüldüm çok taktım ama bu doktorumdan sonra olaylara biraz farklı gözle bakmaya başladım...
Canım aşılama fiyatını pazartesi öğrenicem ben. Sen ne kadar ödedin sakıncası yoksa??
Tamam canım kolay gelsin. Pazartesi güzel haberlerle görüşmek üzere.kızlar bende şimdilik çıkıyorum biraz ütüm var onu yapayım görüşürüz...
Çok tşk canım. Sorularımı sabırla cevaplıyorsun. Çok yardımcı oldun. Kendine iyi bak. Bende bi kaç gün köye gidicem kafa dağıtmaya. Pazartesi görüşmek üzere Canlar..zeynocum aşılamayı ben 250 tl yaptırdım... laparaskopiyi 500 tl ye yaptırdım... ama faklı hastanede değişik olablir canım...
merhaba ;
sen de savunuyorsun ... Sen bilirsin..güzelim ben kimseye avukatlık edemem ; kimsenn de yargıcı olamam ... Ama ben gönderdiğim linklerden özellikle son 2sine bakacak olursan ben isim vermeden sıkıntımı dile getirdim , o kişi de üzerine alındı ( normal olan da buydu ) ve yine saldırmayı sürdürdü....onun tavrı ; kendince olan haklı tutumu beni son derece rahatsız etti...yazdıkları msn kayıtlarımda halen mevcut dilersen göndereyim oku...bana direk sen neyine güvenip de gebelik testi yapıyorsun dedi ...ayakların yere bassın biraz dedi . . . Destek bu şekilde verilmez. Bu şekilde iyi niyet beslenmez...ben onun hamilelik haberinde kendim kadar çok sevindim kazak örmeye kalktım bebeğine ; ama onun bu tavrıından benden evvel eşim çok sinirlendi ve benim kk yada girmemi istemedi . Onun adının geçmesini dahi istemiyorum.. .
O nedenle bu benim düşüncem ben kendime <zarar verecek kim olursa olsun ; beni üzdüü takdirde görüşmem...buna akrabalarım da dahil ; onun benim hayatımda hiç bir yeri yok . O nedenle olmaması beni asla yaralamaz....kendi bilmiş tavırlarıyla herkese akıl vermeye ; böyle cicim canımlarla da milleti kandırmaya devam ede dursun ; nasılsa samimi gören inananlar var. ...
Burdaki herkese ; başı kapalı türbanlı hepsi işte ; ....vs....vs....vs yorumlar ypıyor sonra da canım cicimli konuşuyor işte... Bir bakın samimiyet kurduklarının hangisi türbanlı ???
Siz bilirsiniz....canınız nasıl istiyor ise o şekilde davranın arkadaşlar...
dilemyare sen bana sordun ya kim die bide sormadım diyon derya bebeim seni seviyorum cok güsel yazmıssın
ay inşallah hamilesindir bir tanem ya
ben açık açık sorduğum şeyi nie inkar edeyim.konuyu lütfen başka yerlere çekme.sadece derya sana herkesin özelden kim olduğunu sorup öğrendiklerini belirtmiş,bende oyüzden ben sormadım dedim.gizlice,özelden yapılan muhabbetlere girmiyorum.bana hoş gelmiyo.o açıdan açıkca sordum,özelden sormadım.bunu kastetmiştim.ayrıca ikiside sevdiğim,muhabbet ettiğim insanla,onların arasında olan bişey.taraflar kendileri konuşurlar,bahsedilen şahıs burda değil bukadar uzatılması yanlış geldi.ve yanlı davranamam.sanki tarafmışım gibi konuşma.bu konuların tartışılacağı yerler değil buralar.derdimiz başka.
kızlar yaaaaffff aranızda klomen ve otrivelle kullanan yok mu. ben gecen ay ikisini kullandım yumurtlama olmasına ragmen hamiş kalamadım.bu ay tekrar başladık .pzrtsi doktora gittim. sağ tarafta cok güzel flokül mi ne oluşmuş dedi. çarşamba da tahlil yapcez.perşembe tahlil sonucu yumurtladım mı die .ayın 9 unda adet olmuştum sonra 9una kadar beklicez.
inş. hamiş kalırım ve isteyen herkes hayırlı bi şekilde kalır. yaaaaafffff. ben de bebiş istiyommm. bebişşşşşşşşşşş
slm kızlar nasılsınız bugün adet günüm biraz belim ve kasıklarım ağrıyo adet olacakmışım gibi acaba hamileysemde adet olucakmışım gibi olurmu offffffffffffff yaaaaa ne zor şeymiş beklemek inşallah hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?